Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

multumesc de raspuns fetelor; vav de debridat nu a avut nici o reactie cutanata; e posibil atunci somnolenta sa fie de la faptul ca acum vreo 2 zile mi-a stat cu ochii pe pereti maraita aproape toata ziua si inseamna ca acu recupereaza; iar vav de kk deci sa o las in ritmul ei; doar ca mi se pare un picut dubios diferenta fata de cum facea inainte si cum face acu; vedem; data viitoare o las sa vad la cate zile face

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata!!!
Micuta mea face kk dupa fiecare masa si e cu mucilagiu si moale tare.Mie mi-a zis dr ca nu e normal sa faca asa des si nici sa fie asa moale.Acu mi-a zis sa fiu atenta la consistenta, sa numar cate scaune are pe zi si sa ii zic in fiecare seara.
mi-a dat sa ii dau cate un varf de lingurita de calciu carbonic la 3 ore si cate 40 ml supa de morcov si o lingurita de pulbere de glucoza pe zi.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

neata si dela noi

Roxx, Anca si zumzu sa va traisaca bebeii
ROxx te asteptam si p aici cu o felie de tort

eu cand i-am dat debridat bubei, mi-a vomitat urat de tot, somnolenta sau probl cu kk nu a avut.

eu ma simt ff rau incontinuare. am bagat la greu tot ce se poate pt raceala, nici o urma de ameliorare. iar asta mica e o miorlaita care vrea sa stea numai cu sanu ii gura

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

la mine vad o ameliorare la vomitat de cand ii dau; inainte voma dupa fiecare masa; acum nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Deea...supa de morcovi de ce ? pentru kk ? nu are nici o luna..ciudat.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza mamici si buburuze scumpe.
LA MULTI ANI!!!!Diana-Maria, Catalina-Victoria, Darius-Alexandru, Florin, Eduard-Gabriel. sa fiti sanatosi si sa cresteti mari

Bine ati venit acasa VAS si ZIKI, acomodare cat mai usoara si cat mai putini colici.
S-ar parea ca noi am scapat de ei. Nu am mai avut nici o criza de o sapt si ceva.

Fetele care ati facut vaccinul(cel de la stat) deja, au aparut ceva reactii adverse?

Maine scot afara un copil, indiferent daca e cald sau nu. Tre sa ajung la munca sa-mi depun cererea de incetare a contractului de munca si sa las la completat adeverinta cu veniturile din ultimele 12 luni. Intrebare de baraj: In cat timp se poate depune dosarul pt indemnizatie, ca sa nu pierd nici o luna?

Legat de copil violent, al meu nu e violent ii place doar sa se loveasca de fata mea.. Iar noaptea ma vad nevoita sa-i leg mainile ca daca nu se trezeste din juma in juma de ora.

Pupici.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Neatza mamici si buburuze scumpe.
LA MULTI ANI!!!!Diana-Maria, Catalina-Victoria, Darius-Alexandru, Florin, Eduard-Gabriel. sa fiti sanatosi si sa creteti mari

Bine ati venit acasa VAS si ZIKI, acomodare cat mai usoara si cat mai putini colici.
S-ar parea ca noi am scapat de ei. Nu am mai avut nici o criza de o sapt si ceva.

Fetele care ati facut vaccinul(cel de la stat) deja, au aparut ceva reactii adverse?

Maine scot afara un copil, indiferent daca e cald sau nu. Tre sa ajung la munca sa-mi depun cererea de incetare a contractului de munca si sa las la completat adeverinta cu veniturile din ultimele 12 luni. Intrebare de baraj: In cat timp se poate depune dosarul pt indemnizatie, ca sa nu pierd nici o luna?

Legat de copil violent, al meu nu e violent ii place doar sa se loveasca de fata mea.. Iar noaptea ma vad nevoita sa-i leg mainile ca daca nu se trezeste din juma in juma de ora.

Pupici.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

eu i-am facut vaccinul de la stat si nu a avut nimic; nu mi-a facut nici febra nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

Buna dimineata!!!
Micuta mea face kk dupa fiecare masa si e cu mucilagiu si moale tare.Mie mi-a zis dr ca nu e normal sa faca asa des si nici sa fie asa moale.Acu mi-a zis sa fiu atenta la consistenta, sa numar cate scaune are pe zi si sa ii zic in fiecare seara.
mi-a dat sa ii dau cate un varf de lingurita de calciu carbonic la 3 ore si cate 40 ml supa de morcov si o lingurita de pulbere de glucoza pe zi.

sunt eu chiauna sau...deci 40 ml supa morcov? La nici o luna???Era sa cad de pe canapea!!Ana acum nu mai face asa, dar in prima luna facea dupa fiecare papa si facea suuper super apos; clar n-a fost vreo pb, pt ca uite a luat >1kg in prima luna. Eu te-as sfstui, daca ai indoieli cu kk, fa-i o analiza.Eu am indoliei cu dr. aia.
Nu vreau sa sune dur sau nu stu cum mesajul, dar sunt socata!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Si mie imi pare ciudat cu supa de morcov...Sunt tare dezorientata si speriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Laura..nu pierzi nici o luna daca il depui mai tarziu. Indemnizatia se plateste de la terminarea concediului pana la 2 ani. depinde doar cat de repede/tarziu va venii prima indemnizatie.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput