Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
Shines spune:
Sunshine..stiu ca bebelusi alaptati exclusiv cu LM pot sa faca kk si o data pe saptamana fara a se considera ca sunt constipati.
Debridatul stiu ca poate da reactii cutanate..am patit-o eu cu Eduard,de somnolenta nu stiu.
Supozitoarele nu sunt indicate,cel putin nu de fiecare data,se va obisnui organismul.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
roxx26 spune:
Neata fetele!
Azi mandra mea implineste 2 lunite, asa ca ma bag in bucatarie la tort, sa vedem ce pot face printre picaturi!
LA MULTE LUNITE BEBELINA DIANA DE BLUE_NIGHT!
LA MULTE LUNITE BEBE DARIUS DE ZUMZU!
Despre constipatie: ZUMZU, daca papa si LP eu stiu ca la 48 h se considera constipat si se pune o bucatica de supozitor..in locul tau l-as mai lasa cateva ore, poate-poate ...daca nu, aia e!
Iti scriu imediat PM.
SUNSHINE, inteleg ca bebe papa numai LM, la tine alta e poveste...pt ca si bebelina mea are scaun foarte rar, m-am tot documentat pe tema asta. Ideea e ca bebe e constipat daca face mic si tare. Daca face rar, nu inseamna ca e constipat (repet, daca papa doar LM!!!). Nu fi asa convinsa ca se chinuie, mie dr mi-a spus ca e bine sa se screama, asa isi educa sistemul digestiv, sfincterul etc. N-o ajuti cu nimic tot punandu-i supozitor. Micuta mea face kk si de 2 ori pe zi, si la 2 zile, si la 5 zile. O las in ritmul ei, e cel mai bine.
Mai degraba o ajuti facand biciclete cu piciorusele sau impingand pe burtica cu ambele picioruse odata, flexate, sau masaj circular pe burtica in sensul acelor de ceas.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Relusha spune:
am scris un mesaj, i-am dat "send" si cand-colo nu eram logata....asa ca revin, din amintiri...
sherbi spune:
mersi de raspunsuri.
doloress, atunci se explica comportamentul celor de la gradi...ma gandeam eu ca nu se poate intampla asa ceva intr-o tara civilizata. nu ti-e teama sa nu-l raneasca patrick pe kevin...spui ca-l cam atinge. mi-e mie teama, desi david e foarte iubitor cu marc, dar parca nu i-as lasa nesupravegheati. cand il cert imi spune ca nu-l mai iubeste pe marc, si-atunci mi-e teama sa nu profite de vreun moment de neatentie de-al meu si sa se razbune pe bietul bb.
eu ma simt fff rau. am niste crampe abdominale de-mi vine sa ma sui pe pereti. as naste 10 copii numa sa scap de durerile astea crunte. am luat o fiola de agocalmin si un no spa. mai pot alapta? ca nu-mi raspunde medicul la telefon, si nu stiu ce sa fac. ma gandeam ca si in spital iti dau algocalmin dupa nastere, desi mamica alapteaza.
roxx, la cat mai multe lunite catalinei! spor la bucatareala. si eu aveam in program o crema de zahar ars azi, dar cu stomacul meu in pioneze o dau pe covrigei.
luciact spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!
Sherbi poti alapta linistita, eu am luat multe fiole de algocalmin 2 pe zi, timp de o saptamana pt ca aveam febra,asa mi au dat din spital, e ok , poti lua si nospa fara probleme,
sa treaca burtica rpd
Relusha spune:
Buna dimineata,
Bine v-am gasit in casa noua, multumim din suflet mamicilor care s-au ocupat cu amenajarea.... sa fie un an cu buburuze sanatoase, cuminti si mamici odihnite, ca fericite stiu ca suntem toate!!!
Dolores, imi pare rau sa citesc despre Patrik, multi pupici sa-si schimbe atitudinea.... din fericire noi nu avem nici un fel de probleme cu Radoze.... il striga, adica urla "bebe", dar i-am spus si explicat ca nu e bine sa-l strige pe bebe si sa-l vedeti cum vine acuma cu degetul la gurita "ssttt...." si in soapta spune bebe....
Tunde si sherbi, sa treceti si voi cat mai repede peste perioada de acomodare cu bebe2....
LA MULTI ANI!!!! pentru ziua de ieri, eu abia spre seara am realizat in ce data suntem cand au venit barbatii mei (sotul si Radoze) cu un buchet mare de flori... sa-l vedeti pe Radoze cum tinea de buchet, nici nu se vedea, parca veneau florile singure.... un scump si jumatate.... acuma dimineata cand a vazut buchetul mi-a zis "mama-mama" in traducere "sunt a lu` mama"
buna venit acasa ziki si vas, acomodare usoara....
multa sanatate buburuzelor, mamicilor si taticilor bolnavi, sa va faceti repede bine....
va si sa aveti o zi buna.... la noi e catre final deja... (17,04)
bebelu86 spune:
neata si dela noi
Roxx, Anca si zumzu sa va traisaca bebeii
ROxx te asteptam si p aici cu o felie de tort
eu cand i-am dat debridat bubei, mi-a vomitat urat de tot, somnolenta sau probl cu kk nu a avut.
eu ma simt ff rau incontinuare. am bagat la greu tot ce se poate pt raceala, nici o urma de ameliorare. iar asta mica e o miorlaita care vrea sa stea numai cu sanu ii gura
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
bebelu86 spune:
a depus cineva dosaru pt indemnizarie si alocatie in sector 4?
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
Lorich spune:
ziki super ideea cu grupul, avem si la odiseea lui robert un grup, e privat nu vede nimeni mesajele (de dinafara); super idee!!!
sunshine la noi debridatul n-a dat nicio somnolenta; hihih mi-ai fi dorit eu, eu acum l-am oprit ca parca n-o ajuta deloc; cu supozitoARELE mai, sunt tot felul de opinii..uite eu am pb cu baiatul face aproape 100% cu supo; dar am auzit opinii fff ferme ca nu da dependenta.
sherbi no spa sigur poti..nah..la cat am luam noi in sarcina si era ok.
red]la multe lunite sarbatoritilor zilei cu pupic special pt printesa catalina[/red]
Noi am venit d ela ecografia de sold, totul ok, un mare ger afara!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu neatza va pierdusem. bebe al meu face 48h de cand nu a mai facut kk si nu stiu ce sa fac.. noi suntem pe LP+LM |
si noi la fel, papa si san si LP, kk a facut sambata si azi... eu zic sa nu te stresezi....