Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(199)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Buna dragelor!

Iar m-am vazut pe lista neagra, macar din asta nu lipsesc niciodata.

Felicitari tuturor noilor mamici si le urez bun venit bebitilor mult asteptati!!!

Nu v-am mai scris ca nu prea am avut ce de bine, si nu am vrut sa va intristez. Dar nah, daca ma strigati, acu' va zic.. m-am pricopsit cu o frumuseste de abces mamar care dupa aproape 10 zile de tratament cu antibiotic, la inceput oral, apoi injectabil, nu a cedat, asa ca am ajuns la punctie... Acum sunt in recuperari si dau inainte cu injectabile.
Din ce mi-am dorit eu sa facem totul singuri, exact pe dos am ajuns... Nici nu pot sa-l tin pe Tudor la piept. Offff, lasa ca ma fac eu bine si numai in brate il tin

Zicea cineva de durere de san cu febra si frisoane, aveti maaaare grija. Mergeti imediat la doctor sa va vada, la mine toate masajele si compresele nu m-au ajutat cu nimic...

Bebe e mai bine, l-am chinuit si pe el o vreme saracutul fara sa stiu. Am mai scapat si de colici acum ca am trecut pe lapte praf - Lactana 1, ca tot intreba cineva, cu care s-a inteles f bine din prima. Noua ni l-a recomandat dr. ca fiind unul dintre cele mai bune. Eu am luat pastile de intrerupere a lactatiei, asa ca no more milk.

Aaaa, mai intreba una din voi de Jarro Dophilus Baby - noi ii dam lui Tudor de la inceput tot la recomandarea dr. pediatru.

Sper sa imi revin si eu in curand sa pot posta mai des... am atatea sa va zic si sa va intreb.

Va

Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DEEA_SAV - tine-l cat vrea el, bebe a stat 9 luni la tine in burtica, acum e total descumpanit, in lumea asta mare si rece. In primele luni e greu, dar alta solutie zic eu ca nu exista. E pacat sa nu le dam din prima sentimentul asta de bine si de acceptare. Ia un wrap, incearca sa atipesti putin cu el pe piept, si mult calm si rabdare, bebe simte orice urma de agitatie la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

eu ziceam de humana ca se prepara mai greu, in sensul ca dureaza mai mult(mai intai juma de cantita de apa incalzita la 70 apoi laptele apoi restul..si presupun ca mai tb sa astepti sa se raceasca ceva) si cand iti urla bebeee de foame noaptea fiecare secunda ti se pare o vesnicie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna seara!

Multumesc fetele de incurajari.Am atatea intrebari ca nici nu stiu cu ce sa incep...Dar mai intai sa raspuns cuiva care intreba de intreruptul lactatiei. Eu am avut voie sa alaptez, dar am facut furia laptelui, a trebuit sa ma mulg electric si mi-a dat sangele. Atunci am renuntat vehement sa-i dau copilului sa suga sange si am intrerupt lactatia. Dr. mi-a prescris 3 pastile de Dostinex, una pe zi, 3 zile la rand, sanii legati strans si lichide putine. In 4 zile iti revii la normal. Se spune ca e cel mai bun remediu. Mai incercati cu patrunjel verde (de la congelator) pus la san...spuneau asistentele ca ar avea efect...eu am mers pe medicatie si a folosit.

Bun...mai intai, azi a cazut buricutul. Trebui sa dau cu ceva in afara de pudra, sa-l leg la burtica sau ceva??
Apoi, mananca haotic, ba la o ora cate 30 ml LP, ba la 3-4 ore cate 60 ml...e normal? Ii dau Aptamil ptr ca asa ii dadeau in maternitate si i-a mers bine.
Cu culcatul...il culc cand pe dr cand pe stanga..capul trebuie mai sus sau mai jos sau la nivel??

Maine vine preotul sa ne citeasca molifta.
Pup fetele!!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

asa este dar ne organizam..cand incepe sa misune..il ia tac'su in brate,apa avem in permanenta la termos..si gata papica

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

eu ziceam de humana ca se prepara mai greu, in sensul ca dureaza mai mult(mai intai juma de cantita de apa incalzita la 70 apoi laptele apoi restul..si presupun ca mai tb sa astepti sa se raceasca ceva) si cand iti urla bebeee de foame noaptea fiecare secunda ti se pare o vesnicie

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

nici mie nu-mi adoarme singur in patut, iar noaptea e cel mai greu: da papa, tine-l in brate sa adoarma, pune-l in patut..se terzeste si iar de la capat; de multe ori doar la tzatza adoarme- ii dau asa pe spate.
Am citit pe undeva ca ei nu prea au capacitate asta de autolinistire.

Apropo imi reocomanda cineva o suzeta buna?care sa semene cu tzatza mamei? am de la Philips dar o scuipa

aa...imi adoarme in leagan la viteza mai mare, si dupa ce adoarme ii dau viteza mai mica dar dc vreau sa-l mut s-a terminat

Mergi la inceput

Si noi tot sapt. viitoare facem vaccinul. Unde il faceti?Noi il facem la medsana cred ca acolo avem abonament dar cumparam noi vaccinul din farmacie ca e mai ieftin am inteles.

Pediatra ne-a zis sa-i dam preventiv niste sirop de febra dupa ca-l ajuta si la durere si nu mai face febra(la unii poate sa apara reactia asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

multumesc pt raspunsuri fetelor Am sfarcuri de silicon, dar nu merge. o sa caut si din cele mai moi, de latex cum spune Tunde.
DOLORESS-Multumesc pt laude. daaa, ii place baitza cu tati, ca il tine bine))).Rani cu sange am avut la inceput, au trecut.dar tot pisca-doare si acum.La dreptul cred ca a prins rau de la inceput si-i nashpa. ii mai si scapa cateodata si cand il suge la loc....uiuuu! o sa incerc sa-i ajustez pozitia, sa vad.
al meu nu prea doarme singur-putin pe burta. oricum il ridic pe pieptul meu sa ragaie si-l mai tin 5 min pana adoarme. apoi il pun la locul lui si gata. totusi, de vreo 2 zile am vazut ca si daca nu-i adormit de tot, nu miauna-sta acolo si adoarme singur. e cuminte, puiul mic.
deea-sav Am dormit de multe ori cu el pe piept si eu si tati. si a fost ok. nu ,,s-a obisnuit'' . lui ii place apropierea de noi, caldura, mirosul. lasa ca-i trece lui tati, tu fa cum simti ca-i bine pt bebe si capul sus
Mi-am dat seama ca nu trebuie sa stau deloc incruntata pt ca momentele astea sunt unice, fiecare in parte, usoare sau mai grele. Mai ales ca nu cred ca voi mai face al-2lea copil. asa ca...
nu-s dulci acum ca au inceput sa zambeasca si sa gangureasca?
pup mamicile pricepute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

mamelor din lumea-ntreaga, vorba alora din metrou, EU NU MA MAI JOC!

am sunat doctorita din dotare, sa o intreb cand anume ne vedem luni, si ce-mi aud urechile?
ca luni intalnirea e optionala, ea are garda MIERCURI si abia atunci facem inducerea

nu mai vreaaaau! partea buna in toata tarasenia? 6 martie e maximum admis...
VAS, trimite contractii incoace, hai sa punem mana sa scoatem maimuteii ca pe mine ma prinde odiseea fluturasilor din urma!!!

sincer, rad eu rad, dar deja nu mai e rasul meu...

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luiza1977

Buna fetele!
in legatura cu displazia de sold,si eu am avut,m-au pus in ghips si acu nu mai am nyik. intrebare: eu acum am baietel,l-am nascut natural ar trebui oare sa-i fac eco? poate ca ar fii bine pt linistea mea sufleteasca....

mami de bb Stefan 17.12.2010

Luiza, eu i-am facut azi, zicea dr ca ar trebui sa-i pun o perioada doi pampersi ca are o parte din cavitatea coxofemurala... nu mai stiu cum si ca o perioada sa-i pun asa si ca ii mai fac o eco la 3 luni. Eu sincer cred ca m0a pus sa fac eco si doar ca sa mai faca niste bani (nu stia ca eu am avut luxatie/displazie)

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput