Bucurii de sept-oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Va stept la o cana de lapte cu mucenici facuti de Ioana si Tanima!

Trisha- si pe mine ma sperie cand copii mei pozeaza sau vorbesc cu persoane straine. spor la facut curatenie- eu ma apuc de curatenia de primavara doar daca se incalzeste afara!

Roxana - asa cum a spus Ioana- nu mai am cuvinte pentru sistemul sanitar romanesc. Sanatate lui Victor si un mare de la noi (desi stiu ca asta ajuta doar moral).

Lilina

Ioana- e bine ca vine si cu atat- al meu sot mi-a spus doar "La multi Ani!" si mi-a adus aminte ca cardul lui a fost la mine in ultima perioada...
Musai sa faci si un baietel sau o surioara - doar nu o sa o lasi pe Mitzu sa se tot joace singura cu jucariile pe care le are .

In rest ce sa va spun Victor e un copil tare intelegator, iubaret si atent cu toata lumea, problema pe care o am e Dragos si nu mai stiu ce sa fac si cum sa vorbesc cu el. E mereu nemultumit, tot timpul se smiorcaie lucru care pe mine ma supara. Cum ma intorc cu spatele incepe si-l chinuie sub diverse forme pe Victor. Cred ca rebuie sa consult o persoana specializata. Problema nu este ca-i acord atentie lui Victor - Victor este cel care se infige, desi eu in tot ce fac il iau si vorbesc mai mult cu Dragos, incerc sa-i acord intotdeauna lui mai multa atentie, il intreb ce-si doreste ce joc sa alegem, ce sa facem, incerc sa-l fac sa se simta important .....

O scot eu cumva la capat...

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Cris, Ioana, Tanima, multumesc pentru tratatie.
Mi-e rau de nu mai pot, asa ca ma retrag.
Ioana, nu pot sa-mi iau concediu acum. Abia ce mi s-a aprobat cererea pentru un concediu de 3 saptamani de Pasti.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna tuturor, e gata atat cat si [cappuccino].
Nu ma simt nici azi prea grozav, dar totusi mai bine decat ieri.
Vroiam sa va spun ca mi-am luat inima in dinti si de luni am lasat-o pe Maria fara pampersul de noapte. A fost totul ok in primele 3 nopti, dar azi de dimineata s-a scapat. Stiu ca se mai pot intampla accidente din astea, asa ca sunt pregatita pentru asa ceva dar as vrea sa intreb mamicile de fetite daca ele mai scapa din cand in cand pisu in pat si daca se intampla des. In prima saptamana dupa ce au renuntat la pampersul de noapte, au avut des accidente din astea? Stiu ca fetitele fac in pat mai mult timp decat baietii, eu imi aduc aminte ca mai aveam accidente si pe la 7-8 ani. Rar, dar se mai intampla.
Aici e urat si picura, dar macar nu mai e asa de frig. Sper sa nu ne tina vremea in casa tot weekendul.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi - merci de cafea!

Un mare de la noi sa te simti mai bine.

Nu stiu ce sa-ti raspund - cu siguranta accidente se mai intampla- eu pot sa-ti dau un sfat nu-i da lichide sa bea seara.

Mergi la inceput

Buna ziua.
Las si cappuccino pt toata lumea si merg ca ma asteapta aspiratorul.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Am si cappuccino pt. toata lumea.
Aici se chinuie sa iasa soarele de dupa nori iar eu sunt intr-o stare euforica pt ca mi-au iesit primele floricele de primavara...Sunt mandra "mamica" a 10 branduse. Ciudat, au iesit brandusele inaintea ghioceilor...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

"La Multi Ani!" Flavia - multa sanatate si toate dorintele tale sa se implineasca.

Lexi - multumim de capucino! Si felicitari pentru floricelele din gradina. Cum te simti ?

Victor a facut azi temperatura mare, are puroi in gat. Asa ca de azi antibiotic din pacate.

O primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna, fetelor!

ma simt ca rupta in bucatele mici, mici, mici! saptamana trecuta a fost o saptamana infioratoare, cu Victor cu puroi in gat si daria cu viroza, dormit noaptea maxim 2-3 ore si la serviciu tinut si locul unei colege bolnava de varsat de vant. de fapt la birou am fost mai mult singura, ceilalti fiind in delegatii.

duminica o rugasem pe mama sa stea cu copiii dupa pranza, ca sa pot sa am cateva ore de respiro. nu de odihna, caci aveam de facut treburi, dar macar sa nu fiu si cu copiii. numai ca dragul meu cumnat a vrut sa se dea cu placa la munte si draga mea sora sa faca cumparaturi de supermarket, asa ca au chemat-o pe mama sa stea cu al lor copil. ei au zis ca o cheama doar dimineata, dar eu am renuntat s-o mai chem dupa pranz, caci aveam impresia ca fortez nota, are si mama nevoie de odihna... astfel incat nu am avut cele cateva ore de relativa liniste dorite...

si acum marea dezvaluire: am vandut apartamentul si ne cumparam un apartament mai mare intr-un mic bloculet de 2 etaje + mansarda, un bloc care acum se construieste! suntem ... nu foarte stresati, ci EXTREM de stresati! in cel mai bun caz ne mutam in bloc si singurul apartament finalizat este al nostru. in cel mai rau caz ne mutam la socrii si stam acolo pana vor termina apartamentul. caci noi trebuie sa eliberam apartamentul nostru la jumatea lui mai, iar ei au termen (pe care nu-s sigura ca il vor respecta) 30 mai... Iar noi avem un buget mic de amenajari, acum vanam toate ofertele, de parchet, usi, tot! avem morcovul in... cum nu va imaginati! Doamne ajuta sa va pot spune la sfarsitul lui mai ca sunt in casa noua! deocamdata am platit doar avansul si am facut un antecontract. sper sa fie bine, caci daca ceva rau se intampla suntem rau de tot in pom!

Pe planul 2, dar tot urgent "to do" este vacanta. Vrem sa prindem ofertele de early booking si ne stresam sa gasim cea mai buna varianta pt o familie numeroasa ce ne aflam. este obligatorie o vacanta la mare in fiecare an!

sper sa nu mai am probl de sanatate cu copiii, caci si astea m-au dat peste cap in ultimul timp.

ieri seara am fost la decathlon sa-i luam role dariei. i-am gasit unele foarte faine. numai ca victor a probat si el unele cu 4 roti, cu spider man. vroiam sa le luam amandurora. cand sa luam pt victor, ne-au spus ca cele probate sunt singurele. si erau foarte uzate. am intrebat ce reducere ne dau si ni le faceau de la 79 la 69 lei. mi s-a parut ca-si bat joc de noi, caci rolele alea chiar erau f uzate! astfel incat am plecat de acolo fara nici o pereche...cand ii voi gasi in alta parte lui victoras ii iau si dariei.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Precizare: am spus "apartament mai mare"... e adevarat, e mai mare decat ce avem acum, dar sunt 80 mp, nu e palat... e apart de 3 camere dar pe care il reconfiguram si-l facem de 4 camere, pentru ca fiecare copil sa aiba camera lui. pentru asta tot tambalaul asta... am zis ca e cel mai nimerit moment, caci preturile la apartamente sunt mici si ne putem incadra... in plus, luam credit, si, cu inaintarea in vartsa, avem acces la mai putini bani...

Cris, multa sanatate lui victor! siu ce inseamna puroi in gat! victor al meu abia la a doua tura de antibiotic s-a pus pe picioare... si el ia antibioticul cu urlete, il scuipa, il vomita, scene adevarate!

Flavia, la multi ani, multa sanatate si bucurii!

Lexi, succes cu pampersii noaptea! pune-i scutec din ala de pat sub cearceaf, pt orice eventualitate... si eu abia astept sa se mai incalzeasca putin ca sa scap si noaptea de pampersi cu victor...

noi o pregatim pe daria de schimbarea locuintei. i-am spus ca va avea o camera doar a ei si am intrebat-o ce culoare vrea sa fie pe perete. si mi-a spus cam tot ce stia ea: rosu, roz, galben, verde, albastru, mov, portocaliu.... vom face curcubeu cred...

Mergi la inceput

Flavia, la multi ani cu sanatate!
Cris, multa sanatate lui Victor!
Roxana, am banuit eu ca daca nu v#259; mutati in alta tara, va mutati in alta locuinta. De fapt, ma gandisem ca va luati o casuta. Ma bucur ffff mult pentru voi, sa fie intr-un ceas bun si sa petreceti clipe minunate in noua voastra locuinta. Stiu cum e cu stresul dinainte, am trecut prin exact acelasi lucru acum un an jumate in urma dar dupa ce veti trece de perioada asta, veti avea un seniment grozav de satisfactie si entuziasm.
Copiii vor fi euforici, sunt convinsa! Mai ales cand le veti amenaja camerele. Multa sanatate celor mici.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput