Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(199)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ANKA, pitica mea a inceput sa adoarma singura cam de o sapt asa, minune mare!!! Se foieste un pic si o ia somnul. Dar nu i-am facut nimic, asa a avut ea chef! Au si ei toanele lor...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Intrebare: a folosit cineva Gel pentru cojitele de lapte de la Avene?

Intrebare 2: ati facut vaccinul de 2 luni? pareri? (am mai intrebat zilele trecute, dar nu a zis nimeni nimic...) Noi mergem sapt viitoare, dar sunt bebei mai mari ca noi care tre sa fi mers deja!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Intrebare: a folosit cineva Gel pentru cojitele de lapte de la Avene?

Intrebare 2: ati facut vaccinul de 2 luni? pareri? (am mai intrebat zilele trecute, dar nu a zis nimeni nimic...) Noi mergem sapt viitoare, dar sunt bebei mai mari ca noi care tre sa fi mers deja!

_

Roxana

Da..uitasem sa iti raspund cand am vazut.
noi il facem marti.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Noi miercuri..am ceva emotii, sper sa nu avem nici o pb.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Noi miercuri..am ceva emotii, sper sa nu avem nici o pb.

_

Roxana

stai linistita ca o sa fie bine. important e sa nu fie racita. fereste-o de tati cat poti. oricum o consulta si stie dr cum e mai bine.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

buna fetele!
Bebe a fost extrem de agitat de la 11 la 3 a stat numai in brate si a refuzat sa adoarma, cand in sf o facea si il puneam la el in patut se trezea si o luam iar de la capat, pana la urma a dormit toata noaptea la mine in brate ...taica'su tipa las mine ca am obisnuit copilul in brate, am intrat intr o depresie de zile mari si nu mai suport pe nimeni
Lcazagiu ti am trimis PM

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

HAI VAS!
HAI BB ANDREI!!

ZIKI - pentru tine nu mai scot majorete ca poate se sperie bebe de ele.

Salutare si de la noi, am fost ieri la pediatru, copilul a luat 700 de grame in doua saptamani, are 3500 de grame (de la 2735 cat a avut cand a iesit), a trecut toate probele, de-acum ne-a chemat numai la vaccinul de 2 luni. La Patrick ne chema din 2 in 2 saptamani la doctor, la vreo luna la circa de cartier, din 2 in 2 saptmani la clinica de alaptat… Alta viata acum.

Cu zgaltait copilul - si eu am patit-o la Patrick, il leganam, cand mi-am dat seama ca il leganam prea tare, eram ca-n transa asa. La astalalt mi-am invatat lectia, oricum el e atata de cumintel, nici nu prea stiu bine cum plange. Mai are si el momente cand plange rau, la baita sau la schimbat, vad ca mama se agita asa tare pe langa el, insa eu sunt imuna total. Imi vad de treaba ca si cum nimic nu s-ar intampla. Adevarul e ca dupa cum zbiara frate-su mai nou, la tantrumuri si la cum se tranteste pe jos, mi se pare floare la ureche un plans de copil mic.

ADRYI – Patrick transpira tare de tot si acum. Numai capul, nimic altceva. Bebeii nu transpira ca noi, la subrat, ci la cap. Ai grija cu temperatura si imbracatul, la Patrick se mai amelioreaza cand il imbrac subtirel, iar patura – plapuma n-a suportat in viata lui. Kevin nu transpira deloc, vad ca e mai friguros decat frate-su, e bine in sacul lui de dormit, caciulita insa nu suporta, nici dupa baie. Ai mare grija, cu febra si sanii, poate fi mastita, mulge-te sub dus cald, apoi pune comprese reci. Si daca persista, neaparat sa mergi la un doctor, nu e deloc de glumit daca ai ajuns la febra si frisoane. Distractie placuta la botez!

SIMIS – al meu vomita in jet dupa fiecare masa aproape. Credeam ca nu-i mai ramane nimic, insa sa stii ca tot ii ramane ceva, al meu a luat in greutate foarte bine, cu toata voma asta. A zis doctorul ca numai mi se pare ca vomita tot, ca de fapt cantitatea scoasa e destul de mica. La noi ajuta mult scosul aerului. Imi pare rau sa-l intrerup de la masa, insa altfel nu-i dam de capat. Il pun sa eructeze si de 3-4 ori. La noi cel mai bine merge pe umar sus, il cocot acolo si il bat usurel pe spate. Cand scoate aerul cum trebuie mai da afara foarte putin. Si bineinteles, il tin in sus cam jumate de ora dupa masa apoi somnicul – automat pe un plan inclinat, mai niciodata intins pe plan drept.

LORICH – imi pare rau de colicei! Se vede treaba ca e ereditar. Si eu stau cu inima cat un purice, am facut 2 saptamani, dar nu se stie niciodata, deocamdata vad ca e OK. Il mai doare si pe el burtica, se screme, se strange, insa nu scoate nici un sunet, e atata de scump si linistit ca nu-mi vine sa cred.

RROX- stai linistita, daca il alaptezi n-o sa ia nimic, asta daca ai si tu imunitate la virusul lui tati. Gandeste-te la mine cand am nascut, toata casa racita, eu una eram terminata, numai cat tuseam, febra 38. Tati si-a pus masca numai prima data cand l-a luat in brate, mai apoi a uitat cu totul. Patrick in primele doua zile la fel – febra mare, tuse, muci garla, si normal ca nu-l puteam tine departe de frate-su, ii sufla continuu in gura efectiv. Si bebe mic de cateva zile – n-a luat nimic, nici macar un mucusor. Am intrebat doctorul la spital si mi-a zis ca sunt sanse foarte mari sa nu ia absolut nimic cata vreme il alaptez. Anticorpii din LM isi fac bine treaba.

ARIANA – multa sanatate, of ce rau imi pare ca ai avut atatea probleme!

VASI – nu rad deloc, sa stii ca functioneaza foarte bine remediul asta ceapa cu miere la capul patului bolnavului, eu l-am incercat la Patrick, cand a avut pneumonie, i-a calmat tusea. Cand intram in camera imi venea sa vomit, insa eu cred ca l-a ajutat mult.

FOXY – ai incercat cu mamelon de silicon? Poate merge, la mine n-a mers dar cine stie la tine. Eu una am dat mult cu Garmastan, am stat cu tzatza la aer si am strans din dinti. Aveam rani cu sange in primele zile si imi venea sa ma tot duc cand incepea sa suga. Pana nu apuca corect areola nu ma lasam, ii deschideam eu gura larg de tot pana cuprindea areola si nu mai durea, ca doare atunci cand cuprinde si molfaie numai sfarcul. Dupa vreo doua zile a trecut. Dar imi venea sa plang la fiecare alaptat.
Am vazut pozici, wow ce voinicut ai tu acolo si ce frumos sta el la baita!

TUNDE – si la noi, a supt bebe in ultimele zile la 2 ore. E puseul de 2 saptamani. Trece si asta.

ANDRI – stai calma, ca aici de exemplu nu se fac deloc eco la sold, n-am auzit pe nimeni. Se face preventiv inteleg eu in Romania, mai ales la fetite si mai ales la cei care s-au aflat in poizitie pelviana. Aici de exemplu se face obligatoriu test de auz. Noi nu l-am facut ca plecasera tehnicienii in seara aia si n-au mai apucat. Ne-au dat un numar sa sunam, sa venim in alta zi. Am sunat, n-am dat de nimeni, ieri la doctor am intrebat daca e musai. A zis ca daca vedem noi ca aude, nu e musai. Ca acum cativa ani nu se facea. La cum tresare cand urla fratello pe langa el, e clar ca aude, asa ca nu ne mai batem capul. Sau cu vaccinul ala, de hepatita – aici nu se face iar. Insa se fac tot felul de teste pentru anumite boli genetice, i-au luat sange in spital si la 21 de zile o sa trebuiasca sa trimit o proba de urina. Deci cate bordeie (tari) atatea obicee.

RALUKARA – ma bucur ca te-ai odihnit!

ZUMZU – pupam ochiosu! Pozele sunt super, facute probabil cu un aparat profi, nu?

MAYANE – l-am vazut si pe marele-mic Papuas, ce dulcel e el cum zambeste prin somn!

ANKA_MARIA – la mine modelul Patrick n-adormea deloc singurel, si asta multa vreme, pana si acum – ii trebuie biberon, masaj pe spate, povesti, etc. De asta noptile cu el au fost mereu de cosmar, se trezea si nu mai stia cum sa adoarma la loc, de asta l-am luat cu noi in pat, ca eram chiauna de somn si oboseala.
Modelul Kevin deocamdata vad ca are momente cand doarme oriunde si oricum, si chinuit de frate-su, si cu galagie, si cu lumina. Cateodata nu adoarme decat in brate, il pun de vreo doua ori in patut si incepe frichineala, atunci stiu si nu mai insist, il adorm in brate si-l tin mai mult. Insa de cele mai multe ori, il pun in patut, cu suzeta, cu muzica de la mobil deschisa sau cu muzica clasica la radio, si ii mai pun o luminita de la o lampita mica mica, ii place sa se uite la ea minute in sir si dupa vreun sfert de ora e adormit.
Eu oricum il tin mult in brate, pentru ca dupa masa trebuie tinut mult in sus. Nu stiu daca de asta e asa linistit, sau pur si simplu asa e el. Noaptea, doarme cu mine, il pun frumusel langa mine si il tin de manuta, ii cant. Imi e drag de nu mai pot, ca imi dau seama ca acusi trece perioada asta… Mi-e dor si de cand era Patrick ca el desi Patrick a fost un copil tare dificil. Dar tare bine era cand state ape pieptul meu, chiard aca urla continuu, decat acuma cand face numai crize si ne aduce la disperare pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

buna fetele!
Bebe a fost extrem de agitat de la 11 la 3 a stat numai in brate si a refuzat sa adoarma, cand in sf o facea si il puneam la el in patut se trezea si o luam iar de la capat, pana la urma a dormit toata noaptea la mine in brate ...taica'su tipa las mine ca am obisnuit copilul in brate, am intrat intr o depresie de zile mari si nu mai suport pe nimeni
Lcazagiu ti am trimis PM

lasa ca noi te suportamte prmimim cu drag si asa depresiva
Spune lu tati ca omul face orice cand e zombi...il mai tine si in brate toata noaptea...e mai agitat si are nevoie de tine.
Sonia doarme de 3 ore si stau aici langa Ea...daca am plecat se trezeste...se freaca cu nasucul de mine si doarme mai departe...pur si simplu au nevoie de noi.

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Angie ai pm

Roxx si noi facem abia marti vaccinu. sper sa nu raceasca zilele astea. mai ales k avem si botezu duminica si e super frig afara
am vb cu dr si a zis k mai intai ii face un control calumea, si dc e ok, il facem , dc nu, amanam

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

buna fetele!
Lcazagiu ti am trimis PM

lasa ca noi te suportamte prmimim cu drag si asa depresiva
Spune lu tati ca omul face orice cand e zombi...il mai tine si in brate toata noaptea...e mai agitat si are nevoie de tine.
Sonia doarme de 3 ore si stau aici langa Ea...daca am plecat se trezeste...se freaca cu nasucul de mine si doarme mai departe...pur si simplu au nevoie de noi.

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

multumesc
Si daca asta il linisteste pe el, prefer sa l tin in brate pana fac febra musculara decat sa-l aud plangand, plus ca am citit ca pana la 6 luni nu e rasfat.

Mergi la inceput