Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mari!!!!!!! ne bucuram ca nu e nimic grav! hmmmmm, cam greu de depistat la care aliment a facut intoleranta!!!!multa baftaaaa!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

superrrr la Vlad

Cami mami de Alexia-Ramona-27.01.2006 si de Carina-Maria10.10.10

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

LA MULTE LUNITE PETRA, ANA LAVINIA, TESSA MAY !
LA MULTI ANI MARIA LAVINIA

Si voua doamnelor o primavara minunata va doresc! (de-ar veni odata...)

ANA - si eu te sfatuiesc daca vrei sa dai branzica Maiei (care e o dulceee, am admirat-o in poze) sa faci dintr-aia lactica (lapte+tableta de Ca - eu tin minte ca puneam la 1 cana de lapte 2 pastilute, nu le mai sfaramam. Le puneam cand fierbea laptele, amestecam si ai sa vezi cum se "alege" branza).
L-am cantarit pe Darian aseara, avea 6940...indata ajungem si noi la 7. Si eu sunt foarte multumita de cum a evoluat...probabil in luna a V-a va lua in total vreo 550g, ceea ce ma multumeste.

Si eu intentionez sa incep diversificarea+autodiversificarea (ma gandesc sa merg pe o combinatie intre cele doua) undeva pe la 5 luni jumate.

MARI - daca a papat usturoi inclin sa cred si eu ca e un parazit...of, lasa ca nu sunt invincibili, si mai au copiii, o sa scapati voi.

EDIT: Vad ca ai primit analizele....e super ca nu e lighioaie.

Aseara iar s-a foit Darian de j-demii de ori...trebuie sa schimb ceva in somnul lui. Pana acum a dormit cu mine pentru ca imi e teribil de usor sa-l alaptez noaptea fara sa ma deplasez...poate e timpul sa doarma in patul lui, ia sa incerc eu, ca n-am ce pierde.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

LA MULTE LUNITE, pentru : PETRA, ANA LAVINIA. TESSA MAY
LA MULTI ANI si pentru Maria Lavinia
si un martisor virtual pentru toate fetele si bebelusele, din partea lui Tudor

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata! Pentru ca n u ma pricep la gatit chestii dulci va invit pe toate la cofetarie pentru a sarbatori cele 6 luni ale Petrei.

Multumim pentru urari si spunem si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!

Mari ma bucur ca nu e nimic grav. Un lui Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarabtoritelor zilei: Petra, Ana Lavinia, Tessa May, Maria Lavinia!

Mari, ne bucuram pentru vestile bune!

Astazi mergem si noi la controlul de 6 luni. Deoarece cam tuseste nu cred ca vom face vaccinurile, dar sa vedem ce ne spune!masurat si cantarit tot venim!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

pfiuuuu, am primit primul rezultat de la analiza(norocul meu ca nasa lucreaza acolo) si nu e parazit!!!!!! e un mucus ce s-a format din cauza intolerantei la un aliment ce i l-am dat in ultimul timp (dar care o fi ala???) si sa incerc o perioada sa ii scot pe rand cate ceva din piureul de legume...mai tarziu primesc si restul rezultatelor.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mariuk, ma bucur ca nu e nimic!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Neata fetele,
Va doresc sa aveti o primavara plina de impliniri
La multi ani! sarbatoritilor de azi

Alesia a adormit singurica in timp de eu spalam vasele,ce cumintica e fetita mea .....a dormit bine si azi noapte,doarme super bine dupa baitza,ar tr sa-i fac in fiecare seara...eu ii fac o zi da una nu

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Mari, scrie-mi si mie de Facebook te rog! Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

bune fetele,
multe si martisoare pt fiecare
credc ca Pit imi "confectioneaza " first tooth ca plange si roade tot, baeste si noaptea e jale, numai in brate azi am dormit amandoi in pat dupa ce a plecat Emm la scoala...el s-a trezit la 11 eu mai devreme ca nu m-au lasat telefoanele cu urarile de primavara, insa afara e ca in jujlocul ierinii
va doresc o primavara minunata!

Mergi la inceput