Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!
Raspunsuri - Pagina 12
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela fetili io m-am pregatit de sarbatoare....m-am machiat...parfumat... jiji a refuzat fructele pasate...dar...a inceput sa muste ca un om mare din banana... va doresc o zi superba... .................... am sa incerc sa nu mai scriu printre randuri....ca sa intelaga toata lumea... lucia...observ ca iti place sa reiei si sa reiei subiectul...chiar nu te poti abtine? lupte se dau in libia dincate vad io la tv... probabil mirela a gresit...ca trebuia sa anunte...ca va sterge si sa argumenteze ...si nu se supara nimeni.... n-a banuit nimeni ca tu ai scris si ca e atat de important pt tine acest lucru.. hai sa n-o mai lungim ca devenim penibile...serios Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Daca o sa citeste ai sa vezi ca am spus ca reiau subiectul numai daca sunt atacata
si dupa cum vezi dau replici, nu deschid eu subiectul.
miremia spune:
| citat din mesajul lui tomaca Va astept diseara la o friptura de buturel de porc la cuptor cu legume si la desert tort de ciocolata! LA ora 6! ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Uf, ca ma speriasem cu buturelu si cu friptura
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa
[/quote]

Buturelul de porc sa fie oare pulpita?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Lorex sa-ti traiasca nepotica!
Stiu ca majoritatea a inteles cum e treaba cu titlurile, mai mentionez o data ca n-am trecut niciodata pufuleti cu LML in titlu (nici daca imi dadea DC-ul salariu nu stateam sa-i trec 26 de zile din 30 timp de 12 luni!!!! ca apoi sa-i mai si sterg). Cand au implinit lunitele au fost felicitati doar prin mesaje. Multumesc fetelor care s-au implicat alaturi de mine si au trecut la randul lor sarbatoritii zilei in titlu in ultimele 3 luni.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
lucia2000 spune:
Acum vreau sa multumesc pt colaborare unora dintre voi, sa va spun ca-mi va fi dor sa va citesc pe unele(dar n-o voi face).
Raman cu un gust amar...
Dar sunt si persoane pentru care am toata stima si respectul.
Am sters datele despre mine si teo de pe prima pagina si v-as ruga sa nu le mai puneti acolo.
Acesta este ultimul meu mesaj(deh, daca sunt penibila).
O zi buna si o viatza frumoasa tuturor pufuletzilor.
decenuela spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Decenuela am uitat sa-ti multumesc pt ca m-ai facut penibila |
am folosit PLURALUL...in traducere....devenim penibile..NOI TOATE...daca mai punem intrebari si dam raspunsuri la acest subiect
hai sa ne vedem de copiii nostri si de primavara care tocmai a inceput..
fetele care v-ati petrecut in we...va rog din suflet..daca tineti neaparat...sa faceti ..cititi cu atentie in urma( si nu mai rascoliti cu intrebari)...si veti intelege ca a fost un incident ... care...nici pe departe nu s-a vrut a fi un subiect de prima pagina.....
pe aceasta cale ..IMI CER SCUZE...voua tuturor..ca si eu am contribuit prin apasari de taste la treaba asta

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexutzzza spune:
Tomaca da, nenorocirea de ROR a fost, acum eu sper sa fie reactia la vaccin si nu vreun crocobaur cules de domnul sociabil la botez.
MP neamtul tau sa vezi ce calculat o sa fie si aduce bani acasa!!! 

Sorina am uitat sa-ti spun ca m-am distrat copios cu pozele cu paharul cu apa plata cu lamaie! 

Iar tu 

arati fantastic!!! Tu nu aveai si o fata mai mare? sau sunt eu fara neuroni complet? ca pozele nu o arata...
Decenuela....mea culpa
...eu petrecusi...apoi rascolisi...
de
Yannis
alicredo spune:
| citat din mesajul lui decenuela VINE , VINE PRIMAVARA ( o veni ea anul asta) SE ASTERNE-N TOATA TZARA ( in tzara cui?) FLORICELE PE CAMPII ( printre blocuri) HAI SA LE-ADUNAM COPII!!!! ( care puteti merge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PT VOI.....FLORILOR!!!!! ps. si la capitel ninge Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

super tare 

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Tomaca da, nenorocirea de ROR a fost, acum eu sper sa fie reactia la vaccin si nu vreun crocobaur cules de domnul sociabil la botez. MP neamtul tau sa vezi ce calculat o sa fie si aduce bani acasa!!! ![]() ![]() ![]() Sorina am uitat sa-ti spun ca m-am distrat copios cu pozele cu paharul cu apa plata cu lamaie! ![]() ![]() Iar tu ![]() ![]() arati fantastic!!! Tu nu aveai si o fata mai mare? sau sunt eu fara neuroni complet? ca pozele nu o arata...Decenuela....mea culpa ...eu petrecusi...apoi rascolisi... de Yannis |
si doar ti-am zis( asa ca intre vecine)...macar de dragul lui yannis sa o lasi mai usor cu paharelu'
:))
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
MP - m-am gandit si eu ca cele 3 zile de febra sa nu fie roseola, dar in acel caz apar bubite, ori in nu a existat asa ceva.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Povestea Trandafirasului Raisa

...a inimii mele...