Bucurii de sept-oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La multi ani tuturor femeilor si mamicilor!

Yoanna, tu ai un talent inascut. Daca as fi in locul tau, m-as apuca sa scriu undeva, o carte, niste notite pe foi... ceva sa ramana acolo scris.

Am vazut intr-o poza, parca, pe tine la un birou si o tante (sefa) langa tine si-ti arata ceva? Asta inseamna ca ti-ai gasit servici pana la urma?

Ancuta_eu, imi trebuiau niste pareri daca ati invatat usor sau greu sa mergeti pe role. Mamicile cu role.
Oricum eu sunt hotarata sa-mi iau, sper sa reusesc sa fac si pasul asta.

Revin, merg sa pregatesc un pic de papica ... calda... Noua ne-a scurtat programul seful al' mare cu 2,5 ore azi. Pacat ca nu-i in fiecare zi 8 Martie.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

La multi ani, mamici de Bucurii! Va doresc din suflet sa fiti sanatoase, fericite si inconjurate de multa iubire! Un pupic si o imbratisare fiecareia dintre voi!

Nu reusesc deloc sa mai intru pe DC, nici macar sa citesc...
Doua vorbe despre noi: exceptand imbolnavirile de la gradi, cu care tragem cate doua saptamani, de la mic la mare, suntem bine. Denisuc are 7 luni. Este baietel mare si istet. Ma striga "mama" cum dispar din raza lui de actiune. Se chinuie sa mearga de-a busilea, insa nu reuseste inca. Rares a depasit faza cu gelozia,acum bucurandu-se din plin de faptul ca are un partener de joaca. Am doi baieti minunati, de care sunt mandra si pe care ii iubesc. Am pus o singura poza cu iezisorii mei aici

Va pup pe toate de la A la Z si va doresc sa aveti o primavara frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006 si DENIS GABRIEL - 5 august 2010

RARES

DENIS

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor, e gata si cappuccino!
Princess, ma bucur foarte mult ca ne-ai scris. Sunt superbi baietii tai, sa va traiasca!
Sunt cam necajita ca imi porpusesem sa fac mucenici si n-am apucat. Sotul e iar bolnav iar acum ma incearca si pe mine raceala, din nou... Voi ati facut mucenici?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA MINUNATA!
Eu, mai tarziu cu urarile, dar nu stiu ce fac de nu mai ajung sa scriu.
Noi ieri am avut carnaval la gradi,Patrizia a fost Alba ca zapada si a fost frumos.Apoi am aplecat pe strada unde era carnavalul in toi si am petrecut mai departe.Am ramas interzisa de o chestie si va zic si voua,vine un tip cu aparatul si pozeaza la copila mea intr-o veselie fara nici o jena.Pana imi pregatesc poseta sa i-o trantesc in cap apare altul si o filmeaza si tot asa.La un moment dat nici nu am mai reactionat ca nu aveam cum.Si, Pati, daca ii place individul sta profesional la poze,asa ca cine stie pe unde mai apare?
In rest, eu am saptamana asta concediu si mi-am propus lucruri mari,sa spal geamurile.Apoi m-am gandit ca doar e concediu si in concediu NU se spala geamuri asa ca am pus barbatul sa-si ia si el 2 zile de concediu si mäine dimineata plecam in Franta sa cascam gura.
Pe Patrizia am facut-o extrem de fericita ca i-am gasit un curs de balet si tot caut de zor curs de chinezä,poate chiar exista si rezolvam si dorinta asta.

Imi pare rau ca habar nu am sa va pun o poza cu minunea mea,e atat de mare,frumoasa si minunata.
O zi frumoasa va doresc,sanatate la copilasii minunati si multe pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Lexi !

Eu nu am facut si nu am vazut niciodata mucenici.

Fetelor ce surpriza- Xan, Tanima,Princess.
Princess am vazut copilasi frumosi si minunati.

Sanatate bolnaviorilor!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

salutare.
va servesc eu cu muceniti. M-am trezit dis de dimineata sa fac. Am si impartit, am luat si la scoala pentru colegi care ma asteapta in fiecare an cu ei. Copii mei din pacate nu au vrut sa manance, desi mi-au iesit suuuuper buni. V-as trimite la toate daca as putea, dar sunteti invitatele mele sa veniti. Am facut o imensitate de oala si mi-a adus si mama si o vecina, noi facem in fiecare an schimb de imparteala.
Noi am avut ieri serbare la Rares la camin. Ma cam deranjeaza lipsa lui de implicare, sunt copii mai mici si mai putini capabili decat el care se reped sa raspunda, sa fie ei in fata, pe cand
Rares este foarte delasator desi ma uitam ca i-a pus sa deseneze ceva si el a colorat foarte frumos, as putea spune fara modestie ca a colorat cel mai atent si variat niste floricele, nu ca altii care le-au facut aceeasi culoare pe toate. copii au fost pusi sa faca o declaratie mamicilor si mie fi-miu mi-a spus " Multumesc mami ca ma ingrijesti." Mi-au dat lacrimile, chiar daca as fi preferat o declaratie mai siropoasa, a fost strict fraza care a gandit-o el spre deosebire de altii care au spus exact ce ii indrumasera educatoarele.
Am fost insa foarte mandra de el si incerc sa ma educ zi de zi in a-l aprecia pentru fiecare lucru marunt care il face, mai ales ca eu am fost o fire mai practica si mai stricta dintotdeauna. Dar niste evenimente neplacute din viata mea m-au facut sa imi dau seama ca nu este chiar directia normala in viata si ca trebuie sa ma bucur de fiecare faramita care imi este oferita.
Fug la ore ca e gata pauza.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor si la multi ani!

intru pe fuga, am multa treaba, dar vroiam sa va povestesc despre frumosul nostru sistem sanitar: v-am spus ca victor are puroi pe amigdale, vineri dimineata a fost vazut de dr Rizescu de la budimex, o dr pentru care am avut recomandari din 2 surse. l-a vazut gat, urechi, nas. mi-a dat reteta cu antibiotic. dupa 6 zile de antibiotic nana este tot cu puroi, mai mult decat ion prima zi, pe amigdale, asa ca am mers azi dimineata la o alta orl-ista, la o clinica privata. dr-ita s-a chinuit mult sa-l consulte, caci victor urla ca din gura de sarpe si se zbatea, 2 persoane l-am tinut. cand sa se uite in urechi, imi spune ca oricum nu vede nimic, pentru ca victor avea dopuri in ambele urechi... asa incat, intrebarea mea fireasca, a fost cum de a stiut Dna Dr Rizescu ca victor nu are nimic la urechi, daca ea nu a vazut nimic? Mi-a zambit frumos si m-a mintit, doar pt ca n-avea chef sa munceasca sa scoata dopurile din urechea lui fii-miu... daca avea si otita , to bad, ce sa faca ea, a mers la ghici! sunt nervoasa ca ne bazam pe niste oameni lipsiti de caracter care se joaca cu sanatatea copiilor nostri! nu era mare lucru, dar ideea ma scoate din minti!

inchei, ca am multa treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uau, daca nu era Cris sa ma atentioneze ca a intrat #351;i Xan, omiteam mesajul ei. Sunt tare aiurita in ultima vreme.
Xan,
Roxana, multa sanatate copiilor.
Eu nu ma simt prea bine si nu mi se mai vede nici nasul de hartii, asa ca revin maine (sper).

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

desi cu o zi intarziere eu tot va urez

LA MULTI ANI DOAMNELOR, sa fiti iubite si fericite

noi am iesit ca intre fete de ziua femei
azi am stat acasa ca am racit

va pup

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Seara buna!

Intrebare "intrebatoare": De ce "plurarul" painii este la genul feminin (o paine, doua paini)... si "pluralul" cozonacului are genul masculin (un cozonac, doi cozonaci)... tinand cont ca ambele produse sunt din aceeasi "categorie", panificatie etc...

LA MULTI ANI, doamnelor si domnisoarelor!!!

Mey... vad ca s-au animat paginile!!! Yuhuuuu!!! De-ar fi 8 martie in fiecare zi!!!

Si ca veni vorba... ieri?!... Nu!- "iepurasi" provocatori , Nu!- "strictis barbatiesc" , Nu!- inimioare si ursuleti de plus, Nu!- inel cu diamant, Nu!- excursie surpriza in Paris, Niet! Niet! Niet! ... "Iri" al meu... "s-a limitat" la un buchet de flori si un "la multi ani, ursuletz!" ... Poi...nah! am ratat si anul acesta pozitia de "vedeta" in cadrul "Pove...stirilor de noapte!" ...

In rest?!... in timpul zilei, am petrecut la o bere, ca intre colege si 2 colegi ... Aseara... m-am luptat cu prepararea sfintilor ... CARE... au iesit deosebit de gustosi... dar... "bineinteles"... mai putin aspectosi (sunt praf la cifra 8... impletita...)... Deh... dupa ce i-am uns cu miere si acoperit cu miez de nuca... s-a mai dres situatia... si toata lumea fost multumita...

Momentul emotionant al zilei a fost, dimineatza, cand Mitzu mi-a daruit o felicitare si o diploma pentru "cea mai buna mamica" , confectionate de ea, la gradi'. M-a imbratisat si mi-a spus "te iubesc, Wawa mea!"... I-am apreciat cadoul si i-am multumit, i-am spus ca o iubesc si eu enorm si...raspunsul (neasteptat...): "stiu, Wawa! Stiu!"... Lacrimile s-au cuibarit, instantaneu, in coltul ochilor... si... nu stiu... am trait un moment pe care nu-l pot reproduce in cuvinte...

Altceva?! Nimic nou... frigul inca pune stapanire pe Bacau si... cred... ca, in sfarsit, ma bucur... Profit sa mai port caciula "de rusnac"...... astfel... evitand sa defilez cu bretonul capatat... si, implict, sa bruiez traficul pietonal si "automobilstic"...

Adina, multumesc! Referitor la pustanii tai... intrebam cum s-au descurcat la carnaval?
Si... tu?! Ai avut elan... sa te-apuci de curatenia in baie?! Poate ma molipsesc de la tine... ca si eu tre' sa ma apuc... de curatenia de primavara...
He, he, he... simpatici pustanii...

Cristina, ! Cu lacrimi, ai?! Cat despre rasplata... nush'... dar m-a durut capul rau... in seara respectiva...
Mey... dar bag seama ca o tineti numai in petreceri Foarte tare!!!
O pentru micutul Victor! E foarte dragalas! si... foarte hotarat, dupa cum se vede... Stie el ce stie...

Lexi, multumesc! Tu cum esti?! sa vina si cheful... Mariuca cum se simte? Multa sanatate intregii familii!
Si... astept sa-mi raspunzi, AZI... Spor la treaba... sa scada simtitor teancul de pe birou... Daca nu... ia-ti un concediu... sa te pui pe piciaore... Aveti grija de voi!

Roxana, multa sanatate puiutilor! offf... nu mai am cuvinte... poate ca suna a "stereotipie", dar... chiar nu mai am cuvinte... despre sistemul medical romanesc... si asta... nu e o lauda...
Mey... ma starniti sa "pun" si eu de un baietel... la cat de generosi sunt in declaratii si cat de dragalasi...

Tanima, ma bucur ca ati depsit cu bine perioada gripei... multa sanatate in continuare, atat strumfilor tai cat si tie!
M-a emotionat raspunsul lui Rares! Pe cat de simplu pe atat de frumos, sincer si patrunzator!

Citat:
... un sot rabdator si iubitor...

hm... si cicalitor (Doamne' fere sa te imbolnavesti...), fixist (nici cu ranga nu-i scoti ideile din cap) etc etc etc...

Ancuta, sa fie intr-un ceas bun si sa va traiassca finutul! Asteptam pozici, atat cu finutul daaaar si cu Ioana!!! Ok?!

Xan, ! Ce fac fetele?! Te asteptam mai deeees p'aci!!!

Gety, multumesc! Cat despre poza... da... sunt la serviciu ... si tanti... este o colega alaturi de care confruntam niste date din computer cu unele notate pe hartie... Ca si "conducator de trib" avem sef, un barbat de nota zece...
si... a propos... buuuni si sefii acestia "la ceva"... la scurtat programul...

Princess, ! Am vazut doi puiuti frumusei foc!!! sa va traiasca! Ma bucur nespus ca ai scris, ca sunteti bine si, bineinteles, ca ti-am vazut bucuriile! Te mai asteptaaam!!!

Lilina, multa sanatate!

Cam atat pentru aceasta seara...

Aaaaaaa... sa nu uit... daca v-am starnit curiozitatea...: cozonacul are... oua...

Va tzuc si va urez noapte buna!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput