Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Povestea lui David cand vine? De revelion? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Serios, nu stiu. Trebuie sa am dispozitia necesara. La el a fost mult mai simplu. Trebuie sa imi amintesc exact toate momentele care m-au marcat ca sa ma apuc sa o scriu. Curand.... sper
![](pupic.gif)
Mamica fericita de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
Povestea Marei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Am terminat de recuperat... ..imi cap ochii in gura...dar astept ora 12 sa-i las mesaj bobitzei mele de aur la povestea nasterii! ..m-am enervat putin ca au existat neintelegeri pe aici (apoi mi-a venit sa rad de motive)..ma rog...as vrea sa comentez dar nu vreau sa mai aprind paie...ca acusi e zi mare pt mine deci ma abtin.. defapt, simt nevoia sa spun si eu ca nu imi amintesc nici eu sa fi vazut vreodata LML in titlul capitolului..daca Lucia zice ca au fost si s-a sters dupa...asta nu mai pot afirma sau infirma...nu inteleg cum vine asta si de ce s-ar fi sters..ma rog..nici nu mai conteaza...dupa mine n-as fi pus...nu dau mare importanta la chestiile atea decat atunci cand e un veniment mai special.. nush daca-s coerenta ca-s rupta de obo.. Tomaca, cred si eu ca T a plans de oboseala.Am observat si la bobitza si la alti bebei cand plang neconsolat e de la somn.. Mare aventurier e buturel asta! ![]() Si zici ca bobi a mea se face notar? Hmm...suna f bine! ![]() Nyny, si eu ma asteptam sa aleaga chestii de cochetarie..ca eu asa o vad..cocheta...doar abia astept vara s-o scot la rochitze si funditze prin mall ![]() Bea, danonino??? nu i-as da asa ceva! Am un cui impotriva a tot ce inseamna Danone. Recent am citit undeva o postare a cuiva care povestea ca fratele ei a lucrat cativa ani la fabrica Danone din ...Frantza parca...si ca niciodata nu a vazut vreo cisterna cu lapte sa intre pe poarta fabricii! ![]() La noi in oras, multe cazuri cu toxiinfectie sau alergie de la danone.. Despre petrecere: a fost una reusita zic eu...si altii.. Iuria desi racita, am pazit-o la pranz sa doarma bine si a adormit 3 ore (record)..si a fost f bine dispusa la petrecere.Era captivata, i-a placut la nebunie...a rezistat pana la f, a plecat ultima din locatzie ![]() Va pun maine poze sa vedeti ce costumatzie shic i-a luat nana ei! Va multumesc pentru urari! ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
De ce se stergeau a doua zi din capitol?
Pai e logic. A doua zi erau alti sarbatoriti si trebuiau scrisi ei. Iar la sfarsitul capitolului ii stergeau pe toti.
danyelana spune:
La multi ani Iuria!
Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si isteatza!
Lori, felicitari si sa te bucuri de martisorul tau!
Eleysa spune:
La multi ani, IURIA!!!
sa cresti mare, sanatoasa si voioasa si sa o bucuri pe mamica ta in fiecare clipa!!!!
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
La multi ani, NYNY!!!
sa ai o viata plina de bucurii si de iubire, de noroc, de bani si de sanatate!!!
Mamica mandra de odorul ei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
fetili io m-am pregatit de sarbatoare....m-am machiat...parfumat...
jiji a refuzat fructele pasate...dar...a inceput sa muste ca un om mare din banana...
va doresc o zi superba...
....................
am sa incerc sa nu mai scriu printre randuri....ca sa intelaga toata lumea...
lucia...observ ca iti place sa reiei si sa reiei subiectul...chiar nu te poti abtine? lupte se dau in libia dincate vad io la tv...
probabil mirela a gresit...ca trebuia sa anunte...ca va sterge si sa argumenteze ...si nu se supara nimeni....
n-a banuit nimeni ca tu ai scris si ca e atat de important pt tine acest lucru..
hai sa n-o mai lungim ca devenim penibile...serios
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
Recunosc ca am lacrimat putin la mesajele voastre!
Va multumesc pentru urarile care mai de care mai frumoase si mai colorate si pline de dragoste pentru bobitza mea dulce!
Va astept diseara la o friptura de buturel de porc la cuptor cu legume si la desert tort de ciocolata!
LA ora 6!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Ai dreptate, o si citisem ![]() ![]() M-a derutat partea cu mesajul la povestea nasterii, pana la urma m-am prins...tare frumos ai scris. [size=4]Au venit buburuzele de ian-feb 2011!!!!![/size=4] Deja era sa intru la ele din greseala. ![]() _ Mirela si ![]() |
Am si eu o nepotica pe acolo!
![](icon_smile_big.gif)
Multumesc pt cuv frumoase!
![](floare.gif)
irrinaa spune:
La multi ani Iuria!
sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si norocoasa!Sa-ti bucuri mereu parintii!
Aceleasi urari, din tot sufletul, pentru toti pufuletii pe care noi nu i-am felicitat!Va rugam sa ne iertati si sa acceptati felicitarile noastre intarziate!
De 1 Martie va dorim o primavara frumoasa, cu multe zambete!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Recunosc ca am lacrimat putin la mesajele voastre! Va multumesc pentru urarile care mai de care mai frumoase si mai colorate si pline de dragoste pentru bobitza mea dulce! Va astept diseara la o friptura de buturel de porc la cuptor cu legume si la desert tort de ciocolata! LA ora 6! ![]() ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
Uf, ca ma speriasem cu buturelu si cu friptura
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Povestea Trandafirasului Raisa