Mar.Apr(165)-Hai Andreea!! Bv Dorinut@, Speranta!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

revin cu intrebarea:
dupa ce implineste 37 de sapt bb mai e prematur?

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ailed, mada, simo offfff mai profit o saptamana de "pofte":)) si dupa incep sa imi fac un meniu....de fapt o astept si pe simo :))

ailed eu stiu ca nu.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ailed, mada, simo offfff mai profit o saptamana de "pofte":)) si dupa incep sa imi fac un meniu....de fapt o astept si pe simo :))

ailed eu stiu ca nu.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

mersic

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

revin cu intrebarea:

AMR maxim 16 zile
69/11

Eu stiu ca in momentul in care ai intrat in 37 de sapt, adica in luan a 9 a, bebe nu mai este prematur. Anul trecut a nascut o prietena la 37 sapt si 2 zile un baietel perfect sanatos de 3,450 gr si 48 cm.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

revin cu intrebarea:

AMR maxim 16 zile
69/11
cu siguranta nu mai este,de aceea nasc la 37s

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 2 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely .
Roaga-te la Doamne Doamne sa fie bine si o sa fie.
Am intrat si eu pe net si a avut dreptate medicul tau, nu pare a fi ceva grav. Eu am gasit ca ar fi o dilatare temporara sau permanenta a bazinetului, ceea ce nu e nimic grav. Si e o chestie care se observa la multi bebei, la aceasta ecografie de 32, 33 de saptamani, dar pana la nastere se retrage sau stagneaza.
Gandeste-te cate femei sunt care nu fac aceasta eco...
Cica treaba asta l-ar predispune la infectii urinare. Eu am tot din nastere o malformatie la rinichi si toti medicii la ecograf ma intreaba cate infectii urinare am facut. Eu am avut o singura data in viata cistita si am mai avut o data o pietricica la un rinichi. Stiind ca am treaba asta, am avut intotdeauna grija sa beau multe lichide si ceaiuri. Daca n-as fi aflat de la ecografii de malformatia respectiva, habar n-as fi avut. Mi s-a spus tot asa, ca dupa nastere sa-i fac o eco la copil, ca e posibil sa ma mosteneasca si n-ar fi o problema, dar sa stim, ca e predispus la infectii urinare . Pai daca face infectii urinare ca mine, una in 30 de ani... pot sta linistita.

Fii optimista si roaga-te sa fie bine. Eu zic ca asa va fi.

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Felicitari SPeranta! Bine ai venit pe lume bebe! Ma bucur din suflet ca sunteti amandoi sanatosi!

Cristina ph bine ati venit acasa! Intru acum sa vad si eu poze si sa stii ca ti-am trimis un mesaj privat, te rog din suflet sa imi raspunzi!

Anaxena inca mai trag speranta pentru ziua de maine. Astept.

Madutza multumesc din suflet pentru raspuns. AM iesit cu sotul la o mica plimbare si m-au luat niste contractii de abia puteam sa pasesc si s-a pozitionat bebe undeva sub coaste, Doamne , tare dureros a fost.

Strumphy nu iti imaginezi cum eram aseara, imi venea sa strang pe toti de gat, ei saracii nu aveau nicio vina, dar starea asta de incertitudine ma omora. Nu ca nu as fi si acum intr-o astfel de stare, dar am dormit ca am venit rupta, fiind si frig afara, am iesit putin si am fost precum un bebelus pe care il scoti putin la aer si il si ia somnul.

Ally trimite-mi si mie pe pm cu regimul. Cum adica ne plictisesti??? Pe mine una ma intereseaza.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Ce super ar fi sa ma lase cu tableta in sala de nasteri

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 2 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

mandreac, anaxena, multumesc frumos!
eu niciodata n-am stiut cand intri in luna a9-a...

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

anaxena, chiar ma gandeam la povestile tale, cel putin aia cu "vaca", ar fi tare misto sa poti sa ne povestesti in direct... asa ca la tv , de la locul fierbinte... unde SE INTAMPLA CEVA IMPORTANT

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput