Bucurii de sept-oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
lilina spune:
rox, ma bucur ca v-ati hotarat asupra apartamentului, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa
si noi avem noutati, Vlad are incepand de azi VARICELA
pupam si speram sa fiti bine cu totii, sanatosi si voiosi...
ma bucur ca e cald afara, desi va trebui sa stau mai mult in casa, cu Vlad, dar si mai rau o sa fie cand o debuta boala la mine, ca io n-am facut varsat de vant si nici sotul, deci va fi super 'party' aici
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
GETY spune:
Buna seara, mamici!
Am citit noutati pe forum.
Roxana01, sa fie intr-un ceas bun mutarea!
Puroi pe amigdale la copilasi? Si n-a iesit nimic la antiobiograma?
Si varicela?
Lilina, mult, prea mult!
Pe Maria am dus-o la gradinita, dupa 1 saptamana de stat acasa.
Eu sunt super obosita. Vin pe jos de la servici si cu kg. astea in plus si cu varsta "inaintata" pe cap....
usor!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
tasia spune:
Buna,
Noi am fost la Predeal sa ne vizitam odrasla, ma apucat plansul cand am vazut cat de bine poate sa schieze. Coboara de sus de pe munte, cu profesorul, iar eu abia ma tin pe schiuri Poate iarna viitoare ma invata el sa schiez
De 8 Martie in fiecare an eu am grija sa-mi fac singura cadouri, din banii mei sau ai "sotului" Anul acesta pentru ca relatia noastra este atipica mi-am facut cateva cadouri, si m-am bucurat de ele
Gety Spor la miscare. Eu am avut role in copilarie, si pot sa-ti spun ca veneam foarte obosita acasa. Vara aceasta as vrea sa-mi iau bicicleta. Tacsu lu' fimiu, are bicicleta, anul trecut a slabit 12 kg cu ea, este adevarat ca a facut 1000 km.
Crisnemes E minunat sa auzi complimente de la copilul tau Si mie fimiu imi spune "esti ca o gagica frumoasa" si "cea mai frumoasa mami a mea" Iar eu cred ca-i spun de cel putin 10 ori pe zi, la telefon, daca nu este acasa, ca il iubesc enorma si ca este viata mea. Cat despre "gelozia' lui Dragos cred ca este temporara si daca ai timp si bani ai putea sa apelezi si la un psiholog. Eu am citit cateva carti care m-au ajutat sa stiu sa-l abordez pe fimiu in diverse situatii.
Roxana Sanatate copilasilor
yoannamarie Esti o enciclopedie vie,ai si multa imaginatie...pacat de acest talent, care se pierde undeva la birou....Ai putea face jurnalism sau publicitate, domenii bine platite daca esti cu adevarat talentat si ai multa imaginatie. Eu am facut facultatea de jurnalism dar recunosc ca sunt un antitalent la scris.
angel_lexi nu stiam ca exista diferente intre fetite si baietei la capitolul pipi de noapte. Noi am scapat de pampers-ul de noapte la aproape 2 ani, nici nu mai tin minte cum a fost Nu stiu daca as mai face un bebe acum ca am scapat de pampers, alaptat, trezit noaptea, colici...etc...etc...
LA MULTI ANI !!! Pufy si Flavia
Roxana FELICITARI Sa stapaniti casa sanatosi !!! Si eu as vrea sa am 4 camere, in 3 nu prea am loc de haine in sifoniere , si daca ar fi posibil sa le am la casa nu la bloc . Vrabia malai viseaza...
trischa spune:
Buna dimineta,dau
Noi ne-am intors duminica seara din Lyon unde am vizitat cat am apucat si ne-am plimbat.Aaaa ,si am mancat cat am putut de mult branze cu mucegai iar copila paine cu ciocolata.
Duminica noaptea ne-am trezit ci Patrizia ca se vaita de durere de masea,cumva s-a culcat la loc si ieri cand am luat-o de la gradi era tare agitata si necajita si nu stia nici ea ce are.Si mi-a picat fisa...casca gura, si ce vad????Ii iese jos in stanga o masea,a treia.Are cate doua masele in partea de jos si-i mai iese una.
Va rog lamuriti-ma si pe mine cati dinti trebui sa aiba,nu ca ar conta acum dar sa stiu si eu?
O zi minunata si sanatate multa!!!
Felicitari pentru locuinta noua Roxana,s-o stapaniti sanatosi!
Crisnemes spune:
Buna dimineata! Va astept la o cafea!
Va multumesc pentru urarile de sanatate! Victor este uimitor - desi ieri noapte a avut 40 febra dupa masa nu mai avea deloc. Azi noapte nu a tusit, nu a facut deloc febra si acum e acasa sub observatie. De ieri a inceput Dragos sa tuseasca si sper sa nu se imbolnaveasca si el.
Lilino- sanatate lui Vlad. eu as vrea sa faca Victor varicela sa scapam de ea - noi toti am facut varicela.
Roxana - Felicitari pentru apartament! Sa fiti fericiti!
Si eu m-am gandit ca asta este vorba de o schimbare a locuintei! Cu toate ca e un an greu sper sa treceti cu bine peste el.
Sanatate lui Victor si Dariei.
Spune-mi si mie te rog spre ce destinatii te gandesti - si eu vreau undeva la mare.
Lilina - ne faci niste propuneri?
Tasia - felicitari micului schior! Spune-mi si mie niste titluri, si eu trebuie sa iau atitudine cat de repede daca vreau sa am o relatie frumoasa pe viitor cu Dragos.
Trischa - e normal sa mai iasa un rand de maselute. Poate e un pic cam repede - la Dragos abia acum ii ies maselutele, dar lui i-au iesit toti dintii mai tarziu. Eu vreau sa ma duc la sigilat cu maselutele dar inca nu au iesit de tot.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Trischa, multumim de cafea si sa va fie de bine plimbarea. Cat despre maseaua care cresteeu zic sa mergi la un stomatolog cu fata. Pentru maseaua de minte e prea devreme, ma gandesc, nu stiu ce sa zic...Nu ma pricep dar eu in locul tau as merge s-o vada un medic.
Tasia, da, asa se spune ca baietii fac mai putin pe ei decat fetele si nu cred ca e doar un mit...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
lilina spune:
salutare
acum ca am mai mult timp liber, intru si eu mai des
noi tocmai ne-am rezervat o saptamana la mare in Romania - Hotel Modern (ca si anul trecut, super ok hotelul), aproape o saptamana in Barcelona si un weekend la inceputul lui agust tot la noi la mare pt The Mission, dar la Pensiunea Alfa - e foarte tare !!!
nu stiu ce sa va recomand, depinde pe unde ati mai fost, daca vreti sa vedeti ceva nou, banuiesc ca tot la mare.
e bine sa va grabiti daca vreti sa prindeti reducerile de early booking
lilina spune:
Trischa, sa va fie de bine plimbarea
Tasia, ce tare, felicitari schiorului
am vorbit si cu Alina - Itzy Bitzy, au tot fost raciti si sunt tare obositi, acum sunt mai bine.
Crisnemes spune:
Lilina- pe mine ma tenteaza ceva cu loc de joaca pentru copii. M-am gandit la Bulgaria - nisipurile de aur- nu am fost niciodata, sau Croatia, chiar si la noi la mare. Totusi ma dispera calatoria cu masina - baietii nu au pic de rabdare iar drumurile lungi ne omoara. Poate anul asta o sa caut in Ungaria- ceva drumul fiind mai scurt pentru noi- dar nu este mare. Prietena mea merge cu copii in Turcia - dar pentru noi e foarte scump - asa ca o las pe alta data....
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Lilina, sanatate lui Vlad!
Trischa, acum am vazut ce a scris Cris, ca e normal sa mai apara un rand de maselute. Habar nu aveam lucrul asta, eu credeam ca apar doua randuri de maselute si gata... Ce bine e sa avem mamici cu experienta printre noi!
Vad ca deja va faceti planuri de concediu. Eu deocamdata nici nu stiu cand imi voi lua concediu in vara. As vrea in iulie dar s-ar putea sa nu pot lua atunci... Oricum vom merge cu siguranta cam o saptamana la mare, la Eforie Nord, ca in fiecare an. Noua ne place acolo si nu suntem pretentiosi nici cu cazarea. Daca e curat, mai mult nici nu ne trebuie. Anul trecut ne-am luat teapa cu o asa-zisa super pensiune si ne-am lecuit...
Pana una alta astept cu nerabdare concediul de Pasti. Avem in plan sa mergem si cateva zile la munte. Abia astept, mi-e ffff dor de munte!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet