Mar.Apr(165)-Hai Andreea!! Bv Dorinut@, Speranta!
Raspunsuri - Pagina 3
mandreeac spune:
Am vazut si eu poze superbe cu bebelusi minunati de Cristina ph, Yasmi, MAdutza 
si sa va traiasca.
Pisuc a mai crescut burtica si arati f bine!
Anamira ce burtica micuta ai.

Lalely nici nu stiu ce sa iti spun, daca dl dr ti-a spus ca nu e grav, incearca sa nu iti mai faci atatea ganduri negre, ca nu ii faci bine nici lui bebe. Stiu cat e de greu, ca te gandesti la tot felul de tampenii, dar eu sunt sigura ca la urmatoarea eco nu o sa se mai vada nimic. 

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39
Rares Andrei
AMR cateva zile 

mandreeac spune:
Madutza cum se face acel ceai de chimen cu anason, adica , cat pun la o cana de 250 ml? Ma rog eu o sa fac vreo 2 litri, dar apoi imi calculez eu. Tu parca spuneai ca e asa bun, dar eu cand le-am mirosit, pfuuu, nu par asa delicioase.![]()
Iaurt natur ai avut la tine? AI dreptate voi cumpara si eu si imi voi pune in gentuta, ca pana o sa vina sotul cu supa, sa nu lesin pe acolo de foame. Nu mananc eu mult, dar si daca nu mananc nimic e tragic.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39
Rares Andrei
AMR cateva zile 

ailed_dota spune:
eu ma gandesc cu groaza la ziua operatiei cand nu ai voie sa papi
, ca eu mor de foame constant.. si gandul ca tb sa rabd 24 de ore..
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 16 zile

69/11
simonacip spune:
Lalely..ooof...nu stiu nimic de treaba asta..Sa speram ca totul va fi ok si nu e nimic grav sau de speriat. Doamne AJuta!! Ma rog pentru voi, sa te linistesti!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
scrish spune:
lalely stai linistita, am niste prieteni care au primit aceasi veste can ea era insarcinata si bebe nu a avut nevoie de interventie chirurgicala, problema s a rezolvat de la sine dupa nasere in primele 3 luni!

ailed, si eu stiu ca la 37 de sapt nu mai e prematur, ca doar e incepetul lunii 9!
noua acum ne au plecat baietii din casa, ne au montat patutul care e genial
oful meu e ca nu au reusit sa ne monteze si cuburile pe pereti pentru ca diblurile pe care le aveau erau prea mici
deci mai am de asteptat un pic, sper ca luni sa o rezolvam si pe asta...
Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ailed, mada, simo offfff mai profit o saptamana de "pofte":)) si dupa incep sa imi fac un meniu....de fapt o astept si pe simo :))ailed eu stiu ca nu. ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan |

Abia astept. Raportul va fi clar in favoarea ta...eu cred ca raman ca nimic cu 8-9 kg
sa fim noi sanatosi...Simona, mami de baieti
David, Matei si
39 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
anaxena spune:
Sper sa nu dau iar de vaca Nuti
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
37+
cum creste Alex
AMR 2 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
simonacip spune:
Ailed, nu mai e prematur clar...Si tu esti deja in luna a noua oricum. Staii linistita, va fi bine!
Andreea, sper pentru tine sa fie miine ziua cea mare!Niste iaurt natur ar trebui sa-mi iau si eu la mine...nu prea are cine sa ma viziteze asa des...ca abia ma descurc cu cei mici care nu pot merge la gradi...trebuie sa fac o programare clara sa vad in fiecare zi la cine apelez...Tare aiurea s-a nimerit si treaba asta..
Simona, mami de baieti
David, Matei si
39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena Sper sa nu dau iar de vaca Nuti Ana-Maria mami de 37+ cum creste Alex AMR 2 zile!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |

si eu sper pt tine!
oricum daca iti baga un degetel la cum zici tu ca esti cu colul il nasti pe bb in mana ei

mami de

AMR maxim 16 zile

69/11
ailed_dota spune:
stie cineva o formula de calcul pt aflarea lungimii lui bb in functie de lungimea femurului...?
mami de

AMR maxim 16 zile

69/11