Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (229) - LMA Alexia28!
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
of,febra asta... ![]() cred ca al meu e neamtz cu totul...dupa cum se comporta in societate ![]() ![]() |
Pot sa subscriu si eu la toate punctele?
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
blue_flower spune:
O primavara frumoasa sa aveti fetelor, de abia astept sa se incalzeasca, sa iesim in curte, sa creasca iarba, lalelele, sa plantam flori, sa infloreasca trandafirii....of...
Aseara l-am tuns pe Dani. Arata super tuns, ii scoate ochii in evidenta,....super baiat are mama...zise cioara!!!
Poate am timp sa pun si poze.
va pup, am o gramada de lucrat.
despre ce e vorba ...cine s-a suparat si de ce? eu ieri n-am avut timp sa citesc.....fetelor, nu va mai suparati din nimicuri. Ne sunt copiii sanatosi, noi suntem bine.....
Ieri m-a sunat o prietena de a mea, cu fetita de 4 ani, ca vine vineri la Fundeni, si-a descoperit un chist pe ficat. Alea probleme. E in divort. Are si alte probleme....gen nu mai poate face alt copil pt ca la nastere a facut histerectomie totala, a avut un accident in urma caruia a ramas fara un ochi.....viata acestei femei e o continua durere.....alea sunt probleme....nu LML sau LMA....veniti-va in fire.....
myky791 spune:
buna ziua!
la multi ani iuria! bobitza de aur a mamei!
MARTISORUL PRINS IN PIEPT
SI DARUIT DE CAND E LUMEA
SA-TI OCOTEASCA GANDUL DREPT
SI ROSTUL CASEI SI.. IUBIREA!
O PRIMAVARA IN SUFLET VA DORESC DOAMNELOR
_
SOACRA CU DOUA NURORI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Noi avem zile grele ![]() ![]() ![]() ![]() Ce, numai Luca? ![]() ![]() ![]() De mancat mananca so rosu in gat nu-i. Dar face febra, cedeaza la Nurofen si Panadol dar reapare cu insistenta. Azi dimineata ne-am trezit cu 39.5 (la subrat) ![]() ![]() Alicredo multumim de intrebare, la botez a fost super, vro 4 ore Yannis a patrulat prin toata sala, se ducea la toata lumea, i-am luatr 2 din octopalsii lui sa aibe mainile ocupate si sa nu traga diverse de pe mese si si-a plimbat octopalsii de pe un scaun pe altu, i-a dat la copii. Mai erau vro 3 copii: 2 mai mari (unu cu 3 luni si altu cu 2 saptamani) si inca unul mai mic cu o luna. Restul copiilor erau de la 3 la 7 ani. Yannis vizita bebelusii in carucioare, le dadea jucariile lui ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iar duminica cu bunicii a fost cuminte. ![]() ![]() |
Eu ti-am mai spus ca e mai mult grec decat roman.
Ce sunt "octopalsii"? Ce vaccin ati facut? ROR? Uff.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Povestea Trandafirasului Raisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
LA MULTI ANI IURIA !!!
iti doresc sa fi sanatoasa si bucuri inimile parintilor tai toata viata asa cum o faci acum
Mamica fericita de Mara si de
David
Povestea Marei
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower O primavara frumoasa sa aveti fetelor, de abia astept sa se incalzeasca, sa iesim in curte, sa creasca iarba, lalelele, sa plantam flori, sa infloreasca trandafirii....of... Aseara l-am tuns pe Dani. Arata super tuns, ii scoate ochii in evidenta,....super baiat are mama...zise cioara!!! Poate am timp sa pun si poze. va pup, am o gramada de lucrat. despre ce e vorba ...cine s-a suparat si de ce? eu ieri n-am avut timp sa citesc.....fetelor, nu va mai suparati din nimicuri. Ne sunt copiii sanatosi, noi suntem bine..... Ieri m-a sunat o prietena de a mea, cu fetita de 4 ani, ca vine vineri la Fundeni, si-a descoperit un chist pe ficat. Alea probleme. E in divort. Are si alte probleme....gen nu mai poate face alt copil pt ca la nastere a facut histerectomie totala, a avut un accident in urma caruia a ramas fara un ochi.....viata acestei femei e o continua durere.....alea sunt probleme....nu LML sau LMA....veniti-va in fire..... ![]() ![]() ![]() Mama fericita |
Sa va fie de bine.
Povestea unui Dor
![](copilas.gif)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() Noi ocupati, sambata am fost toti 3 la un botez, duminica mami cu tati prin mall si restaurante, Yannis acasa cu bunicii, iar azi mami a smotruit de zor toata ziua. Am citit, nu stiu ce mai tin minte ca am vazut filmuletul lui DAVID ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Decenuela ![]() Bobitza si Iris sa va fie de bine petrecerile si..la mai multe!!! (fug de indata sa vad si poze) Mandruta ![]() ![]() ![]() Ruxita multa bafta cu business-ul. Restul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna ziua
Nu e din cauza unui titlu ci din cauza rautatii cu care s-a sters titlul
O singura data mi-am manisfestat dorinta de a scrie ceva in titlu si cineva mi-a sters.
Voi ati scrise orice ati vrut si de cate ori ati simtit nevoia in titlu iar eu n-am comentat niciodata.
tomaca spune:
citat din mesajul lui nyny![]() ![]() iti doresc sa fi sanatoasa si bucuri inimile parintilor tai toata viata asa cum o faci acum ![]() Mamica fericita de ![]() ![]() Povestea Marei |
Povestea lui David cand vine? De revelion?
Povestea unui Dor
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Neata!!!!!!!!!
La multi ani de 1 Martie!!!!!!!
Va doresc o primavara frumoasa, insorita si plina de bucurii!!!
acum cinstea.........
un ceai special....
un ghiocel pentru fiecare
si un www.florideportocal.ro/wp-content/uploads/2011/02/2011-02-01_2767.jpg" target="_blank">martisor
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Neatza mamicilor..
Sorina de cofee
Eu am o dilema. De vineri, Mara are o bubitza pe frunte. Nu arata ca o ciupitura de insecta, mai degraba ca un cos. Pana azi nu i-a trecut si nici nu da semne sa se usuce. Nu pare sa o manance. Sambata si duminica a stat destul de mult in preajma verisorului si astazi mi-a spus cumnata ca i-a aparut si lui o bubitza pe obraz. Am controlat-o sa vad daca mai are si altele pe corp. Nu are. Este posibil sa fie o forma usoara de varsat de vant ???
Azi ma duc cu ea la dr. Nu de alta, dar sa nu fie ceva contagios... ma gandesc. Am mai dus-o si la gradi
Mamica fericita de Mara si de
David
Povestea Marei