Mar.Apr 2011 (164) - Bv Dorinut@! Bv Speranta!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dragele mele, netul meu merge cam asa de trei zile

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 3 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ei ,... tot pe fuga, tot pe fuga.......

Ma apuc acusi sa fac papa, ca ma fac de ras in fatza cupilului - bate orologiu de masa si n-am ce-i pune in fatza .

Dar inainte zic ca daca da Doamne Doamne si sta Sofiutza cuminte pana marti in cuibusor avem marea intalnire programata pe 1 Martie , la prima ora . Am nesteeee emotiiiiii , de nu poci explica - abia astept sa o vad, ca e bine, sanatoasa.
O simt tare agitata si activa, eu ma misc din ce in ce mai greu, respir aiurea, am inceput sa pierd dop si simt ca si ea e pe .. vine

Voi trimite si eu mesaj Simonei si Strumfitzei ( am uitat sa zic ca am luat si nr.ul tau Strumfy , in caz ca Simo e si ea bizi trimit la tine porumbelul pacii cu ravas in cioc ) si va anunt cand vine Sofifi .

Simona - asa a ramas si la tine, nu? Urmatorul control pe 1, nu? Iti tin pumni sa fie lucrurile asa cum iti doresti tu. Cine sta cu baietii zilele in care vei fi in maternitate?
Sar'na pt cuvintele frumoase . Daca la Andra ma speriam de cat de mare poate sa creasca burta acum stau cu frica ca de ce nu creste . Cine sa ma mai inteleaga .

Felicitas si Lavi - ce ma bucur pt voi si ca ati dormit bine . Imi e dor de un somn bun si cred ca va mai dura pana mai gasesc io nopti dormite cap-coada .

Lavi la cat mai multe nopti linistite si dormite asa , iti urez. Pofta buna si sa-ti fie de bine intalnirea cu

Drum bun, Cami! Incearca sa te linistesti! Te asteptam cu vesti bune inapoi, da? .

Ioana - petrecere frumoasa iti doresc! Eu mai amageam durerea de masele cu ... apa rece . Bine ca ai scapat de .

Madutza ce program frumos are acum. Lasa doc sa , NOI STIM ca de acum va fi din ce in ce mai bine, va dormi din ce in ce mai multe ore legat si totul va intra intr-un ritm normal.
Sar'na pt vorbele tale . Toata lumea imi spune la fel, ca nu m-am ingrasat de loc ... atunci unde or fi alea 18 kg - 19 cred acum . Cred ca fatza ma ajuta ( , nu prea ! ) de la oboseala am ramas trasa la fatza ..la picioare ma simt super umflata, si imi pare ca contrabalanseaza greutatea burtii
Ei , o greseala se iarta. Vezi sa papi astazi mai usurel, mai degrasat asa si ti se mai iarta din greseala de aseara .
Iti tin pumni sa fii la botez . Cu cate kg ai ramas pana acum?

Moama ce dureri de spateeeee m-au luat . Whoa! Stau cu superglue-u in mana, chicioarili crucis, oi ce doale

Ma duc sa ma intind un pic. Sper sa nu condimentez mancarea cu o nastere

AMR 3 ZILE!!!! OOOO, Doamneeee!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

deci mesaje scurte... ca nu se stie....
dorinutz@Bravo! Bun venit Eduard-Gabriel!
Hai sperantza!Ne rugam sa fie bine!
miki, eu in locul tau eram de mult la alt dr care sa-si exprime a doua parere....nu inteleg dc nu iti face ceza....
cami, pai la cat papam noi mami, daca nu iei vitamine din ce vrei sa creasca bb? eu iau elevit zilnic de la 12 saptamani ( cred ca am uitat cateva zile... doar) si bb creste , iar eu nu...sa mai zica cineva ca vit ingrasa
anaxena, scrish, sanatate multa!
am citit cam in diagonala de frica ca se opreste, daca mai e cineva racit...sanatate, deasemenea!

AMR 3 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna fetele..

Am pus si eu poza cu burtica de azi asa cum am promis...
Maine merg la eco si am niste emotii....asa ca ma bag la nani...

Bafta maine Speranta!!!

Intru maine dupa-amiaza sa va spun ce am facut!!

Pupici si week-end placut!!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Tinem pumnii sa fie totul bine! Astept vesti excelente!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

simo, strumph, ioana, alina, andreeamultumesc pt gandurile bune!
Strumph, please, please, ma treci si pe mine pe prima pagina intre ina.click si shihana cu 14 martie si daca se schimba va spun....
eu am dormit azi noapte, in sfarsit, si astept sa se scoale sotu lsi copilul sa mergem la magazin sa le spunem ca avem nevoie mai devreme de lucruri si sa aleg si eu garnitura de pat, prosop, paturica....

AMR 3 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetelor

eu sunt cam suparata
trebuie sa ma iau de mana cu miki
bebelina mea acu 3 sapt
avea 2 kg
si era mai mare cu o saptamana
azi avea doar 2178kg
si deci mai micaaaaaa
mi se pare f mica aceasta crestere
iar eu nu am luat nimic nimic la kg
offffffffffffffffffffffff
ce sa fac?????????????

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 34+ PETRA ADRIANA
AMR 5 SAPTAMANI

Cred sincer ca e o probleme cu ecografele astea, ca altfel nu imi explic. SUnt sigura ca totul va fi bine, incearca sa fii optimista, dar imi imaginez cat e de greu. Fir-ar sa fie ca si eu am fost suparata in sarcina, tot din acelasi motiv, bine la mine crescuse bebe cu mai multe sute de grame, dar tot micutz era. Acum nici nu mai stii ce sa zici, avand in vedere cat a iesit la ecograf si ce bebei mari si sanatosi au nascut fetele

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata fetele!
Astept sms de la Speranta. Am sarit de vreo 2 ori de azi dimineata pana acum cand am auzit telefonul, dar inca nimic.

Speranta:

Lalely si pe tine te atsept cu vesti bune de la eco. Mai ales ca zici si tu ca n-ai mai luat in greutate, am vazut si la Cami la fel... Nici eu n-am luat deloc in ultimele 3 saptamani. Si la mine frate, se puneau. Adica am 13 spre 14 puse pana acum. Sunt fete care n-au pus atat pana cand au nascut. Ma rog, am mai zis, nu-mi fac problema de kg puse, numai ca ete' ca nu mai pun acu'. Si sper ca bebe sa se dezvolte in continuare cum trebuie... Cate griji si pe noi.

Vorba lui Viss, griji or sa tot fie si dupa ce nastem, dar acu', atata zic: Doamne Ajuta sa ne vede cu bebeii sanatosi in brate, ca apoi o luam de la capat cu grijile.

Ce de nasteri se anunta si pt saptamana asta

Mandreac, tu esti ok? Ai mai primit vreo veste de la dr? Ramane pe maine?

Madutza, ce simpatic Cristi... cred ca pt tine e greu, dar ma gandesc la el... e si el copil, iti dai seama ce o fi si in mintea lui, dragul de el

Va pup pe toate, ma duc sa mananc ceva, ca tot n-am mai luat in greutate

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

msbb, am ramas cu muuulte kg, acum mai am vre-o 9-10 in plus, sper sa mai dau jos 3-4 kg pana pe 12 martie. Oricum am poarnit de la o greutate destul de mare, iar lupta cu kg la mine va fi de lunga durata. Dar sunt pregatita sufleteste pt asta.
Azi stau pe branza de vaci , iaurt ceaiuri, si niste sunculita de praga, totul fara paine. Pana acum nu am mancat fructe dar azi cred ca bag si un mar

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

cami,eu am nascut-o pe Melissa cu 2,865kg,nici macar 2,900 si e perfecta nu va mai stresati atat din cauza greutatii la bebe,mai ales ca nu e nimic concret numai din ecografii,las` ca ii facem noi mari dupa ce ies din burtica,cu lapte din tzitzi

ce mai faceti voi de mancare?si pt juniori? eu habar nu am ce sa mai gatesc la fete,nici macar pt mine:((
azi dimineata Ebonee mi-a cerut mamaliguta cu,carnita de pui prajita si usturoi la mic dejun trebuia sa ma conformez si sa ii fac

sa va zic si voua ce imi zice Ebonee cand a venit de la gradi ieri:
mamiiii,mai este asa putin si ne vin baietii acasa!!!! (tati fiind plecat si vine cu o zi inainte sa ma internez) asa e de dulce draga de ea,nu mai are rabdare sa isi vada fratele si mai ales pe taicasu` ca e moarta dupa el.cand e taicasu` acasa,eu nu mai exist,amandoi mananca,gatesc,fac baie,se schimba,se duc la cumparaturi,dorm,parca ar fi lipiti unu de altu`,is asa comici
si Melissa e la fel,insa ea prefera somnul calare pe mami

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alina06, da sunt sigura ca e dificil pt el, cu toate ca nu pare sa arate lucrul asta, in sensul ca nu si-a schimbat din obiceiuri. Inca o bsapt va fi bine, pt ca mai are barbata-miu concediu, dupa aia sa vedem cum o sa fie, doar eu cu amandoi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput