Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Am pus o pozica cu tortuletul in album. Va poftesc, pentru doritoare ornam frumos cu frisca si decoram cu fructe. Multumim din suflet pentru atatea urari.

Mari, ne bucuram ca Vladut e ok.

Cami, tare frumos martisorul de la Tudor.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Multumim de urari!

Mari, te rog, vreau sa ma inscriu si eu pe facebook la grupul de discutii cu mamicile, si nu stiu cum sa fac. Ieri am vb cu o prietena si m-a molipsit cu acest microb facebook :)))

Multumesc.

https://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Film_laMasa?authkey=Gv1sRgCNyZypW-0OH7Tg&feat=directlink

https://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Film5Luni?authkey=Gv1sRgCMHBurW7wevxBQ&feat=directlink

https://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Film_rademTare?authkey=Gv1sRgCOqJpfq9ppW3Ew&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

va doresc o primavara frumoasa si la multi ani tuturor bebelusilor care au mai implinit o lunita!
mai avem si noi putin si facem 6 luni!! nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul si cat de mult s-a schimbat matei!
mari imi pare bine ca nu a fost ceva grav si au iesit analizele bine.
astazi incepem si noi cu supita de legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Buna si de la noi.Va dorim o primavara frumoasa ca martisoare avem cu toate de fapt cela mai minunate martisoare sunt bebeii nostri si sa nu uitam ca 8 martie o sa aiba o mare insemnatate pt noi mamicile.
Maia e maraita din cauza dintisorului,i-am dat sa pape supa si am pus si un pic de carnita de pui...rezultatul e ca a ras tot castronelul si nici nu stiiti cat ma bucur ca nu face nazuri la mancare.
Ne bucuram ca vlad e bine sanatos.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am copil vaccinat. Nu a plans si nici nu a scancit la prima intepatura. La a doua a avut o tentativa de plans dar a vazut-o pe doctorita scotand limba la el si a inceput sa rada.
Oficial avem 7.500g si 69 cm!
Acum rade la mine si cauta sa traga de tot ce e in jurul lui
Pupam gashca!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

yupiiiiii!!! am castigat un premiu de la Milupa, organizat de DESPRECOPII!!! AVEM UNUL DIN CELE 3 PREMII ACORDATE LOCULUI 2:5 CUTII DE CEREALE MILUPA ADAPTATE VARSTEI COPILULUI.

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

FELICITARI MARI! Si pentru Vladut vaccinat si pentru premiu

Eu iar is in pana de idei privind meniul zilnic. Am facut ieri o friptura, mai am si pentru azi asa ca nu mi-a venit prin cap altceva decat o salata orientala langa. Si am pregatit un aluat pt gogosi...n-am mancat de tare de mult...

Da maine ce fac?!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

yupiiiiii!!! am castigat un premiu de la Milupa, organizat de DESPRECOPII!!! AVEM UNUL DIN CELE 3 PREMII ACORDATE LOCULUI 2:5 CUTII DE CEREALE MILUPA ADAPTATE VARSTEI COPILULUI.

Poze Vlad

felicitari!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

felicitari Mari pt premiu!!! felicitari si pupici curajosului Vlad pt vaccin, greutate si inaltime!!!!!

noi am fost sa cumparam martisoare pt tusica si buni si am profitat de soare sa ne si plimbam putin! da doamne sa fie tot mai cald!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

vi s-a intamplat ca dupa vaccin sa se inroseasca locul unde a fost intepat?...la noi e putin rosu si parca e si tare, nu inflamat. Si am pus compresa rece mereu ...offf!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput