Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ma tot tin de ceva vreme sa intreb pe fetele cu experienta si nu numai. Mara mea are uneori "crize de nervi" sau "isterii" nu stiu cum sa le numesc. De ex. daca imi intinde un mar si eu musc din el (probabil ca vroia sa fac altceva) il ia il tranteste de pamant si incepe sa urle. Daca incerc sa i-l dau inapoi, il tranteste si mai tare si se enerveaza. Pot fi corectate lucrurile astea sau trec de la sine?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna ziua si vesela primavara!

La multi ani, IURIA!
Sa te vedem mare si sa te laude mami tot timpul!

Xela multumesc pentru aprecieri!

Miremia draguta si prompta ca de obicei! Multumim de urari pentru primavara.

Si Dece si multumim pentru gandurile bune si urari!

Mandruta Tare mult m-am bucurat sa vad postarea ta!

De asemenea, un pupic pentru fiecare de la Kiti si un gand bun si cald pentru voi, sa aveti parte de o primavara minunata, si vesela.

Sa nu uitati sa va alegeti babele!!!

Noi suntem bine, veseli nevoie mare, papaciosi si fani .
Uneori sta la tzitzi, relaxat, nu-i da drumul, dar mai trage din cand in cand uitandu-se la tv, incat am impresia ca se uita la un meci si bea o bere...

Sa nu uit! Multumesc pentru comenzile de martisoare si sper ca sa bucurati tare pe cele carora le vei darui! Mi-a placut tare mult sa ma

Vom fi prin zona...azi relaxare! Si pe seara...ca pustanii...pizza, bere...

Mami a lui Kiti

nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

haicut ms de aprecieri

mamidepuiuti...cica din cauza piesei ,nu stiu care, e interzisa pe teritoriul germanie...chiar la tine m-am gandit.lasa-mi adresa ta de mess,sau o sa incerc sa-l incarc pe mail.vedem noi cum

sorina cica e in jur de 20 de lei pe dinte, nu trebuie sa aiba nici o carie...si rezita vreo cativa ani buni.am o fost colega care lucreaza la radiologie in cj si cica o gramada de studenti din afara vin sa-si sigileze dintii la noi.cu cat e mai rpd cu atat e mai bine.nici eu nu am avut probleme ,dar o cariuta la 3-4 ani tot faceam.

lucia e chiar asa de important,incat sa te superi? ne-ai dat retete bune de torturi,de prajituri,si acum pleci?eu nu am nimic nici cu tine ca te-ai suparat,nici cu cine a sters titlul,mii se pare o kkla-makla ,dar hai sa nu fim rele si sa ne luam jucariile si sa ne mutam in alta parte la prima cearta. da?

tomaca...pe mailai reusit?

alexutzzza chiar ca ai un copil cuminte si petrecaret pe deasupra asa face si al nostru...cand suntem la restaurant o taie pe la toate mesele de ajunge pana la usa de unde vin ospatarii,impinge scaunele...tre sa fii tot cu ochii pe ei.ma bucur ca ati avut parte de momente bune in 3 la botez!

simplicity...mai stai? nu te intorci?

nyny sa treaca bubita si sa nu fie nimic de speriat!

irrina mama...de cand nu te-ai citit .ce mai faceti?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani Iuria!

Esti si vei ramane cel mai frumos martisor al lui mami!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!
La mami multe flori!!!!ca e o mami exceptionala si te iubi mult-mult-mult de tot!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

TOMACA

Despre octopalsi au mai vorbit fetele ca sunt niste jucarii f apreciate de pitici, cel putin eu stiu pe Luca, Mara, Yannis care sunt innebuniti dupa ei , plus toti copii pe la care i-a plimbat Yannis si care au fost incantati.

http://www.tomy.co.uk/products/octopals/

de Yannis

Mergi la inceput

alicredo nu tin minte pe tine sa ma fi jignit.........serios.......nu te mai scuza....acuma...ca eu serios nus tiu
si ce a fost a trecut........
pupam un kiti frumos........
eu numa acuma mi-am dat seama ca tu nu esti in Ro........

alex sorry de fbra lui Yannis......

nu mais tiu ce am citit................

am fost afara cu Ivan....cam 2 ore.sunt 10 grade la noi.e asa frumos..................

ati vazut ce fain ne-am tras si noi la martisor??????

http://img593.imageshack.us/i/dsc03317u.jpg/

avem si doua cucie, de toata frumusetea..........daca e pus peretele unde nu trebuie?????????

ma duc ca am o groaza de facut...............................
aoleuuuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Ce ginerel frumos am!

La noi cica-s -2 grade.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Ce ginerel frumos am!

La noi cica-s -2 grade.

_

ioiiiiiiiiiiiiiii

au transport gratuit, cine vrea cine doreste,......

http://www. b es t ki ds.ro/newsletter/newsletter_mar_2011_01.html?utm_source=newsletter%20intern&utm_medium=01.03.2011%20-&utm_campaign=varianta%2Bonline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Tomaca da, nenorocirea de ROR a fost, acum eu sper sa fie reactia la vaccin si nu vreun crocobaur cules de domnul sociabil la botez.

Sorina am uitat sa-ti spun ca m-am distrat copios cu pozele cu paharul cu apa plata cu lamaie! Iar tu arati fantastic!!! Tu nu aveai si o fata mai mare? sau sunt eu fara neuroni complet? ca pozele nu o arata...

Alexutzza....sorry de febra micului grec...poate-i doar reactie la vaccin! Saru-mana de aprecieri...fiica mea cea mare este cu noi in poze, chiar si pe cover-ul albumului...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ma tot tin de ceva vreme sa intreb pe fetele cu experienta si nu numai. Mara mea are uneori "crize de nervi" sau "isterii" nu stiu cum sa le numesc. De ex. daca imi intinde un mar si eu musc din el (probabil ca vroia sa fac altceva) il ia il tranteste de pamant si incepe sa urle. Daca incerc sa i-l dau inapoi, il tranteste si mai tare si se enerveaza. Pot fi corectate lucrurile astea sau trec de la sine?

_

Mire...si iris face de-astea cu gramada...Acu'...nu stiu daca asta chiar te incalzeste.. Cica se trateaza...cu ignore, si cu distragerea atentiei...cat o mai merge si asta..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput