Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Va salutam si noi, cu gandul la primavara!

In ultimele zile, sau mai bine zis nopti, Vlad s-a trezit noaptea atat de des ca am facut mai mult nopti albe. Nu stiu ce are, ca nu pare sa-i iasa nici un dinte si nici alta durere nu pare sa aiba. Plange in patut si de cum il iau in brate se linisteste. Nici in pat cu mine nu vrea, ci numai in brate si atat. Sper sa nu-l mai tina mult.

Cu burtica e tot cu kk moale, dar doar de 2-3 ori pe zi, asa ca ma declar mai linistita. Am inceput sa incerc sa-i dau morcov+mar de la borcanel Hip, dar nu vrea sub nici o forma. Asta dupa ce am incercat din nou morcov simplu sau cu pastarnac sau mar si le-a refuzat categoric. Mai nou nici la cereale seara nu mai deschide gurita, desi incerc numai cate 30ml. Voi patiti asa? Stiu ca trebuie rabdare...dar parca incepe sa se duca . Si e culmea ca inainte sa se strice la burtica, manca cu bucurie mar+morcov facute de mine...acum nu mai vrea si pace.

Pe mine ma uimesc bebelusii vostri cat de mult papa. Pai Vlad papa de 4 ori pe zi cate 120ml de LP maxim si apoi LM (dar nu simt ca ia prea mult) si apoi ce mai papa noaptea...Acum are 8300de grame si 70 cm. Oare e bine? Sau ar trebui ceva vitamine? O sa intreb la dr cand mergem pt vaccin.

In alta ordine de idei, va dorim o primavara frumoasa si sa se grabeasca nitel!!

Doina, sa pui poze cu noua tunsoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

La multe lunite si anisori tuturor sarbatoritilor!!!! sa cresteti mari si frumosi

La multi ani Maria Lavinia!!!sa cresti mare si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

mari off dar nu cred ca e de la cartofior cu o adiere de usturoi ....hai ca vedeti la analize.

Vanessa, mamica lui Dimitris(28/09/2010)
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Nu ma refer la faptul ca e rau ca i-am dat usturoi, ci ca e bine de e un parazit ala ca daca nu i-as fi dat usturoi (si prin laptele meu sigur) nu ar fi eliminat. Usturoiul si semintele de dovleac sunt dusmani renumiti ai parazitilor intestinali...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:

mari off dar nu cred ca e de la cartofior cu o adiere de usturoi ....hai ca vedeti la analize.

Nu ma refer la faptul ca e rau ca i-am dat usturoi, ci ca e bine de e un parazit ala ca daca nu i-as fi dat usturoi (si prin laptele meu sigur) nu ar fi eliminat. Usturoiul si semintele de dovleac sunt dusmani renumiti ai parazitilor intestinali...

Poze Vlad

iote cum mai invata omu' ceva, habar nu aveam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

selenar, cum sa nu fie bine, 8,3 kg...e fb!!!!si papa destul de multisor 120 si apoi si LM...ti s-o parea tie ca nu trage mult dar ia el cat ii trebuie!!!nu-ti fa griji, ca e f bine!!!!Ma bucur ca s-a mai reglat si kk! noi facem acum doar o data pe zi si destul de tare! cred ca de aia il doare si burtica! si eu am avut ultimele nopti cam albe!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

SELENAR, e foarte bine dezvoltat pentru varsta lui!fa o socoteala astfel cu media gramelor luate: primele 4 luni cate 750g, din luna a 5a pana la a8a inclusiv cate 450g. Daca esti in limita acestora e excelent.

Sa nu treaca ziua si sa uit iar: pupici, martisoare si cate o imbratisare tuturor fetitelor de pe aici din partea lui Vlad, si LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI!sarbatoritelor zilei: PETRA, ANA LAVINIA. TESSA MAY.

Poze Vlad

Mergi la inceput

aaaaa vreau si eu pe facebook cum fac?

Mergi la inceput

Citat:

aaaaa vreau si eu pe facebook cum fac?

Vanessa, mamica lui Dimitris(28/09/2010)
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

trimit PM

Poze Vlad

Mergi la inceput

pfiuuuu, am primit primul rezultat de la analiza(norocul meu ca nasa lucreaza acolo) si nu e parazit!!!!!! e un mucus ce s-a format din cauza intolerantei la un aliment ce i l-am dat in ultimul timp (dar care o fi ala???) si sa incerc o perioada sa ii scot pe rand cate ceva din piureul de legume...mai tarziu primesc si restul rezultatelor.

Poze Vlad

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

pfiuuuu, am primit primul rezultat de la analiza(norocul meu ca nasa lucreaza acolo) si nu e parazit!!!!!! e un mucus ce s-a format din cauza intolerantei la un aliment ce i l-am dat in ultimul timp (dar care o fi ala???) si sa incerc o perioada sa ii scot pe rand cate ceva din piureul de legume...mai tarziu primesc si restul rezultatelor.

Poze Vlad
offf bine ca nu e nimik

Mergi la inceput