Mar.Apr(165)-Hai Andreea!! Bv Dorinut@, Speranta!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ailed, nu mai e prematur clar...Si tu esti deja in luna a noua oricum. Staii linistita, va fi bine!
Andreea, sper pentru tine sa fie miine ziua cea mare!Niste iaurt natur ar trebui sa-mi iau si eu la mine...nu prea are cine sa ma viziteze asa des...ca abia ma descurc cu cei mici care nu pot merge la gradi...trebuie sa fac o programare clara sa vad in fiecare zi la cine apelez...Tare aiurea s-a nimerit si treaba asta..

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

sunt?
ca am implinit 35 de saptamani joi ...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ailed, nu mai e prematur clar...Si tu esti deja in luna a noua oricum. Staii linistita, va fi bine!
Andreea, sper pentru tine sa fie miine ziua cea mare!Niste iaurt natur ar trebui sa-mi iau si eu la mine...nu prea are cine sa ma viziteze asa des...ca abia ma descurc cu cei mici care nu pot merge la gradi...trebuie sa fac o programare clara sa vad in fiecare zi la cine apelez...Tare aiurea s-a nimerit si treaba asta..

Offff mai Simo, ce rau imi pare, fir-ar sa fie ca nu ai ajutor. SA dea Domnul sa fie maine, asa imi doresc, dar acum sa vedem. Pun sa mananc o salata in caz ca maine va fi marea intalnire.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ailed, la 35 de sapt esti inca in luna 8. prima zi din luna 9 e prima zi din sapt 37! e si un grafic pus pe prima pagina despre asta!

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

lolely roagate la DD si totul va fi bine nu mai plange k faci rau la bebe..nesi noi pt tine si suntem alaruri de tine..

33sp+ AMR 6SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

ailed, la 35 de sapt esti inca in luna 8. prima zi din luna 9 e prima zi din sapt 37! e si un grafic pus pe prima pagina despre asta!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Fetelor, maine e ziua cea mare! La ora 12 voi fi la spital si apoi la 1,2,3 nu stiu exact ora voi intra in operatie si imi voi vedea si eu minunea din burtica! Am niste emotii, nu va pot descrie!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

Da, a graficele astea...eu stiu ca atunci cand intri in 36 esti in luna a noua..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

delia la 35 sapt esti in luna a-8-a incepand cu sapt 36 esti in luna a-9-a deci dupa 36 sapt nu mai este prematur.

33sp+ AMR 6SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor multumesc pt incurajari...
M-a luat vestea asta asa prin surprindere...acum m-am mai linistit..
Alina06..am citit si eu ce inseamna..problema este ca daca este asa se poate ajunge si la interventie chirurgicala ..depinde de cum considera medicii.Sper sa nu ajungem la asa ceva!!
Schrish ar fi bine sa fie si in cazul meu asa si dupa nastere sa nu mai fie discutia de problema asta..sa dispara..dar vom vedea..Eu in general sunt o ghinionista la faze de astea..asa ca nu pot decat sa sper ca el va fi norocos!

Legat de stabilirea datei pt nastere ..nu sepune problema de asa ceva.Ma mai duc la 36 de saptamani si apoi ma va chema saptamanal..Medicul a zis ca ar fi bine sa merg pana la 40 de saptamani dar sa vedem daca imi permite organismul..

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac, felicitari, ce ma bucur k pana la urma nasti maine si ziua buna, si ora potrivita, nici prea dimineata nici prea tarziu, ce mai, e perfect asa ca...

HAI MANDREEAC, HAI BEBE RARES ANDREI!!!!!!!!!

Mergi la inceput