Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(199)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adi e inca la mama ei si intra mai rar p internet. bb e un pic cam agitat si nu o lasa p mami sa faca mare lucru. dar ma intreaba zi de zi de voi si va trasnmite toate cele bune si multi pupicei

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

De Djlaura mai stie cineva ceva? N-a mai intrat de mai bine de o luna...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mai fetelor..nu va speriati si va panicati din orice...displazie,moarte subita,zgaltait....au fost si vor fi cazuri dar nu si la odiseea noastra
daca contiunam asa ..pana va implini bebe un an o luam razna p aci
imi pare rau ca Eu am deschis subiectul displazie si copilul zdruncinat......nu trebuia

Roxx;sanatate multa lu tati al vostru!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? Eu astept sa vina o prietena in vizita.Haide sa va povestesc ce am patit azi dim...s-a trezit bebe pe la 5, eram chiauna,l-am luat cu mine in pat sa ii dau sa manance.il mufez, si atipesc, cam in 5 min ma trezesc, ma durea rau ,mai stau 2 min...si ii scot tzatza din gura ca nu mai suportam...ce credeti ? aveam 2 sfarcuri , am inceput sa rad de una singura !!! saracutul nu a apucat sfarcul, a apucat areola...si a supt asa in gol, m-a rupt.sunt vanata acum acolo.
roxx al meu barbat si-a mai revenit, i-am facut frectie cu carmol si l-am infofolit bine, a transpirat, s-a schimbat, iar a transpirat,iar s-a schimbat.acum i-a ramas doar tusea.eu nu i-am pus masca pt ca oricum el doarme in partea cealalata de casa,la garsoniera cum zicem noi.avem doar sufrageria si bucataria comuna.nu l-a mai tinut pe andrei in brate de o gramada de timp...e innebunit.incearca si tu carmolul,poate functioneaza si la voi.sanatate
ziki nici mie nu mi-e frig...aud pe toata lumea, doamne ce frig e la tin e normal ca esti gravida....dar eu ? de fapt...hormonii si la mine, ca inca nu am inceput

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

vas sa vina bebeeee, hai cu contractiile alea mai puterniceeeeee, transmite-le si lui ziki !!!
mayane djlaura ne-a transmis salutari prin nu mai stiu cine ...zice ca e la mama ei si tot nu are net.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Adi e inca la mama ei si intra mai rar p internet. bb e un pic cam agitat si nu o lasa p mami sa faca mare lucru. dar ma intreaba zi de zi de voi si va trasnmite toate cele bune si multi pupicei

una bucata Aditza bifata

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

nuu, TUNDE, mie mi se pare bine sa aducem vorba si de lucrurile astea, nu de speriat ci de luat aminte.
mai zice una ceva, mai pune cineva un link, e bine sa ne instruim si sa stim de ce sa ne ferim.
eu asa zic

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

fetele, intru si eu numai la subiectele alea picante.
nu va speriati cu displazia/ luxatia congenitala de sold. ecografia e foarte indicata, si obligatorie pt mamele care au avut la randul lor cand erau bebelusi.
eu de exemplu am avut, si pentru ca "pe vremea mea" se prindeau oamenii mai greu, abia la 4 luni mi-au depistat-o, si ai mei au umblat la 4 doctori renumiti (unul dintre ei, Pesamosca), pana am ajuns in ghips.
pana in ziua de azi, bunicii imi povestesc ca eu eram cel mai cuminte copil din lume pur si simplu pt ca nu puteam face mare lucru, cu ghipsul de la brau la genunchi ...

pe vremuri ce agrava displazia era infasatul, pt ca strangea bazinul si facea ca osul sa iasa si mai tare din sold, si nu se mai suda niciodata.
acum depistata la timp, rar se ajunge la solutii extreme ca a mea, e mai mult vorba de cum "tinem" copilul...

asta ca sa nu va speriati
am 1.77 si picioare lungi alerg, patinez, joc orice, si am nascut si voi naste natural. vreau sa spun ca o data ce oasele s-au lipit cum trebuie, povestea e de domeniul trecutului.
mamicile speriate!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

In cazul meu, pentru ca au descoperti-o tarziu, cand am inceput sa merg, gipsul nu a sudat soldul si am ajuns la operatie... acum am un picior mai scurt cu vreo doi cm si problemele care deriva din asta... Lunga sunt si eu, am 1.80... din pacate trebuie sa port incaltaminte care sa-mi permita sa pun o taloneta si asa ca nu prea pot sa-mi cumpar toate tipurile de pantofi...

Am nascut prin cezariana tocmai din motivul asta, ca sa nu supun soldul unui efort...

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Lorich

la baby spa ma uitasem si eu si acolo vrem sa mergem.
Faceti sedinte individuale?

da , am primit de la maternitate un voucher 4 sed; pana la 6 luni se fac indiv, cadita+masaj

Un special pt tine, datorita tie eu am nascuit la Euroclinic si am avut o nastere de vis. [bine si datorita lui tati care si-a facut cardul ferfenitza]

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

eu?dar ce-am facut?
v-a decontat pana la urma ceva?
ma bucut mult sa aud ca a fost o nastere cum ti-ai dorit

ai idee cat costa asa o sedinta? vad ca e "new" la ei pe site dar nu scrie (masaj+gimnastica+hidroterapie asta e?)

Mergi la inceput

ZUMZU; MOAMAAA!ce comoara ai tu acolo?
Bebe DARIUS e superare niste ochi de se pisa fetele p ele!

Ziki;na bine...

Tunde

Mergi la inceput