Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ina, uuuf, rau cu somnul asta..SI ai si emotii...DOamne Ajuta maine.
...pardon azi [majorea] pentru tine si pui ALex...
Msbb, draga mea colega de la odiseea precedenta......Da, stiu ca azi e marea zi...Strumpfi, nici memoria mea nu-i buna, adica in nici un caz nu-i mai buna ca a ta...dar niste majorete nu strica. Doamne Ajuta!
Lavi, nu plange, si lui Mati ii mai curgea sange...desi i-a cazut in a 13-a zi parca...lui nu-i mai cadea, ma panicasem si eu. EU stiam ca la 3 luni poti schimba medicul.
Alina, sper sa fii ok, uite fetele au venit cu sfaturi..Urmareste cum stau lucrurile si picioarele in sus cat de mult poti.
Danielle, dar trebuie sa faci ceza?? Nu e mai ok natural, de acum esti obisnuita cu naturala... sincer si mie mi-ar fi mai frica de ceza.Nici noi n-am luat cadouri din partea lui bb inca...Ce bine ca ai oarece ajutor. Eu sunt asa satula sa ma rog de mama pentru orice miscare...si vorba aia ca nu merg sa ma distrez ci la controale. Azi (ca e deja azi) am chemat o matusa de-a sotului sa stea cu ei...ca mama statea, dar in conditiile ei, adica sa-i duc de la 6 dimineata la ea (ca atunci ii poate duce al meu) si sa-i tin acolo pana cind vine al meu la 7 seara...desi nu ii pune la somn si seara ma suna intr-una ca nu mai venim sa-i luamSI asta pentru ca nu poate sa vina si ea 2-3 ore pana ma intorc eu de la medic...Poate sunt eu absurda sau nu mai inteleg lucrurile..nu stiu, dar sunt tare nervoasa si stresata si pe tema asta...
Deea draga vecina..majoretele la mine cred ca vor mai astepta..nici nu stiu ce sa zic.

Eu merg doar la control azi...si sincer nici nu stiu ce sa fac...sa vorbesc pentru data de 3 martie sau sa mai astept pana vrea sa vina bb...mai ales ca Matei inca are vezicule pe pielea capului... Mi-e frica sa-l aduc pe bb acasa in conditiile astea...oooof, ma omoara gandurile!
Si ma rog din suflet la Dumnezeu sa nu cumva sa fac si eu...am mai citit si eu si vad ca-i tare grav pt nou-nascut. Dar cred ca daca nu am facut inca nici nu voi face.Ma rog sa fie bine...am o mie si unul de ganduri si sunt stresata maxim..

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simona si eu pe aici
am crezut ca sunt singura pe la orele astea
hai alunga gandurile negre
dar daca va trebui sa nasti
nu ai cum sa il lasi pe matei la bunici macar cateva zile
ca da si eu stiu ca e destul de grav sa fie bebicii chiar atat de mici si sa faca o boala a copilariei
nu stiu ce sa te indrum
dacat sa ne rugam sa fie totul bine
si sa gasim solutii pt situatii de acest fel

eu tocmai am facut laptele de dimineata al fetei
si am mai bagat o masina de spalat
sunt tare harnicuta
dar asta e daca am curentul pe paliere orare si e mai ieftin noaptesa
ma conformez

si pe mine ma apucasera o mie de ganduri ca ce fac
cand ma apuca durerile
cu cine imi las fata
ca ea nu mananca decat de la mine
toasta lumea e racita
si nu vreau sa o gasesc si pe ea asa
offfffffffff
am si plans
ca tare e greu sa fii singura fara un ajutor
toata nadejdea e in Dumnezeu
ca ma va ajuta sa gasesc
atunci pe moment o solutieeeeeeee
offfffffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ina tu ce mai faci?
ai adormit intr-un final?

VA UREZ SI EU O PRIMAVARA MINUNATA
CU BEBELUSI
SANATOSI
SI MANCACIOSI
CU NASTERI USOARE
SI RAPIDE
SI CU MULTAAAAAAAAA DRAGOSTE SI CALDURA SUFLETEASCAAAAA

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Whoa ! M-au lovit toate emotiile . Mi-am vazut numele alaturi de al Inei la incep capitolului .

Ii urez si eu Inei NASTERE USOARA si un bb sanatos si numai fericire in urmatorii 1000 de ani

Dupa titlu imi imaginez ca a nascut si Anaxena : FELICITARI! BINE AI VENIT PE LUME BB ALEX ! O sa recuperez cap de ieri dupa ce ma intorc acasa ...

Va doresc tuturor LA MULTI ANI DE 1 martie , cate o floare pt fiecare si va anunt cu stomacul ghem ca sunt aproape sa-mi cunosc si eu martisorul meu drag, scumpa Sofia . La ora 8 dupa ce o duc pe Andra la gradi ma duc intins la marea intalnire .

Multumesc mult fetele pt galerie si sustinere! Va voi anunta imediat cum pot.

Va si va doresc celor ce urmeaza sa nasca in urm zile NASTERI USOARE SI NUMAIIII COPILASI SANATOSI, NECOLICOSI SI VOIOSI !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neaza!!!
off Simona am ciit mesajul tau siam inceput sa plang....daca iti zic ca unul dintre motive care m-au facut sa tot refuz sa mai imi diresc in toti acesti ani un alt copil a fost lipsa cuiva de a cere si eu ajutorul pt 1-2h ....am fost cu fata la ginecolog, dentis, primarie, ahitect etc...am avut un magazin si ajunsesem piele si os ....alergam ca nebuna cand la marfa, cand la mag , cand acasa ...fata la fel ca Antonia lui ami nu vroia sa faca nimic cu taicasu....nu mancare nu spalat....o gaseam seara cand mergeam sa inchid magazinul, statea in hol rezemata de usa ne mancata si eu ajungeam uneori la 20.30-21

de la mama nu prea am avut pretentii...dar soacra locuind aproape nu sa deranjat sa vina....
acum tot zice ca vai a terminat cu nepotul de 3 ani si o sa vina la nepoatasa....dar vezi doamne daca se duce sotul sa o ia....am zis mai bine pas...chiar si al meu s-a ssuparat stiind ca la nepotamiu asta mic se ducea zilnic , nu mai zic ca daca facea febra ceva si cumnata si maicasa la 3 noaptea ii suna , ei nu mai stiau cum sa fuga acolo in miez de noapte....si se duceau cu masina lor...ei stau la casa pe valea oltului si cumnatul putin pe prelungirea ghencea....
la noi nu inteleg de ce oare socrul tot zicea ca el nu o aduce sa vina si ea cu 122 sau cu altceva....a, benzia e scumpa....

nu ma rog decat la dumnezeu sa imi dea rabdare si sa nu ma enervez cand o0 sa merg peste tot si cu bebitza

legat de varicela...off de la 1.10 nu mai dorm...la fimea la scoala chiar si directorul a venit sa-i anunte ca sunt multi copii cu varicela....imi9 e tare frica si mie si uite ca am adormit cu asta-n gand si nici nu am putut dormi....
bine ca ieri mi-m luat niste finet si acum am tot facut scutece

si eu sunt tare stresata cu nasterea....as vrea sa ajung pana pe 7 dar acum toata noaptea m-a durut burta.....

o primavara frumoasa si calduroasa, macar in suflete sa o aveti , va doresc!!!!!

cine are azi baba
eu o am pe 4....e cam ger dar nah, oi fi si eu mai rea anul asta

ma bag putin la culcare

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

MsBB ce emotionant
sa ai o nastere uso0ara!!!

Ina si tu la fel...acum cred ca te-a luat so0mnul s-au deja a venit asistenta in salon cu termometrul si vecina sforaicioasa s-a trezit

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata tuturor si in loc de Martisor cate ,
Ce sa va spun ca am citit predarea stafetei si mi-au dat lacrimile? Si eu nu prea am lacrimi decat raaaarr. Sunt la prima nastere si probabil si ultima, am 1000 de nelinisti legate de asta si de viitor, insa cititnd cuvinte asa de calde si frumoase, pot spune ca 999 din ele mi-au pierit. Au ramas doar cele legate de sanatatea bebicilor.
Sunt tare bucuroasa sa fac parte dintre voi, asa noroc mai rar, tare bine mi-au prins toate cele aflate aici si caldura voastra.
Sunt uimita cum sub ochii mei vin pe lume niste minuni si parca nu-mi vine sa cred ca si eu o sa fiu la fel, cu bebicii mei pe care-i asteptam de atata amar de ani.
Felicitari mamiclilor de pana acum si celor care vin le sunt alaturi (chiar daca mai mult in tacere- considerati tacerea mea ca pe o mana stransa langa voi in sala de nastere).

Ieri am fost tare nesuferita , mi-am boscorodit mama in gand ca nu mi-a facut cearceafurile pt patuturi asa cum am vrut eu, am boscorodit praful din casa, noua tunsoare care nu a iesit nici ea chiar cum am vrut, toate cele le-am bombanit. Cel de Sus m-a lasat, m-a lasat si cand a vazut ca nu termin, pe seara mi-a dat un bobarnac: gratie unui plic de la banca (si pe aia i-am borscorodit) am aflta ca-mi expira cartea de identitate exact cu 2 zile inainte sa nasc. Asa ca azi ma duc sa vad ce trebuie si cat dureaza pana la eliberarea noii carti. Si m-am linistit total .

Strumpy: la intoarcere vreau sa vad cate simti bine si stai cuminte.
Va doresc o zi frumoasa, desi nu pare sa fie asa dupa cum iar fulguieste pe afara si ma dor incheieturile .

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

buna dimineata fetele,cate o pentru fiecare!
1 martie calator sa va aduca un martisor
veau in primul rand,sa felicit fetele dragi:andreea si anaxena,sa fiti fericite alaturi de bebicii vostrii la care le doresc multa sanatate,fericire si noroc in viata
vreau sa incurajez mamicile urmatoare:
HAI INA!!!HAI MSBB!!!!!!!!!!!

pe restul va pupacesc de va zapacesc si va las cate o si ma duc sa citesc din urma ,ca am atata de recuperaaaattt....

36 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

FELICITAS:Am nascut la 5.30 o fetita sanatoasa,Miriam este o manechina de 57 cm si 3600 grame.Am nascut in 4 ore si jumatate cu totul (3 ore la spital) fara epidurala si fara taietura cu o echipa de medici excelenta.Multumesc Bunului Dumnezeu si Sf Nectarie!!!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Bine ai venit martisor de Felicitas!!
Sa si sanatoasa si cuminte si pt mami refacere rapida...

Strumf..sau cine mai stie,va rog sa o treceti in titlul capitolului!!

PS:azi dimineata la 4 ma conversam cu Felicitas prin SMS-uri era la maternitate cu dilatatie 6....nu m-am gandit ca sunteti si voi prin preajma ca intram pe net...

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput