Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(199)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MONIKA, nu trebuie sa il legi cu nimic la buricut, doar sa dai in continuare cu ce ai dat pana acum (alcool sau betadina) pana se duc si cojitele alea si ramane curat, asa ca la tine.
Cu mancatul nush ce sa zic - cu alaptarea e la cerere, nu stiu daca si cu laptele praf e la fel, dar tind sa cred ca da. las fetele care se pricep sa raspunda aici.
E bine ca o culci alternativ pe ambele parti, daca nu regurgiteaza nu ai motive sa o culci cu capul mai sus. Poa sa fie bine mersi acelasi nivel.
Pupicei

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciudatica

Buna dragelor!

Iar m-am vazut pe lista neagra, macar din asta nu lipsesc niciodata.

Felicitari tuturor noilor mamici si le urez bun venit bebitilor mult asteptati!!!

Nu v-am mai scris ca nu prea am avut ce de bine, si nu am vrut sa va intristez. Dar nah, daca ma strigati, acu' va zic.. m-am pricopsit cu o frumuseste de abces mamar care dupa aproape 10 zile de tratament cu antibiotic, la inceput oral, apoi injectabil, nu a cedat, asa ca am ajuns la punctie... Acum sunt in recuperari si dau inainte cu injectabile.
Din ce mi-am dorit eu sa facem totul singuri, exact pe dos am ajuns... Nici nu pot sa-l tin pe Tudor la piept. Offff, lasa ca ma fac eu bine si numai in brate il tin

Zicea cineva de durere de san cu febra si frisoane, aveti maaaare grija. Mergeti imediat la doctor sa va vada, la mine toate masajele si compresele nu m-au ajutat cu nimic...

Bebe e mai bine, l-am chinuit si pe el o vreme saracutul fara sa stiu. Am mai scapat si de colici acum ca am trecut pe lapte praf - Lactana 1, ca tot intreba cineva, cu care s-a inteles f bine din prima. Noua ni l-a recomandat dr. ca fiind unul dintre cele mai bune. Eu am luat pastile de intrerupere a lactatiei, asa ca no more milk.

Aaaa, mai intreba una din voi de Jarro Dophilus Baby - noi ii dam lui Tudor de la inceput tot la recomandarea dr. pediatru.

Sper sa imi revin si eu in curand sa pot posta mai des... am atatea sa va zic si sa va intreb.

Va

Tudor

ce pastile ai luat sa intrerupi lactatia ???
plizzzzzz ce si cum si cate

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Buna seara!

Multumesc fetele de incurajari.Am atatea intrebari ca nici nu stiu cu ce sa incep...Dar mai intai sa raspuns cuiva care intreba de intreruptul lactatiei. Eu am avut voie sa alaptez, dar am facut furia laptelui, a trebuit sa ma mulg electric si mi-a dat sangele. Atunci am renuntat vehement sa-i dau copilului sa suga sange si am intrerupt lactatia. Dr. mi-a prescris 3 pastile de Dostinex, una pe zi, 3 zile la rand, sanii legati strans si lichide putine. In 4 zile iti revii la normal. Se spune ca e cel mai bun remediu. Mai incercati cu patrunjel verde (de la congelator) pus la san...spuneau asistentele ca ar avea efect...eu am mers pe medicatie si a folosit.

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Tot Dostinex am luat si eu, 5 zile, cate 2 pe zi in primele 2 zile apoi cate una - asa mi-a fost prescris.

Tudor

Mergi la inceput

fetele voiam si eu sa va intreb
si mandrei mele i-a picat cam tarziui buricelul pe la 19 zile...
dar nu a ramas nici acum ca la noi..e asa , acolo la bontul ombilical(exact de unde s-a desprins buricelul) un pic mai grena... aveti idee? la voi e la fel ? adica nu e pielicica asa rozalina , galbena cum e toata piele pe corp...

pup
ziki , vas?
motatele au obosit , fluturasii de martie vin si voi ce aveti de gand ?

CAPUL SUS , CONTRACTII MUULTE SI DESE si NASTERE PRONTO !
trebuie sa ne mutam TOATE la primele 365 zile din viata puilor nostri.

PUP dulce , dulce , dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ZUMZU, MELANIES superbe poze!!

ciudatica of, regret sa aud asemenea poveste [de groaza]
mami chinuit, hai mai treci pe aici la un pahar de vorba!

suzeta eu pe am pe toate, latex nuk -cea mai acceptata, 3 secunde pana la shut cu limba; unele de silicon mai mari, una de silicon mai mica..niciun succes...si daca cu chiu cu vai accepta, adoarme, o scapa si se trezeste urland... si Robert a acceptat tot asa, mai tarziu, si pana la 1 an cand am renuntat amandoi la suzy a fost minuant, adormea seara singur in patut..eheeeii ce poveste!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

mi s-a rupt apa!!!
plecam la spital!
va scriu

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciudatica

Tot Dostinex am luat si eu, 5 zile, cate 2 pe zi in primele 2 zile apoi cate una - asa mi-a fost prescris.

Tudor

si atat ! si a trecute de tot ?
as lua si eu 3 zile cum s-a spus mi devreme. Dar oare ajung sa se opreasca de tot ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

offff ZIKI deja mie imi vine sa plang...da asta isi bate joc de tine...pana ajungi miercuri ti se gata jarul..numai fum scoti...glumesc sa-ti ridic moralul...dar enervanta situatie...
SPERANTA E BEBE FELIX ...SA-TI FACA O SURPRIZA

CIUDATICA NU E NEAGRA LISTA MAMA!E LILA...dar acusi o fac rozpup mamica cu peripetii..imi pare sincer rau...de asta imi era frica si mie..dar am scapat cu mult supt de bebe f dureros.

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

ZIKI !!!!

Mergi la inceput