Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(199)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

buna fetelor!

Raportez o fetita cumintica, care a lasat-o pe mami in ultimele zile sa se odihneasca. am dormit aproape in continuu, ma trezeam doar sa o alaptez ziua, iar noaptea a hranit-o tati cu laptele muls ziua.Tare bine e sa te odihnesti.

Ziki, Vas, multi pentru gravidutele noastre nerabdatoare.

Am citit dar se pare ca m-a pocnit uitarea ca nu mai stiu ce voiam sa zic.

aaa....intrebare: de ce toti recomanda numai Nan, Humana? e ca si cum alte marci nu mai exista. Iar astea sunt scumpe rau...iti trebuie o mica avere sa hranesti copilul cu lapte praf. plimbandu0ma eu prin Kaufland am descoperit si un LP numit Bebelac...aveti ceva informatii despre el, pentru ca era considerabil mai ieftin si din ce am vazut eu pe analiza nutritiva e cam acelasi lucru cu celelalte.

o dupa amiaa frumoasa va doresc

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

acum nu zic ca se ajunge la ce am ajuns eu de fiecare data... dar e bine sa faceti testele ca sa nu fie probleme. In principiu, dr ar trebui sa-si dea seama daca sunt probleme si fara eco, in functie de rotatia soldului si alte cele...

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Citat:
citat din mesajul lui ziki

fetele, intru si eu numai la subiectele alea picante.
nu va speriati cu displazia/ luxatia congenitala de sold. ecografia e foarte indicata, si obligatorie pt mamele care au avut la randul lor cand erau bebelusi.
eu de exemplu am avut, si pentru ca "pe vremea mea" se prindeau oamenii mai greu, abia la 4 luni mi-au depistat-o, si ai mei au umblat la 4 doctori renumiti (unul dintre ei, Pesamosca), pana am ajuns in ghips.
pana in ziua de azi, bunicii imi povestesc ca eu eram cel mai cuminte copil din lume pur si simplu pt ca nu puteam face mare lucru, cu ghipsul de la brau la genunchi ...

pe vremuri ce agrava displazia era infasatul, pt ca strangea bazinul si facea ca osul sa iasa si mai tare din sold, si nu se mai suda niciodata.
acum depistata la timp, rar se ajunge la solutii extreme ca a mea, e mai mult vorba de cum "tinem" copilul...

asta ca sa nu va speriati
am 1.77 si picioare lungi alerg, patinez, joc orice, si am nascut si voi naste natural. vreau sa spun ca o data ce oasele s-au lipit cum trebuie, povestea e de domeniul trecutului.
mamicile speriate!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

In cazul meu, pentru ca au descoperti-o tarziu, cand am inceput sa merg, gipsul nu a sudat soldul si am ajuns la operatie... acum am un picior mai scurt cu vreo doi cm si problemele care deriva din asta... Lunga sunt si eu, am 1.80... din pacate trebuie sa port incaltaminte care sa-mi permita sa pun o taloneta si asa ca nu prea pot sa-mi cumpar toate tipurile de pantofi...

Am nascut prin cezariana tocmai din motivul asta, ca sa nu supun soldul unui efort...

Gabriela

imi pare rau!
acum ecografiile se fac din timp tocmai ca sa nu trebuiasca sa treaca copiii prin ce am trecut si noi

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

vazut si eu acum poze de bebe Darius ...felicitari zumzu ai un baietel superb !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Io la asta cu displazia nu ma bag, ca am baiat. Sa nu-mi spuneti ca trebuia sa-l ecografiez ca acuma e prea tarziu, stiu sigur ca n-are nika.
Are doar bazdaci si vrea numa-n brate. Azi am citit ca nici in marsupiu nu e bine sa stea mult ca adoarme si in loc sa-si faca un somn de cateva ore, face mai multe de cateva minute. Bon, l-am parcat in scoica, a urlat, l-am parcat in pat, a urlat. In brate nu mai poci ca sunt rupta.
Intrebare de om prost: ai vostri bebei adorm singurei? adica asa, sa-l pui in patut si sa adoarma. Ca al meu nu adoarme decat in bratele cuiva, indiferent cat de obosit e. Plange pana il iei in brate si apoi cade lat in 5 min. Dar daca nu-l iei in brate..... nu adoarme. Ce face cu plansul nu stiu, ca nu l-am lasat niciodata mai mult de 5 min. Si atunci barbatu-miu s-a uitat la mine cu ochi in lacrimi si mi-a zis "pot sa ma duc io?".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Io la asta cu displazia nu ma bag, ca am baiat. Sa nu-mi spuneti ca trebuia sa-l ecografiez ca acuma e prea tarziu, stiu sigur ca n-are nika.
Are doar bazdaci si vrea numa-n brate. Azi am citit ca nici in marsupiu nu e bine sa stea mult ca adoarme si in loc sa-si faca un somn de cateva ore, face mai multe de cateva minute. Bon, l-am parcat in scoica, a urlat, l-am parcat in pat, a urlat. In brate nu mai poci ca sunt rupta.
Intrebare de om prost: ai vostri bebei adorm singurei? adica asa, sa-l pui in patut si sa adoarma. Ca al meu nu adoarme decat in bratele cuiva, indiferent cat de obosit e. Plange pana il iei in brate si apoi cade lat in 5 min. Dar daca nu-l iei in brate..... nu adoarme. Ce face cu plansul nu stiu, ca nu l-am lasat niciodata mai mult de 5 min. Si atunci barbatu-miu s-a uitat la mine cu ochi in lacrimi si mi-a zis "pot sa ma duc io?".

mami de Luca 10.01.2011

Sonia adoarme singura daca nu e ff obosita..dar cand are figuri in cap...ma plimb si Eu cu ea..
Mai las sa si planga cateodata...mai mult cand stam amandoua..ca nu poti lasa de mila baietilor
pfffai..trage niste parturi ca un om mare si pute...doarme aici langa mine...e frumos asa tu Sonie?

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Anka, al meu mai sta asa singurel in pat langa mine, il vad ca-i pica ochii in gura, dar nu adoarme... da cateva urlete, il iau in brate si adoarme instant

Cica nu se invata copii in brate pana la 6 luni... uite ca s-au invatat... ce-i drept, eu l-am invatat ca nu mai puteam de dragu lui si tare mult imi place sa-l am lipit de mine si sa-l vad cum doarme linistit!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anca a mea nu!!! In primele 2 sapt (ante colici) o puneam in cos, isi baga nasul intr-o parte si gata..acum nu, chiar si cand nu are colici nu mai vrea sa adoarma singura; rarisim se mai intampla s-o las si sa adoarma, bine la noi mai e si factorul Robert care mai sare pe langa/peste ea.

zumzu pai tu mi-ai zis de deducere ..de care n-am avut parte, dar am luat-o pe panta aia, am facut asig eureko si a fost ff avantaj..in fine
baby spa- cadita+masaj, am vazuut pe site ca e suuper scump, poate la happy hour.

missmj 2 sfarcuri!! si Ana apuca langa daca ii dai.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Buna fetele!
in legatura cu displazia de sold,si eu am avut,m-au pus in ghips si acu nu mai am nyik. intrebare: eu acum am baietel,l-am nascut natural ar trebui oare sa-i fac eco? poate ca ar fii bine pt linistea mea sufleteasca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

nush cine intreba de lapte..eu folosesc Humana..si nu mi se pare greu de preparat si nici scumppt bebele meu nu conteaza banii,si nici efortul depus
bebelu..n-am reusit cu site-ul..dar ma onteresez eu pe net
bebele meu e inca plangacios..nu asa rau ca zilele trecute dar are si el zile si zile

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput