Bucurii de sept-oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Yoanna, esti mortala, am ras si eu cu lacrimi ca si fetele! La carnaval a fost frumos, i-a placut si s-a simtit bine. Vineri a inceput sa tuseasca si sa ii curga nasul, acum nu mai tuseste, dar are nasul infundat. Oricum e mai bine acum. Azi si maine are liber de la gradi caci in Germania se da liber de carnaval. Eu, in schimb, sunt la datorie.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Ioana, super tare esti! ce poveste! ce ... breton! sotul tau imi seamana, le trag uneori niste bretoane copiilor, cand ma enervez ca le intra parul in ochi si ca nu ajung la coafor....

Lilina, gety, eu m-am uitat dupa role pentru daria la decathlon, eu zic ca sunt ok ca pret (vreo 70 lei) si am si garantia unui magazin specializat. au sigur si pt adulti, dar nu stiu preturi.

Lili, multumim ca te gandesti la noi...

noi nu facem prea bine. de fapt copiii nu fac prea bine. vineri seara am ajuns cu daria in urgenta (am ajuns initial la budimex, dar nu aveai loc sa arunci un ac acolo, asa ca ne-am indreptat catre babes, unde am fost mustruluiti ca nu trebuia sa venim acolo, caeste pt infectioase). avusese toata ziua febra peste 39, oricate antitermice bagasem in ea. tusea si zacea. are viroza. iar victorasul, bietul, nici nu i se mai vad amigdalele de cat puroi are pe ele! asa incat suntem ... eu n-am mai dormit de vreo 4 nopti, caci cand dorm cu unul, cand cu altul, victor sforaie, tuseste, se rostololeste, vorbeste in somn, tresare, daria tuseste, vomita, chestii tari... la birou sunt singura cu soferul caci o colega a facut varsat de vant, alti 3 sunt in delegatie in afara tarii si o alta colega este in postnatal... asa incat nu se pune problema sa pot pleca de la birou sa stau cu copiii acasa....

in rest... de bine...

Pufy, la multi ani si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Am uitat sa spun: victor imi spune "te iubec mami" de nu stiu cate ori/ zi... si ma pupa unde ajunge, pe picior, pe spate, pe cap, imi pupa mainile... intr-o seara isi pusese capul in poala mea, eu stateam pe un scaun la bucatarie si l-am intrebat daca este obosit, credeam ca vrea sa doarma. dar el mi-a spus: "nu, vleau doal sa te iubec, mami" ... sa nu mai vorbesc de daria, care-mi spune: "esti atat de frumoasa, mami"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La multi ani dragi mamici!
Sa aveti parte de o primavara frumoasa si mult soare!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori. Noi suntem mai bine dar am avut si noi parte de o gripa foarte urata, intai Rares cu 6 zile de temperatura, muci muuulti si o tuse cumplita. Apoi eu cu alte 6 zile de temperatura si cu aceeasi tuse urata. Din fericire Miruna a scapat doar cu tuse si muci. Daca Rares cu toata temperatura era vioi si mai avea puterea sa se si joace, eu am zacut la propriu 3-4 zile si inca mai zac dupa aproape 2 saptamani. Ce inseamna sa fii copil, cum trec ei mai usor peste toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

La Multi Ani, tuturor mamicilor minunate!!!!!!!!!!!! Sa avem o primavara fericita si o viata minunata!!!!!!!!

Un semn scurt si de la noi!

Ioana intradevar mortala! Ai un dar de a povesti ... cum mai rara intalnesti! Sa traiti sa fiti sanatosi ... cat despre breton ... numai de bine

Roxana multa sanatate Dariei si lui Victor si multa putere si sanatate si tie si sotului tau! Sper sa ne dai vesti bune cat de curand!

Crisnemes sa-ti traiasca feciorii! Sunt convinsa ca sunt absolut minunati!

Lexi multa sanatate Mariei! Probabil ca se va reface dupa aceste doua zile de pauza!

Gety eu am role! Insa sfaturi cum sa alegi nu pot sa-ti dau Eu le-am luat acum vreo ... 6 ani si le-am folosit in vara respectiva de vreo cateva ori, dupa care ... pauza ... am ramas insarcinata, am nascut , am ... gasit tot felul de motive sa nu le folosesc. Poate anul acesta ... asa zic in fiecare an ... , dar acum vrea si Ioana si nu cred ca voi mai scapa

In rest, suntem bine ... sambata l-am botezat pe finutul nostru Luca ... a fost foarte frumos ... am sa pun cateva fotografii dupa ce le primesc ... si dupa ce imi recuperez si aparatul, - ca uituca cum sunt la uitat la fini, dupa baita de duminica ...

Inca o data o primavara fericita tuturor doamnelor si domnisoarelor

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Un copil iti ia tot ce ai avut si iti da, in schimb, tot ce n-ai avut vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am uitat!!!!
Ioana...esti mortala!!!!Radeam de nebuna prin birou....se uitau colegii la mine si nu pricepeau ce am...Norocul tau ca ai un sot rabdator si iubitor ca al meu nici nu se deranja sa ia foarfeca in mana si daca....din intamplare ma freza ar fi iesit un scandal monstru daca indrazneam sa comentez ceva. Dar...nu as fi avut ocazia sa comentez ca el este foarte precaut de fel si nu se baga. Ma trimitea din start la coafor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Tuturor mamicilor, viitoarelor mamici, bunicilor un calduros "La Multi Ani!"

Roxana - si Victor al meu face la fel. Am fost acum la gradi la o mica surpriza din partea copilasilor. Educatoarea a pus un cerc in mijloc si fiecare copil a intrat in mijloc si a trebuit sa spuna ceva de mamica lui. Copii au spus in general - mama are par scurt, mama are papuci, mama are bluza rosu cu alb, mama are ceas, Victor a spus - MAMA E FRUMOASA!

Sanatate puiutilor. Am auzit ca este un virus foarte puternic care se manifesta cu febra mare. Sa va faceti bine cat mai repede.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani tuturor mamicilor!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI MAMICI!, o primavara frumoasa si insorita va doresc!

noi avem o zi superba astazi, deja mi-am facut sportul de dimineatza (nordic walking), ma simt super, pregatita de facut smotru in baie , ca tocmai am inceput curatzenia de primavara ... sper sa ma tzina avantul.

Crisnemes,ce tare e ideea cu surpriza din partea copiilor, chiar as fi fost curioasa ce ar fi zis ai mei despre mine :"mami nu ma lasa la televizor, nu-mi da decat putzina ciocolata, mami ma tot pune sa inhalez, mami imi tot taie unghiile s.a. "

Noi avem in aprilie o sambata in care copiii merg la gradi insotzitzi de tatici, sunt tare curioasa cum va iesi, Fabi si Alex sunt foarte incantatzi ca merg cu papa.

Acum zbor la treburi, sper sa petrectzi frumos astazi (aici nu se sarbatoreste asa ceva din pacate)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua, dragi mamici, am intrat special sa va urez un 8 martie fericit! Va doresc sa aveti o primavara calda, plina de bucurii si realizari personale si profesionale!

Imi cer scuze pentru lunga absenta, dar nu mai apuc sa fac prea multe chestii pentru mine in ultima vreme . Dar ma gandesc de multe ori la voi, sper ca sunteti bine; doresc bolnaviorilor multa sanatate!

Va pup, sper sa mai intru

P.S. Pufy, la multi ani fericiti, scuze pentru intarziere!

Mergi la inceput