Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Dragi fluturasi ,sunt una din buburuze si vreau sa va urez din toata inima sa duceti sarcinile la bun sfarsit, sa aveti bebei sanatosi si frumosi ca cei din odiseea noastra !!!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

multumim mamicilor de ianuarie-februarie pentru predarea stafetei si pentru aceste ganduri minunate! citind mesajul vostru am vazut, inca odata, ca toate avem parte de aceleasi emotii si sentimente, toate ne-am emotionat in acelasi ritm cu voi, toate traim aceleasi bucurii, temeri, intrebari...si desi ni se pare indepartat momentul, toate vom ajunge unde sunteti voi acum :) cu bebelusii in brate invatand sa fim mamici!

m-a emotionat profund mesajul vostru! si da, o sa va bombardam cu intrebari

mamicile de ianuarie-februarie!

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

multumim missmj promitem sa va ajungem din urma

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Foarte frumos si emotionant mesajul de la mamicile de ian-feb.
Desi voi fi mamica de bb2 m-au trecut niste emotii cand am citit, de parca nu as cunoaste deplina fericire de a fi mama, de fapt acum voi fii fericita la dublu.
nu cred ca exista ceva mai frumos pe lume decat sa fii mama.

Multumim pt predarea stafetei si sa dea DD sa avem numai bebei sanatosi care sa ne umple viata de bucurie!!

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 33+ , adica Ayanna Stefania

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

multumim mamicilor de ian-febr 2011 ... sa fiti sanatoase si voi si bebelusii vostrii ... si eu sunt mamica de al doilea bebe si la primul am fost licurici tot de ian-febr dar 2009 ....

citind mesajul de la voi am dat apa la soricei caci mi-am amintit si cum am primit stafeta prima data .... atunci am plans si mai mult

va multumim f mult ca ne-ati vorbit atat de frumos si cu siguranta va vom vizita
mai ales ca eu de exemplu am prietene care sunt in aceasta odisee a voastra

sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne tinem cat mai curnad bebeii sanatosi in brate, traind astfel experienta voastra de acum

sa ne ajute Dumnezeu pe toate!

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu am zis ca dorm
da de unde
am o greataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
de zile mari
ca atunci cand eram insarcinata cu antoniaaaaaaaaaaaa
offfffffff
nu stiu ce sa ma fac
pazezsc masina de spalat
eventual mai bag una
voi reveni

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

of Doamne cat adevar este in aceste cuvinte "“Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mic si fericit, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...”" sincer am plans citindu-l..mi-am dat seama cat de unice sunt aceste momente..si eu sunt la al doilea bebe dar cred ca o sa le traiesc la fel de intens ca prima oara..

asa ca proaspete mamici de ianuarie -februarie, bucurati-va de aceasta perioada care va urma, primele 365 zile..sunt minunate si unice..Doamne Ajuta sa ajungem sa ne tinem toate bebelusii in brate..si multumim pt mesaj, f f frumos

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am descoperit ca am si eu net pe mobil:-) e aproape 3 si nu pot sa dorm. Sforaie o grasunica langa mine, saraca, de muta patul nu alta. Bebe Alex imi tot da ghionturi. Maine la 7 ma mai consulta o data si decide daca ma opereaza atunci sau ziua urmatoare. Uf de m-ar muta mai repede in rezerva...sau m bine imi luam niste dopuri de urechi.

38 +

Mai avem 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Ina.clik Mult a fost, putin a mai ramas!!! Curaj !!!

Sa inteleg . Hai, ai girja de tine, si te asteptam cu vesti!!!

Mamici cu buburuze, multumim pentru incurajari, ... cuvintele frumoase care mi-au facut ''pielea de gaina''. Sunteti minunate!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Ina, am vrut sa spun, ...sa inteleg ca vom fi martore pentru nasterea nr 2 LIVE??? Tinem pumnii!!!

Fluturasi, mamici.... va doresc LA MULTI ANI DE MARTISOR,SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput