Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Si acum sa va urezsi eu o primavara minunata si fiecare dintre noi sa ne vedem puisorii in brate si sanatosi...

Va ofer simbolic la fiecare cate un martisor

Bafta fetelor care nasc azi:Ina si Mssb..curaj si nastere usoara.Abia asteptam sa ne anuntati ca au venit pe lume fluturasii vostrii!!!

M-a emotionat la culme mesajul buburuzelor...A cuprins toate emotiile pe care le-am trait, toate simtirile noastre..Multumim buburuzelor si drum bun in noua casa.In curand sper sa ne vedem acolo!!!

Sunt emotionata toata si cu nasterile,si cu aceste mesaje minunate..
Va pupic pe burtici!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Felicitari Felicitas si un Bun Venit martisorului tau:)Chiar ca este manechin:).
Fetelor , am mai pus niste poze facute azi dimineata (sa nu va speriati ), la 34 saptamani de burta, sa va amuzati pana vad ce fac eu cu buletinul la politie.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

felicitas
Felicitari!!! Ce martisor frumos, sa-ti traiasca!!! Sa fiti sanatosi cu totii!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput

MsBB Sarcina usoara, si mult curaj iti doresc!!!

Ina Hai !!! Asteptam vesti....!!!

Asteptam martisoare multeeeeeeeeeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata si sa aveti parte numai de martisoare minunate!
Mie mi-a adus sotul de ieri martisorul sa mi-l pot pune azi, tare tare frumos, si un cadou inca o carte minunata despre cresterea bebelui, si cu multe retete pentru dupa diversificare; am citit aseara impreuna cu atata drag!
Felicitas - bravo, ce minunatie! Sa-ti traiasca!
Ina, mult mult mult succes!
Alina06, in sarcina se pot intampla astfel de asimetrii, dar ca sa fii tu sigura tot un Doppler de vene membre inferioare este cheia. Daca nu s-a schimbat culoarea sau temperatura pielii la piciorul mai umflat nu cred sa fie tromboflebita.

Am citit si eu cu emotie stafeta, Doamne, incredibil cum se apropie

Va imbratisez, merg si eu sa rezolv niste lucruri, inclusiv cu prenatalul.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

monas ce burtica mare si frumoasa! Ce simpa esti tu cocotata in virful patului Super!!!

simonacip imi pare tare rau pentru situatia in care esti, ... vino cu ei la mine ptr doua saptamini, asa as sta cu ei... si le-as face toate poftele

Nu ai nici o prietenuta prin zona? ...nu pot sa cred ca nu gasesti pe cineva citeva ore, ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ian_feb2011

“Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mic si fericit, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...”

* * *

Odiseea buburuzelor de ianuarie-februarie 2011 se apropie de final..au trecut 9 luni de bucurii, temeri, sperante, emotii si lacrimi…dar mai ales zambete! Pentru ca am inceput cu un zambet, atunci cand a doua liniuta rosie s-a insinuat timid pe testul de sarcina (al catelea oare…pentru multe dintre noi!!!) si am incheiat frumoasa perioada cu un zambet muuult mai larg atunci cand am auzit primul scancet al bebelusului mult asteptat.

* * *

Totul a inceput in data de 24.04.2010…parca au trecut secole de atunci…Draga noastra Zumzu deschidea odiseea cu prima ei postare pe acest forum. Incet-incet s-au alaturat alte si alte mamici, unele timide, emotionate, altele exuberante, debordand de fericire, dar toate marturisind parca in soapta, cu teama, marele secret: “si eu sunt insarcinata…” Si am inceput marea calatorie impreuna.
Am numarat zilele pana la prima ecografie de confirmare a sarcinii, cand ne-am indragostit iremediabil de punctuletul care prinsese deja viata si, la scurt timp, am auzit si mica inimioara pulsand cu putere. Era cel mai frumos sunet pe care il auzisem pana atunci…mamici si tatici s-au emotionat si au lacrimat deopotriva…da, visul devenise deja realitate, noua viata era acolo si crestea zi dupa zi, in asteptarea marii intalniri.
Sentimente de toate felurile s-au succedat prin sufletele noastre, confuze, amestecate, uneori contradictorii, un tumult de fericire si teama totodata, in jurul caruia s-a tesut incet, dar sigur, o iubire noua si gingasa, desprinsa parca dintr-un vis, pentru micul om pe care inca nu il cunosteam…dar el ne cunostea deja pe noi atat de bine! (se spune ca Dumnezeu trimite sufletul copilului langa viitoarea mama cu cateva luni inainte ca aceasta sa afle ca este insarcinata, pentru ca acesta sa se acomodeze cu cuibusorul cel nou…)
Si au urmat multe momente magice, fiecare cu insemnatatea lui – am tremurat de emotie la aflarea culorii caruciorului, ne-am topit de drag cand am distins prima manuta si primul piciorus, am inceput sa facem supozitii referitoare la fizionomia bebelusului, din ceea ce distingeam in ecografii…Incet-incet greturile, ametelile, starile de rau au devent amintiri pentru majoritatea dintre noi. Iar dupa luni de asteptare, am simtit primul falfait in burtica, usor, delicat, ca o adiere, ca o aripa de fluture, ce nici nu prevestea dansurile serioase ale bebelusului din ultimele luni de sarcina!
Ne-am sustinut si ne-am incurajat in asteptarea rezultatelor de la dublu si triplu test, unele dintre noi au trecut prin experienta dificila a amniocentezei, dar fiecareia dintre noi i-a fost muuult mai usor datorita cumulului de energie pozitiva transmis de minunata familie a burticilor cu buburuze.

…Din pacate, unii dintre bebelusi au decis ca nu e inca momentul sa vina pe lume si s-au intors in universul lor pur, neintinat, pentru a deveni mai puternici si a se pregati pentru o noua incercare…au lasat lacrimi si goliciune in urma lor, dar incet-incet s-a reaprins flacara sperantei in sufletele viitoarelor mamici. Unele dintre ele au ramas alaturi de noi, iar pentru majoritatea visul a prins din nou contur cateva luni mai tarziu. Nu le-am uitat nici un moment, intrucat au ramas parte din frumoasa noastra familie – le imbratisam cu drag si ii asteptam cu nerabdare pe fratiorii si surioarele mai mici ale buburuzelor noastre!

Iar in decembrie 2010 a inceput magia…au inceput sa apara bebeii, visul cel frumos devenea intr-adevar realitate!! Ce emotii…ce galerii…ce nopti nedormite…ochii lipiti de ecranul telefonului, asteptand vesti de la fetele aflate la spital…
In noaptea dintre ani odiseea noastra si-a intrat oficial in drepturi – am intrat in noul an pline de sperante, de asteptari si din nou emotii, incepea un an minunat, primul an alaturi de bebelusii nostri! Si usor-usor am trecut fiecare prin experienta unica a nasterii, zeci de povesti cu lacrimi, bucurii si fiinte mici ganguritoare…durerile si temerile au trecut ca si cum n-ar fi fost nicioadata atunci cand am simtit atingerea catifelata a minunii din burtica, atunci cand am auzit primul scancet, cand i-am ascultat respiratia (asa cum aveam s-o facem multe nopti de atunci incolo…). Si din gravidute tematoare am devenit mamici – mamici minunate, mamici frumoase, mamici grijulii, mamici pline de iubire pentru puiutii mult-doriti. Si dupa experientele primelor saptamani cu bebeii acasa, stim acum ca fiecare este mamica perfecta pentru bebelusul ei!
Ne-au unit bucuriile mamicilor implinite, dar si durerea mamicilor de ingerasi (ABRAMBURIKA, MIHATP, FLUTURAS), catre care am trimis rugaciuni si ganduri bune si pe care le-am strans tare-tare in brate, chiar si numai virtual…Ingerasii vostri va ocrotesc acum, pe voi si pe copilasii care va lumineaza vietile, veti avea mereu cate o steluta numai a voastra in inaltimea cerului nesfarsit!!

Odiseea buburuzelor s-a incheiat…Pentru cele mai multe dintre noi, filmul este unul cu final fericit (asa cum spunea draga noastra TUNDE), iar amintirile acestor momente superbe ne vor ninge peste suflete ani de-a randul, dulci si ametitoare, ca petalele unui cires inflorit…
Ne va fi dor de odisee, de trairile si emotiile impartasite si intelese de fetele dragi…dar surprizele si minunile continua…primul gangurit, primul cuvant, primii pasi, primele pozne...isi vor gasi fiecare locul la “Primele 365 de zile din viata unei comori”.

Dragi mamici de fluturasi, odiseea voastra incepe oficial intr-o zi simbolica, minunata…bebelusii vostri vor veni o data cu primavara! In luna martie renastem cu totii, reinvatam sa ne bucuram de soare, de zile frumoase, de adierea vantului prin iarba proaspata, de revenirea la viata a intregii naturi! Iar voi va veti redescoperi pe voi insiva, veti reinvata sa traiti si sa va bucurati alaturi de micile minuni …si veti ajunge sa va intrebati cum de ati trait fara ele pana acum!!! Va dorim sa aveti nasteri usoare, fara probleme, copilasi veseli si sanatosi! Sa pastrati cu drag, intr-o camaruta a sufletului stiuta doar de voi, amintirile dragi de la odisee!
Va predam cu drag si emotie stafeta, dragi mamici de martie – aprilie! Sa va bucurati de momentele unice care vor veni! Noi ne mutam in curand in casuta noua, unde va asteptam sa ne vizitati si sa ne bombardati cu intrebari, atunci cand credeti ca va putem fi de folos! Sa va fie usoara si frumoasa calatoria magica in aceste doua luni, iar la finalul ei sa culegeti doar zambete si lacrimi de fericire!
Cele mai frumoase momente din viata voastra sunt pe cale sa inceapa…vin bebelusii!!!!!!!

uuooffff ca toata m-am emotionat...

multumim frumos

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

NEATA LALELY
NEATA KATANK
NEATA LAURICIU si multumim de cafeaaaaaaaaaaa
eu am nevoie de vreo 2 cafele
la cat nu am dormit azi noapte

SA URAM FELICITARI LUI FELICITAS SI BINE AI VENIT PE LUME FLUTURAS DE 1 MARTIE .... ESTI PRIMUL NOSTRU MARTISOR DE PE LUNA ASTA SI DE PE ZIUA DE AZI
SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI UNUL DE ALTUL

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Am descoperit ca am si eu net pe mobil:-) e aproape 3 si nu pot sa dorm. Sforaie o grasunica langa mine, saraca, de muta patul nu alta. Bebe Alex imi tot da ghionturi. Maine la 7 ma mai consulta o data si decide daca ma opereaza atunci sau ziua urmatoare. Uf de m-ar muta mai repede in rezerva...sau m bine imi luam niste dopuri de urechi.

38 +

Mai avem 9 zile

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DANIELLE02 NEATA SI TIE
da
si eu azi noapte am dat apa la soricei citind mesajul buburuzelor

SI ACUM

HAI INAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

HAI MSBB

SA AVETI NASTERI USOARE SI RAPIDE SI BEBELUSI SANATOSIIIIIIIIIIIII

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA