Tabara Pro Monica

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Marius, am si eu o intrebare la tine, ca tot e vorbeste aici despre averi de dinainte si din timpul casatoriei, partaj etc...

Este adevarat ca dupa un numar de ani de casatorie, bunurile achizitionate de soti inainte de casatorie devin bunuri comune??

Am tot auzit chestia asta, evident fara baza legala (legea x, art y), de la mai multe persoane, si eram curioasa cum stau in fapt lucrurile...

Merci!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria



Lucrurile stau exact cum iti inchipui: fara baza legala, simpla "vorba de claca", nu stiu din ce minte luminata a pornit dar am o prietena avocat care ajunsese disperata de cate ori a auzit-o, veneau oameni ingrijorati:"da' stiti, dupa X ani de casatorie se considera toate bunuri comune!" si unii chiar se lasau greu convinsi ca nu e asa, avea mai mare putere asupra lor folclorul decat cunostintele avocatesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ilinca - merci

monicabo - ai raspunsul Ilincai corect si complet si... cu model.

Am sa intaresc cele scrise de ea. In masa partajabila (adica bunurile care intra in discutie in caz de divort intervenit intre soti) sunt considerate doar si numai doar acele bunuri care au fost achizitionate (cumparate) stricit in perioada casatoriei devenind astfel bunuri comune. Poate sa fie si 6 luni si 60 de ani. Nu conteaza. Stiti ce mi se pare mie interesant? Ca uneori unul dintre soti contesta data achizitiei unui bun si trebuie sa o demonstreze ca a fost achizitionat anterior datei casatoriei si ca el a achizitionat acel bun din banii lui sau oricum nu din banii comuni, este uneori un adevarat circ.

Dar sa nu deviem.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Bufea, manechin e una, fotomodel e alta.
Corpul Monicai nu era de defilat la nivel inalt, asta spunea Botezatu, ca a ajuns unde a ajuns prin Irinei si insistentele lui, relatiile lui.
Fotogenica este, si arata bine.
mie personal nu imi place per total cum arata, dar apreciez anumite trasaturi fizice la ea.



**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro


Xio, un update.

Botezatu s-a cam asezat in tabara Monicai in scandalul asta. Ba chiar spune ca o va chema la prezentarile lui de moda. Deci ii da de lucru. Sa-l fi platit Irinel pentru asta ?

http://stiri.acasa.ro/monden/catalin-botezatu-ia-partea-monicai-in-conflictul-cu-irinel-columbeanu-151429.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ralucis, e cumplit ce scrie acolo. Eu o cred.
E de notorietate geaca roz pe care ea o purta inainte de nunta secolului , purtata anterior de Blanche.
Indiferent cum, ea a fost sotia lui, nimeni nu poate sa spuna cu siguranta dc ea l-a inselat pe el, in afara SMS-urilor restul e poveste. Ea nu a fost protejata nicicand de el, a fost atacata de toti pe toata perioada casniciei ca ultima prostituata.
Xio, ce realizari finanicare ai fi vrut tu sa aibe ea anterior casniciei, cand ea era o minora ac l-a cunoscut pe porcusorul de Izvorani? Indiferent cat a profitat ea de statutul ei de dna C., nimic nu a fost condamnabil, dimpotriva, sotii trebuie sase sustina, ca o echipa. Iar munca ei, care e persiflata acum si de dne mai mature, ca si cum ar fi un moft cu pretentii de munca, nu poate fi negata. E de notorietate ca cerea bani ca sa apara la emisiuni, cat de mult o doreau pt rating toti cretinii si in acelasi timp tot ei se suparau ca trebuiau sa scoata bani pt "sou"!
Mi-aduc aminte de o emisiune la Maruta, cand participa la Dansez pt tine. A fost singura tratata urat si provocata intentionat. Pe mine oricum Maruta ma lasa rece de cand s-a mutat la Protv. M-a scos din pepeni cu cat de impertinent si sub orice nivel, ca barbat, om, moderator s-a purtat cu ea. Si din pacate nu e singurul exemplu.
Repet: sper din suflet ca Irina sa ajunga la mama ei, mai sunt sanse sa nu fie strivita de taica-sau.
Ma da pe spate cat de usor e condamnata ea, care a fost o liceana, un nimeni in lumea mondena, un nimeni la cum a fost balacarita, de fapt numele asta i-a adus in mod special, balacareala, nu a primit nicio protectie ca femeie iubita a unui barbat, ca mama a copilului lui. In schimb el asa i-a ochii cu luciul murdar al banilor lui, de top Forbes, are toate scuzele nu? ca s-a folosit de ea si de fiica lor, de atatea alte femei, ca si-a pangarit caminul cu toate scursurile, saracu om de afaceri, cum a profitat Monica de el si i-a facut copil ca sa fie cat mai santajabil! La cat a umplut-o de respect si cum incearca sa o nimiceasca, parca si il vad nevolnic in fata pretentiilor ei de a le fi televizata viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

porcusorul de Izvorani - prea tare!
Mai era si inelul de logodna mostenit de Monica de la Blanche si probabil inca multe alte "cadouri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui larasarit

porcusorul de Izvorani - prea tare!
Mai era si inelul de logodna mostenit de Monica de la Blanche si probabil inca multe alte "cadouri"


Parca si numitei Blanche i-a "revocat" Irinel cadourile dupa despartire Asta trebuia sa-i dea de gandit Monicai.

Am spus ca nu-mi place de nici unul din cei doi protagonisti ai circului astuia, dar pe masura ce trece timpul si escaladeaza "violentele" parca inclin de partea ei. Oricat de calculata ar fi fost cand s-a combinat cu Iri (si a fost, nu cred o clipa in marele amor), ii gasesc mai usor scuze (adolescenta, frumusica, relativ saraca, cu o educatie indoielnica) decat lui, un frustrat imatur care fara banii lui tati n-ar fi nimic in viata.

Si fiind frumoasa si tentatiile au fost mai mari - sa fim sinceri, virtutea nu are aceeasi valoare daca esti papusa sau daca esti ciuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Larasarit, mi-e rusine sa scriu ce invective i-as trage ca suntem totusi pe zDC, e un forum public, nu ceva de discutat in particular, unde mai scoatem perle necivilizate.
Dar pe bune, omul asta la inceputul divorutului isi declara dragostea netarmuita pt Monica, acuzand presa pt ruptura, nu porcarelele lui, si cand colo ce sa vezi? Avea inregistrari si diagnostic de la psiholog pt Irina, ca sa? Ca sa demonstreze ce mama bruta e Monica!
Lui i-au adus credibilitate potentei lui financiare toata mascarada media, ei i-au adus doar pietre.
Iar pe Miko ala l-am mirosit bine, alt interlop, acelasi care a dus-o pe Monica, i-a facut rost, nu? de contractul anuntat cu surle si trambite in Italia, care se voia megaintrarea ei in lumea internationala a modelelor. Si pe mainile cui a ajuns ea de fapt in Italia? mai tineti minte scandalul? Cum naiba mai, la catde tari sunt ei sa nu stie cu ce fel de oamneni fac afaceri, pe mana cui o da pe dna C?
A, si cand fetita s-a revazut cu Monica, el nu mai avea chef sa dea declaratii, priviti filmarile, e evaziv, balbait, ciu-ciu jovialitate, siguranta de Cezar.
L-a mai prins Simona Gherghe intr-o pasa, se vedea ca are o slabiciune pt Monica, inca saliveaza dupa ea.
Cred ca e singurul lucru bun in viata lui minuscula de pana acum care i s-a intamplat si singura lui sansa de a fi avut o familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Motivatia noii cereri de divort.
Mi-am permis sa dau copy/paste aici, sper ca mesajul nu e prea lung. E o lectura interesanta.

"In fapt, subsemnatat, Columbeanu Monica, m-am nascut la data de 08.01.1987, astfel ca la data casatoriei mele cu paratul Columbeanu Adrian Irinel, 22.07.2006, abia implinisem 19 ani. Il cunoscusem pe viitorul meu sot cu un an in urma, in circumstante create de catre prietenii acestuia de familie, Matei si Monica Miko.

Am fost fascinata de lumea in care acesta traia si in care ma introducea, o lume total diferita de cea din care veneam eu. La acel moment, anul 2005, paratul avea o conceptie negativa si impotriva casatoriei; acesta mi-a spus ca uraste conceptul casatoriei caci aceasta este cea mai mare aberatie de pe pamant iar el nu se va casatori niciodata. Mai tarziu aveam sa imi dau seama de faptul ca aceasta conceptie rezulta din nefericirea prporiei familiii, a casatoriei dintre tatal sau, Ion Columbeanu si mama sa, Georgeta.
Intalnirea mea cu paratul a fost o „intalnire aranjata" si nu cred ca avusese drept scop aranjarea unei casatorii, dimpotriva. Am fost invitata de Matei Miko care patrona o companie de modelling, Transilvania Fashion, la o sedinta foto in Bucuresti.
Aveam 18 ani si cateva luni cand am venit in marele oras Bucuresti, in ziua de 13 iunie 2005! Veneam plina de speranta pentru o viata si un viitor mai bun pe care sa mi le cladesc prin munca mea! Eram singura intr-un oras strain si inchis!

Am participat la sedinta foto si la finalul acesteia, Matei Miko, a inceput o pregatire psihologica a mea pentru a ma convinge cat de important si de util ar fi pentru succesul meu sa intalnesc un om de afaceri important. Se facuse tarziu si nu ma mai puteam intoarce la Bacau, tot in aceeasi zi; mai mult Matei Miko mi-a spus ca la acea ora toate restaurantele erau inchise si nu mai aveam unde sa mananc decat la un prieten al sau, la Izvorani.
Am fost dusa de sotii Miko la Izvorani, nu imi dadeam seama cat de departe sau de aproape eram de Bucuresti. Matei Miko a avut grija sa imi dea toata sustinerea ca acesta este omul care ma poate ajuta sa ajung cineva in viata. Casa acestuia era fascinanta, un loc cum nu mai vazusem niciodata, un loc care fascina si totodata intimida.

Am petrecut o seara placuta pana cand sotii Miko, fara nici o veste, au disparut. Nu stiu cand am observat acest lucru dar m-am trezit singura in acel loc, fara nici o posibilitate de reantoarcere. Asa l-am cunoscut pe Irinel, in noaptea de 13 spre 14 iunie.
Urmatoarele zile au fost coplesitoare, una dupa alta, cadouri, vizite, calatorii in strainatate! Un Mercedes! Totul facut parca potrivit unui scenariu deja scris sau a unei piese in repetitie! Nu puteam sa vad decat ceea ce fascina, in nici un caz nu puteam sa vad adevarul, chiar credeam ca sunt indragostita si, mai ales, ca sunt iubita. Orasul mi se deschidea, toti imi erau prieteni parca de o viata!
Cu cata duerere in suflet aveam sa ma trezesc mai tarziu cand am aflat ca toate aceste cadouri apartinusera altor iubite ale lui Irinel.
Pana si hainele pe care le primisem fusesera imbracate si purtate de alte fete prezentate tot de familia Miko, fete hranite cu aceleasi sperante mincinoase si perfide! Purtam hainele daruite si revocate (asa cum mi-a fost revocata si donatia apartamentului meu din Piata Victoriei) de catre Irinel unei Gabriela Botezat din Radauti, a unei Lidian Moldovan din Cluj si a cator altor fete! Irinel isi recicla cadourile re-daruindu-le altor tinere fete! Adevarurile acestea le-am aflat dupa casatorie iar otrava lor a fost cu atat mai ucigatoare. Daca as fi stiut de nesinceritatea lui Irinel nu m-as fi casatorit cu acesta. Nu i-as fi permis sa fie tatal copilului meu!

Am aflat prea tarziu! Prea tarziu am aflat despre „casatoriile" lui anterioare:13 ani cu Romanita, 8 ani cu Anna! Relatii sterpe si esuate ce nu difera de situatia mea decat prin aceea ca eu am dat nastere unui urmas al familiei Columbeanu. De aceea paratul nu se va multumi ca in cazul iubitei sale precedente, Gabriela Botezat, careia i-a daramat cu buldozerul salonul de cosmetica, ci , in privinta mea, nu se va lasa, asa cum a spus-o deja presei si apropiatilor, "pana nu ma va sfasia bucati"!
In anii ce au urmat casatoriei noastre, dupa ce am nascut-o pe fiica noastra Irina, ce seamana izbitor cu mama paratului, Georgeta Columbeanu, aveam sa descopar adevarata fata a acestuia.

Toate acele motive care m-au fascinat la el aveau sa fie puse intr-o oarecare umbra de caracterul sau duplicitar si de panoplia sa de frustrari bazate pe propria-i perceptie despre fizicul sau despre aptitudinile sale sexuale ori bazate pe grandomanie ori teama de saracie. Toate acestea pe fondul unei depresii continue, tratate cu xanax si alcool.

Viata mea se schimbase: orasul nu imi mai era inchis, dimpotriva! Dar si viata mea era deschisa Orasului si tuturor. Viata imi fusese invadata de camere de televiziune, eram judecata si expusa; toata aceasta expunere fusese ideea lui Irinel.
Viata de familie ne-a fost afectata, eram sub presiunea mass-media si in vizorul ziarelor de scandal. Dar asta isi dorea Irinel, iar eu acceptam ca si orice altceva imi cerea sotul meu: moral sau imoral!

Faceam ceea ce imi cerea! Simteam ca ii datorez acest lucru! Ii simteam dominatia sa: prin putere, prin experienta si prin bani! Cu toate acestea ma credeam libera, dar, acum constat, ca nu am fost niciodata libera, niciodata egala cu el, asa cum se intemeiaza orice familie!

Sotul meu nu a facut altceva decat sa ma prinda intr-o cusca prin toate dependentele posibile: psihologic, financiar, relational! Niciodata nu a fost cu adevarat si pe deplin sincer cu mine.

Am inceput sa muncesc singura, sa imi castig proprii bani.

Pe conturile mele bancare l-am desemnat pe sotul meu in calitate de "imputernicit"; aveam grija de casa, ii faceam mancare, m-am dus zilnic la mama sa, Georgeta, care se afla in spital si o ingrijeam, ii aduceam si acesteia de mancare si ii povesteam despre noi. Am facut acest lucru pana cand aceasta a murit.

Munca a inceput sa ma faca sa ma simt cu adevarat libera si independenta. Si in acelasi timp, ma simteam aproape de sotul meu, indatorata sa ii stau aproape.
Nu il intelegeam de ce este atat de rece fata de parintii lui, de ce le vrobea urat, de ce era atat de neglijent fata de fetita noastra, Irina.

Il intrebam si imi motiva ca din cauza afacerilor, a pierderilor financiare. Atunci i-am zis ca vrea sa il ajut. Mi-a cerut bani cu imprumut si i-am dat. Apoi a inceput sa isi ia singur! Si-i lua din contul meu personal si ii restituia cu titlu de "imprumut" intr-o firma a mea, SC Monica Columbeanu Media SRL, pana cand a ajuns sa creeze imaginea falsa ca el ma imprumuta pe mine, iar nu invers (si pentru motivul acesta m-a deposedat si de o masina Bentley pe care o cumparasem exclusiv din bani proprii!)! Cele mai grave constatari ale mele nu au fost acestea de natura patrimoniala ci cele cu fundament subiectiv: pe sotul meu nu il mai interesam, nici eu si nici fiica noastra Irina. Era tot mai distant, mai neimplicat. Am inscris-o pe Irina la gradinita in noiembrie 2009. In tot acel am ma duceam si la spital la soacra mea, Georgeta, zi de zi. Asa ca trebuia sa vin in Bucuresti de la Izvorani, faceam cate o ora sI jumatate pe drum. El a venit cu ideea, chipurile de a-mi usura munca zilnica, sa raman in timpul saptamanii in apartamentul de doua camere din Piata Victoriei cu fiica mea, ca sa o duc la gradinita si sa pot sa am grija de soacra mea, Georgeta Columbeanu. Acum, cred insa ca acesta a fost doar un motiv pentru a ma indeparta de el si pentru a nu vedea ce face si cum petrece la Izvorani. Dupa ce soacra, Georgeta Columbeanu cu care avusesem o relatie speciala, a murit, in familia noastra ramasesera doar barbatii: Irinel sI tatal lui, Ion. Acest deces si perioada care a urmat a fosr foarte dificila pentru mine. Sotul meu statea tot mai departe de mine si de copil, nu ne ajuta cu absolut nimic sI nu ne ajuta financiar sub niciun aspect (in mod surprinzator pentru un "miliardar"). Atat eu cat si fetita traiam din banii pe care eu ii castigam, fara niciun suport din parte paratului! In 2010, un prieten american al celui care devenise nasul nostru, Matei Miko, mi-a sugerat sa vin in SUA sa filmez niste reclame. Din orice suma de bani pe care as fi castigat-o, Matei Miko primea 20 la suta. Acesta, Matei Miko, a fost incantat de aceasta perspectiva sI acestia au fost cei care probabil l-au convins pe sotul meu sa imi spuna ca eventuala mea plecare in SUA impreuna cu Irina reprezinta "cea mai tare idee". Eu am ramas surprinsa cand, dupa ce mi-am exprimat aceasta idee de a pleca in SUA sI ma pregateam sa o sustin si sa imi conving sotul, acesta, din prima, mi-a spus ca este de acord ca eu si Irina sa plecam si ca aceasta reprezinta "cea mai tare idee" pe care am avut-o! Cu acordul sotului meu, atat eu cat si fiica noastra am plecat in SUA. Nu am plecat la distractie, ci la invatatura si munca. Eram singura si anonima. Acest anonimat mi-a dat liniste si energie sa fiu puternica, sa devin puternica. Nu ne-a ajutat cu aproape nimic (cu exceptia faptului ca ne-a cumparat o masina BMW second-hand ca sa o pot duce pe Irina de acasa la gradinita). Am fost nevoita sa ma intorc in Romania pentru diferite prezentari de moda pentru a obtine banii de chirie si cele necesare traiului.
Fetita mea s-a integrat bine la gradinita americana si a inceput sa vorbeasca in engleza (lucru pe care in Romania refuza sa il faca). Teama de saracie a sotului meu l-a inrait si l-a indepartat de noi. Am incercat, atat cat am putut eu, sufleteste si financiar, sa il ajut. Mi s-a parut insa nedrept ca eu sa ma sacrific in SUA, iar el sa se destrabaleze in lipsa mea cu diferite femei, iar aceste lucruri sa ajunga publice. Eram in tara, sa lucrez, cand s-a intamplat scandalul cu cele doua blonde! Dupa ce am vazut ca sotul meu urma sa apara pe coperta unui tabloid in baie, cu doua blonde, i-am dat un mesaj despre acest fapt, la care el mi-a raspuns: „Numai cu doua?!" Mi s-a parut sfidator si umilitor la adresa mea. Umilinta aceasta era publica si aveam sa o cunosc la intoarcerea in tara.

Aceste relatii imorale ale sotului meu, precum persistenta lui in acest comportament adulterin, coroborat cu lipsa lui de orice participare morala si financiara in cadrul si la sustinerea familei noastre, precum si faptul ca se imbata foarte des, iar acest lucru aparea saptamanal publicat in ziare, au determinat discutii aprinse intre noi, in ceea ce priveste indepartarea lui sau desfacerea acestei casatorii.
Era evident faptul ca nu isi mai exprima iubirea fata de mine, devenea discutabil daca ma iubise in mod sincer candva! Era tensionat de faptul ca am ajuns independenta financiar, apta sa traiesc singura si sa imi pot creste fetita. Toate aceste lucruri l-au facut pe sotul meu sa se simta nesigur in ceea ce privea controlul meu, sa se teama pentru pierderea puterii lui de dominare.
Sotul meu este cel care mi-a propus sa divortam, sugerandu-mi sa initiez eu o astfel de procedura bazata pe ideea unei „culpe comune". La data la care acesta mi-a propus acest lucru, finele lunii ianuarie 2011, deja el era pregatit sa inceapa procesul meu de „discreditare certificata a ta ca mama, in toata media, in mod definitiv si iremediabil, piederea dreptului la munca si a rezidentei in SUA". Iar acest lucru l-a facut impreuna cu mama mea care, indiferent de motivatie ori credinta, s-a lasat manipulata de sotul meu. Imi revocase, fara sa stiu, declaratiile notariale in baza carora puteam sa ies cu fiica noastra din Romania, comandase un raport psihologic al fetitei mele (fara stiinta mea), crease datorii fictive pe firma, pentru a-mi sechestra masina, mi-a sustras o serie de bunuri si bijuterii de valoare (acestea sunt lucrurile ce le cunosc la acest moment dat, probabil, a mai facut si altele).
Am initiat procedura de divort asa cum imi ceruse dar, in fapt, el s-a comportat ca si cum nu ar fi stiut de divort sau nu ar fi fost de acord cu acesta.

Mi-a revocat donatia prin care dobandisem proprietatea asupra apartamentului de doua camere din Piata Victoriei. Mi-a „intrat" in conturile bancare (unde figura in calitate de imputernicit) si mi-a sustras banii proprii. A convenit cu o serie de parteneri de-ai mei de afaceri sa nu imi mai dea sau sa imi mai accepte comenzi pentru munca, cu intentia clara de a ma pune intr-o situatie de inferioritate si de dependenta financiara. Si intr-adevar, am fost parasita de toate aceste persoane. Mi-a cerut sa parasesc apartamentul si l-am parasit!

Cel mai grav scenariu creat de sotul meu o vizeaza pe fiica mea de care nu s-a ocupat niciodata si care nu a fost in atentia lui pana la procesul de divort. Preconstituirea unor asa zise "probe", cumpararea unor astfel de probe, intoxicarea opiniei publice cu informatii false sau contrafacute au avut si au scopul de a ma "denigra certificat ca mama" respectiv pentru a ma decade din drepturile parintesti sau, in caz de insucces, de a ma incarcera pentru rele tratamente aplicate minorului.
Toate aceste acuzatii relative la comportamentul meu fata de fetita mea, Irina, sunt neadevarate, sunt creatii ale geniului malefic de la Izvorani si a colaboratorilor sai: avocati, psihologi, procurori. Voi demonstra fara putinta de tagada falsitatea acestor acuzatii, precum si adevarata relatie dintre mine si fiica mea.
Paratul este cel care s-a comportat "neparinteste" cu fiica noastra: a izolat-o de mine si a inceput sa ma denigreze in fata acesteia, sa ii influenteze ori sa ii redefineasca conceptual sentimentele fata de mine. Fetita a fost retrasa din procesul educativ, paratul nu a mai lasat-o la gradinita saptamani la rand. Mie mi-a fost interzis accesul in locuinta mea, ultimul nostru diomiciliu comun, din Izvorani, unde as fi putut sa imi intalnesc copilul. Acolo fiica mea este tinuta sub paza si izolata de mine.
Cu toate piedicile pe care sotul meu mi le-a ridicat pentru a ma discredita si pentru a ma lipsi de orice sprijin, am reusit si sunt pe deplin capabila sa ma descurc singura: am un spatiu de locuit similar celui din Piata Victoriei, unde fetita mea a locuit in ultimii doi ani, am un loc de munca sigur, pe baza unui contract de munca incheiat pe o perioada nedeterminata, am posibilitatea unor colaborari pentru obtinerea de venituri suplimentare. Peste toate acestea, am dorinta sincera de a trai si de a avea o viata simpla si normala aici in Romania, fara excese si fara a ma mai lasa prada mass mediei.
Imi doresc un camin linistit pentru mine si fetita mea, mi-as dori ca paratul, tatal Irinei, sa capete intelepciunea de a fi un simplu tata, iar nu un proprietar de familie.

Solicit sa-mi pastrez numele dobandit prin casatorie, intrucat asa sunt cunoscuta si identificata in public, munca si realizarile mele s-au consacrat sub acest nume si, nu in ultimul rand, pentru a nu exista o diferenta de nume de familie intre mine si fiica mea respectiv pentru a nu o expune pe aceasta unor situatii delicate in mediul scolar. Solicit de asemenea reintegrarea in domiciliul comun intrucat aceasta este singura mea posibilitate de a avea si a continua relatiile firesti cu fiica mea, Irina. In lipsa unei astfel de hotarari provizorii, fiica mea este indepartata in mod artificial si fortat de mine, in dauna dezvoltarii sale psiho-sociale (afective) si spre suferinta sufletului meu.
Totodata solicit ca minora Irina Columbeanu sa fie incredintata subsemnatei pentru a veghea la cresterea si educarea acesteia in considerarea perioadei de pana acum, cind tot eu am crescut-o si intretinut-o, in considerarea varstei mici a acesteia, a sexului feminin, a diferentei de varsta dintre noi, mama si fiica, a faptului ca am conditii materiale suficiente precum si indreptatirea morala de a indeplini aceasta sarcina.

Nu ma opun si chiar doresc ca tatal ei sa faca parte din viata noastra fara nicio restrictie si chiar fara nicio contributie materiala!
Am prezentat onoratei instante de judecata aceste fragmente din viata mea, modificand cererea de divort initiala, sugerata de catre parat, cu speranta ca aceasta se va apleca cu intelegere si intelepciune asupra vietilor noastre, asupra adevaratului continut moral al familiei Columbeanu si va decide astfel cum legea si morala ar face-o in abstract, in ciuda si independent de orice putere financiara sau de relatii pe care o reprezinta sotul si socrul meu. Acest proces nu este un proces pentru custodia fiicei mele Irina ci un proces pentru libertatea mea, pentru dreptul meu si al fiicei mele de a trai simplu si moral, dincolo de camerele de filmat.
Pentru toate aceste motive va solicit sa binevoiti a admite cererea de chemare in judecata astfel cum a fost modificata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Irinuca asa-i ca o sa iei toata averea lui mos Irinel si o sa o imparti cu mami care si peste 25 de ani tot frumoasa si tanara o sa fie doar asa ca sa nu poata avea odihna in cavou Porcusorul Isteric?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui larasarit

Irinuca asa-i ca o sa iei toata averea lui mos Irinel si o sa o imparti cu mami care si peste 25 de ani tot frumoasa si tanara o sa fie doar asa ca sa nu poata avea odihna in cavou Porcusorul Isteric?


Pai eu cred ca tocmai asta e motivul pentru care Irinel o doreste pe Irina. Ca sa o creasca astfel incat sa se asigure ca nu se intampla asta.

Mergi la inceput