Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

offff....a venit primavara si eu stau cu griji...a dus sotu' la laborator chestia aia ce v-am descris-o ieri+probe de kk...la prima vedere cica ar fi tenie sau in caz fericit o mucoasa mai dura de pe colon...NASPAAAAAA RAAAUUUU. Vedem ce zic analizele pentru Vlad si apoi cred ca ne facem si noi analize...mi-e groaza de chestiile astea, mai ales ca eu am trecut prin tratamente pentru eliminarea limbricilor cand am fost mica, dar la mine se intelegea ca aveam de unde lua atat timp cat aveam in curte oi, vaci, caini, pisici, cai, magari, etc...dar acum???? de unde naiba sa fie????
chestia interesanta e ca duminica seara am mancat mujdei mai mult si vazandu-l pe Vlad ca se uita pofticios la noi, i-am dat o bucatica de cartof(pasat intai)cu mujdei sa ii vad reactia. Daca ar fi fost dupa el ar mai fi vrut asa iute cum era...ma gandesc ca de la usturoi a iesit magaria, ce-o fi ea

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

BUNA DIMINEATA SI LA MULTI ANI!!!!A VENIT PRIMAVARAAAAAAAA!!!!(in calendar macar)

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

LA MULTI ANI MARIA-LAVINIA sa cresti maaaare si cuminte

Cami mami de Alexia-Ramona-27.01.2006 si de Carina-Maria10.10.10

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata si cate 1 martisor si de la noi
vad ca majoritatea a inceput ft bine diversificarea....bravo o sa incepem si noi usurel, maine ajung la pediatru la vaccin si imi va da si listuta pt diversificare.

ana am vazut ca tu ii dai pireutul de legume dimineata la 11, de ex. poti muta legumele pe la 13:30- 14:00 si la 10 jumate-11 dimineata fructele pe care mai tarziu le faci cu un pic de branziica ,cereale,etc

din cate am citit pe aici la "final" bb vor avea 5 mese: dimineata la 6-7-8 bibe cu lapte, 10-11:30 fructe...., 13:00-14:00 legume, carnita, ousor...etc bine mai tarziu putem jongla cu multe manvaruri, in jur de 18:00 un iaurtel, la fel mai tarziu o mamaliguta cu branzica..., si la culcare un bibe de lapte

pana sunt complet diversificati mai dureaza destul de mult asa ca lapticul este baza.nu stiu daca s-a inteles ce am zis eu acolo, anyway cand vin cu listuta de la doctor o sa o postez si aici potae va va fi de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

offf MARI tinem pumni sa speram sa fie bine,rezultatele cand le aveti?,dane si noua de stire cand stiti ceva DOAMNE AJUTA

Cami mami de Alexia-Ramona-27.01.2006 si de Carina-Maria10.10.10

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara... las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire...
1martie intr-un picior sa-ti aduca si un martisor...de care iti doresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

am trimis mesajul din greseala, ca sunt cu bosfolenia in brate! voiam sa mai urez la multi ani si sarbatoritelor mititele care mai adauga o lunita azi: Petra, Ana Lavinia, Tessa May!!!!!va trimite Darius multi
si nu in ultimul rand un La multi ani si pentru Maria Lavinia, care e deja domnisoara la stimabila varsta de 5 anisori!!!!

Mari, ne rugam pt Vladutul cel frumos sa scape repede de ce-o fi avand el acolo si sa nu fie nimic grav

Eu cred ca o voi lasa mai moale cu diversificarea, se pare ca nu-i prieste, de cateva nopti se tot trezeste plangand si il doare burtica! am sunat-o de dimi pe dr sa-i spun ca avem dureri de burtica de la noile alimente si a zis sa fac o pauza de cateva zile si sa incep iar, sa exclud marul si cerealele si sa incerc cu supita de legume! ce bine ar fi fost sa fi luat in greutate si sa fi continuat doar cu laptic!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaraluca spune:

deci e ok, eu nu stiu cat lapte bea de la tzitzi ca ii dau la cerere dar la pranz mananca cateva lingurite de piure (maxim 5-6). Eu ii dau avocado, cartof dulce, para,banana, mar, morcov, pastarnac, dovlecel (nu toate odata) dar facem combinatii gustoase. Am inceput si autodiversificarea cu rondele de orez expandat pe care le moaie cu limba si le suge. E foarte dragalasa cum tine rondela cu ambele maini si suge la ea !
Eu o las sa doarma ziua la lumina ca sa faca diferenta intre somnul de zi si cel de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

mari off dar nu cred ca e de la cartofior cu o adiere de usturoi ....hai ca vedeti la analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Si in legatura cu branzica , pun 300ml lapte la fiert si cand e fierbinte adaug cateva picaturi de lamaie , iese mult mai buna decat cea cu Ca. o pun la strecurat dar o las mai zemoasa..

Mergi la inceput