Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
sunshine_rox spune:
multumesc de raspuns fetelor; vav de debridat nu a avut nici o reactie cutanata; e posibil atunci somnolenta sa fie de la faptul ca acum vreo 2 zile mi-a stat cu ochii pe pereti maraita aproape toata ziua si inseamna ca acu recupereaza; iar vav de kk deci sa o las in ritmul ei; doar ca mi se pare un picut dubios diferenta fata de cum facea inainte si cum face acu; vedem; data viitoare o las sa vad la cate zile face
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
de_ea spune:
Buna dimineata!!!
Micuta mea face kk dupa fiecare masa si e cu mucilagiu si moale tare.Mie mi-a zis dr ca nu e normal sa faca asa des si nici sa fie asa moale.Acu mi-a zis sa fiu atenta la consistenta, sa numar cate scaune are pe zi si sa ii zic in fiecare seara.
mi-a dat sa ii dau cate un varf de lingurita de calciu carbonic la 3 ore si cate 40 ml supa de morcov si o lingurita de pulbere de glucoza pe zi.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
sunshine_rox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 neata si dela noi Roxx, Anca si zumzu sa va traisaca bebeii ROxx te asteptam si p aici cu o felie de tort eu cand i-am dat debridat bubei, mi-a vomitat urat de tot, somnolenta sau probl cu kk nu a avut. eu ma simt ff rau incontinuare. am bagat la greu tot ce se poate pt raceala, nici o urma de ameliorare. iar asta mica e o miorlaita care vrea sa stea numai cu sanu ii gura Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
la mine vad o ameliorare la vomitat de cand ii dau; inainte voma dupa fiecare masa; acum nu
Shines spune:
Deea...supa de morcovi de ce ? pentru kk ? nu are nici o luna..ciudat.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
de_ea spune:
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!!
loutzy spune:
Neatza mamici si buburuze scumpe.
LA MULTI ANI!!!!Diana-Maria, Catalina-Victoria, Darius-Alexandru, Florin, Eduard-Gabriel. sa fiti sanatosi si sa cresteti mari
Bine ati venit acasa VAS si ZIKI, acomodare cat mai usoara si cat mai putini colici.
S-ar parea ca noi am scapat de ei. Nu am mai avut nici o criza de o sapt si ceva.
Fetele care ati facut vaccinul(cel de la stat) deja, au aparut ceva reactii adverse?
Maine scot afara un copil, indiferent daca e cald sau nu. Tre sa ajung la munca sa-mi depun cererea de incetare a contractului de munca si sa las la completat adeverinta cu veniturile din ultimele 12 luni. Intrebare de baraj: In cat timp se poate depune dosarul pt indemnizatie, ca sa nu pierd nici o luna?
Legat de copil violent, al meu nu e violent ii place doar sa se loveasca de fata mea.. Iar noaptea ma vad nevoita sa-i leg mainile ca daca nu se trezeste din juma in juma de ora.
Pupici.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
sunshine_rox spune:
citat din mesajul lui loutzy Neatza mamici si buburuze scumpe. LA MULTI ANI!!!!Diana-Maria, Catalina-Victoria, Darius-Alexandru, Florin, Eduard-Gabriel. sa fiti sanatosi si sa creteti mari Bine ati venit acasa VAS si ZIKI, acomodare cat mai usoara si cat mai putini colici. S-ar parea ca noi am scapat de ei. Nu am mai avut nici o criza de o sapt si ceva. Fetele care ati facut vaccinul(cel de la stat) deja, au aparut ceva reactii adverse? Maine scot afara un copil, indiferent daca e cald sau nu. Tre sa ajung la munca sa-mi depun cererea de incetare a contractului de munca si sa las la completat adeverinta cu veniturile din ultimele 12 luni. Intrebare de baraj: In cat timp se poate depune dosarul pt indemnizatie, ca sa nu pierd nici o luna? Legat de copil violent, al meu nu e violent ii place doar sa se loveasca de fata mea.. Iar noaptea ma vad nevoita sa-i leg mainile ca daca nu se trezeste din juma in juma de ora. Pupici. Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011) |
eu i-am facut vaccinul de la stat si nu a avut nimic; nu mi-a facut nici febra nimic
Lorich spune:
citat din mesajul lui de_ea Buna dimineata!!! Micuta mea face kk dupa fiecare masa si e cu mucilagiu si moale tare.Mie mi-a zis dr ca nu e normal sa faca asa des si nici sa fie asa moale.Acu mi-a zis sa fiu atenta la consistenta, sa numar cate scaune are pe zi si sa ii zic in fiecare seara. mi-a dat sa ii dau cate un varf de lingurita de calciu carbonic la 3 ore si cate 40 ml supa de morcov si o lingurita de pulbere de glucoza pe zi. Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 |
sunt eu chiauna sau...deci 40 ml supa morcov? La nici o luna???Era sa cad de pe canapea!!Ana acum nu mai face asa, dar in prima luna facea dupa fiecare papa si facea suuper super apos; clar n-a fost vreo pb, pt ca uite a luat >1kg in prima luna. Eu te-as sfstui, daca ai indoieli cu kk, fa-i o analiza.Eu am indoliei cu dr. aia.
Nu vreau sa sune dur sau nu stu cum mesajul, dar sunt socata!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
de_ea spune:
Si mie imi pare ciudat cu supa de morcov...Sunt tare dezorientata si speriata.
Shines spune:
Laura..nu pierzi nici o luna daca il depui mai tarziu. Indemnizatia se plateste de la terminarea concediului pana la 2 ani. depinde doar cat de repede/tarziu va venii prima indemnizatie.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)