Mar.Apr 2011 (164) - Bv Dorinut@! Bv Speranta!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Lalely astept rezultatele de eco ! Sa vii numai cu vesti bune! Aseara am mai eliminat niste dop, dar nu extraordinar de mult.
Eu sunt bine. Am dormit asa de bine. De multe nopti nu am mai dormit asa.Dureri asa sporadice si de intensitate joasa ca inainte de ciclu.
Sperantaasteptam vestile!!!

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Simonacip , mama ei de varicela!
Hai mai , ai un burtik frumos si dragutz . Esti tot secsi mama .
Mare tre sa fie la tine - tu ai doar tipar de bb grasuni, nu ? Deci trebuie garsoniera confort sporit pt danshi . Ai sa vezi cum dispare ca prin farmec dupa cateva luni de la nastere . Am dat io in ghioc
Am pus si eu o poza cu burtik , de pe 24 , tot cu paranoia ca nu a mai crescut . Oricum e clar diferita de cea de la Andra. La Andra mi se parea fara de sfarsit . Tare nerabdatoare sunt sa vad cum e bubulina.

Anaxena multa sanatate tie si Mariei! Imi pare rau ca va chinuie afurisita asta de raceala. Si in jurul meu vad numai bolnaviori, si aud numai de probleme de sanatate. Scuip in san si zic Doamne ajuta

Scrish - , imi pare rau ca si pe tine te chinuie raceala asta. Multa sanatate si tie!
Sa ne pui si noua poze cu patutul, da?

Lavi - va fi mai usor cu timpul, nu te descuraja, la inceput e mai greu, cu somnul si toate dar apoi , in cateva sapt intra totul pe un fagash normal.

Roxy - FELICITARI pt printesa ta perfecta ! Multa sanatate si o viata usoara, plina de noroc.
E o frumoasa si o dulceeee!
Si eu iti recomand comprese calde pt a ajuta sani si inainte de a alapta scoate un pic , cat sa se detensioneze sanul .

medeea76nou - uof, si tu ? Sanatate multa! Baga un paracetamol si alte leacuri babesti sa scapi rpd de chin.

Cami, Miki , Speranta - mai cred ca la odiseea asta s-au adunat toate grijile cu privire la greutatea si evolutia bb-lusiolor . La prima odisee nu-mi amintesc sa fi fost vreun caz si na .. acum va aud si pe voi , si eu am stat ( si mai stau ) cu frica-n san. Sa speram sa totul e doar o eroare de eco si totul e bine.

Speranta - tie in primul rand O nastere usoara, de vis . O intalnire frumoasa cu piutzul tau si te asteptam cu vesti bune

Am apucat oare sa-i zic Dorinutzei FELICITARI ? Ei una in plus nu strica oricum ... asa ca FELICITARI - o viata frumoasa, plina de bucurii si multa sanatate! Iar tie, mamico, recuperare usoara si lapte-n

Revin, am musafiri

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Msbb..ce ma bucur ca mai vii cu vesti si poze despre voi.burtica ti-e mica intr-adevar, iar tu arati super..Dupa nastere vei fi ca Lavi, o mana de om, n-o sa creada nimeni ca abia ati nascut. Lasa sa nu fie mare si grea si sa apara vergeturi. E ok asa cum e la tine
La eco bble meu pare miiiic 3100...deci vom trai si vom vedea...Incredere n-am in ecografiile astea, dar nici nu stiu acum ce sa cred, am fost si eu tracasata si stresata mai ales acum pe ultima suta cu case, cu boli, cu varicele...vai de lume. Sper sa incheiem acest capitol.
Felicitas, esti pe aproape. Ma bucur ca ai dormit bine, eu nu.. iar cu ganduri, Matei sculat de nu stiu cate ori ca-l maninca bubitzele alea, dragul de el...e terminat!!SI eu am o stare de oboseala de numa... Aseara am avut si eu ultimul ovul pus...ca aveam o secretie si parca ma deranja, bine ca am curatat locul.

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

revn si eu dupa o noapte dormta superrrrr!!!!!!!!!!!!!

simo, lalelyy....no coment....dc va mai aud ca va plangeti vin la voi cu bata!!

msbb

fug sa iau mcul dejun ca trebue sa vina preotul....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

NEATA FETELE SI DE LA NOI

sunt in pline pregatiri de plecare

fetele din bucuresti cum mai este vremea pe acolo?
mai este viscol?

si eu sunt treaza de la ora 4 jumate
antonia iar cu gauri in program
acu doarme bineinteles

viss, simo mercic de incurajari
sunt cam terminata
sper sa nu fie nimic
ma gandesc ca nici eu nu am louat nici un gram in aceste trei saptamani
vitamine nu iau decat calciu si magneziu
asa ca
saptamana asta voi lua o folie de elevit
doar una
ca nu am luat toata sarcina
cine stie
poate ma ajuta
si pe mine si pe bebe
mi-a verificat fluxurile sanguine
a zis ca sunt ok
eu am citit pe net si greutatea pt aceasta sapt e intre 2300gr si 2600gr
deci nu este chiar mica rau
si eu cand m-am nascut aveam 2900gr
offffffffffff
atatea ganduri

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 34+ PETRA ADRIANA
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Neata burtici,

Eu am reusit sa mai scap de durerea de masele, acum ma pregatesc pentru botez, insa mai intai am vrut sa intru sa vad ce se mai intampla pe aici.

Lalely - bafta la ecograf si ne auzim cu vesti bune!

Anaxena - incearca pentru gat niste miere; la mine a calmat de fiecare data. Insanatosire rapida!

Medeea - Ai putea sa incerci si tu pentru gat un sirop din zeama unei lamai cu miere si sa iei paracetamol simplu sa scada febra.
Sanatate multa si tie si refacere rapida!

Speranta -
Nastere usoara si un bebe cuminte, sanatos, papacios si necolicos!

Felicitas - tu ce mai faci? cum stai cu bebe? da semne de nerabdare pentru marea intalnire?

Va pup pe toate mamicile si burticile, pana maine seara sa aveti grija de voi si de BB!

P.S. Am schimbat semnatura si sunt bucuroasa !!!

31

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetele!

HAI SPERANTA !!!

lalely, bafta zi la dr , sa vi cu vesti bune

cami, important este sa creasca. Chiar daca cresterile sunt diferite e f normal, pt ba bebelusii sunt fiecare diferiti si au dezvoltari diferite. Nu se poate sa creasca toti "ca la carte". Esti sigura ca te-ai linisti sa sti ca are 3500 gr? Uite eu m-am linistit si degeaba, ca la nastere a avut 2900gr...deci sanatos sa fie, aste e cel mai important. Nu conteaza cate kg are
In Bucuresti ninge...

anaxena, hai ca mai e putin, trage sa te pui pe picioare

yasmi, Galactogilul este dulce, are zaharoza. Dar prefer sa-l iau pe asta si sa-mi satisfac si pofta de dulce, decat sa dau iama in cioco
Intrebai de program de noate..vad ca bebita de vre-o 3-4 nopti se culca dupa baita. O spalam la 8:30 si adorme in jur de 9-9:30 depinde cat de lung e suptul si se trezeste la ora 4 dimineata, apoi din nou la 7-8. Doctora mi-a spus sa nu ma bucur prea devreme pt ca poate oricand sa-si schimbe programul..

medeea, ia paracetamol nu sta asa sa-ti fie rau. Febra stiam ca influenteaza bebelusul doar in primul trim de sarcina.

scrish, asteptam poze cu patutul, cu camera

viss, nu te mai gandi de acum la ce griji o sa ai dupa nastere Poate nu o sa ai nici o grija, si bebicii tai vor fi de nota 10 la fel cum au fost toata sarcina.

Simo, eu cred ca bebe Arsenie e cumintel si asteapta primavara ca sa va cunoasca, pe 10 martie Iar burta e uriasa si frumoasaaaaa!

catank, ce-i cu albumul tau?

msbb, ce burtica finuta si tuguiata ai, iar tu esti superslaba. Cred ca o sa nasti usor ca Lavi si o sa ramai cu 1-2 kg dupa

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Vai Simo mamica eroina esti tu cu atatea pe cap. Plus ca ai asa o burtica mare si frumoasa.Nici eu nu ma incred in ecografe.Mi-a spus ca e mare bb, dar cred pt ca simt in primul rand, dar nu cred ca are 4 kg cum a zis dr,ma rog aparatul.E lunguta si de aia s-a calculat o greutate mai mare.
Cami o sa vezi ca bebe e bine. Pai daca are 2900 la nastere e foarte bine. Si o prietena de a mea a nascut fetita cu 2900 in decembrie, destul de usor, cu toate ca a facut ruptura de uter( din cauza unei cazaturi netratate din copilarie). Acum fetita are 6 kg si e o scumpete de fetita frumusica si cuminte.Deci fara ganduri negre.
Eu imi bat capul invers, ca nu va fi usor la prima nastere sa scot asa un bebelic mare, dar fiecare cu ce are de tras.Nadejdea e la Dumnezeu,sa ne ajute si sa-l lumineze pe doctor sa faca ceea ce trebuie!

AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

..am dat send sa nu pierd mesajul..

yasmi, ma bucur ca ai dormit bine, si eu m-am odihnit bine. Ieri a fost o zi mai agitata, Cristi a fost f galagios, a agitat-o si pe fata...am avut niste dureri de cap...cand fata plange, Cristi o imita (cica imi arata ca plange..) si nu tace decat odata cu ea ..si culmea, o imita perfect zici ca am gemeni care plang impreuna
...trecem noi si peste asta, sper ca azi sa fie mai bine.

Aseara pe la 10 a facut al meu spaghete si am mancat ca purcica si apoi m-am culcat. Acum sunt suparata ca am calcat stranb iar eu tb sa slabeeesc rapid. Pe 12 martie am un botez si tb sa incap in una din rochiile pe care le am..ca nu vreau sa ma apuc sa-mi iau rochie de balenuta si sa nu o mai port dupa.

Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Vai Simo mamica eroina esti tu cu atatea pe cap. Plus ca ai asa o burtica mare si frumoasa.Nici eu nu ma incred in ecografe.Mi-a spus ca e mare bb, dar cred pt ca simt in primul rand, dar nu cred ca are 4 kg cum a zis dr,ma rog aparatul.E lunguta si de aia s-a calculat o greutate mai mare.
Cami o sa vezi ca bebe e bine. Pai daca are 2900 la nastere e foarte bine. Si o prietena de a mea a nascut fetita cu 2900 in decembrie, destul de usor, cu toate ca a facut ruptura de uter( din cauza unei cazaturi netratate din copilarie). Acum fetita are 6 kg si e o scumpete de fetita frumusica si cuminte.Deci fara ganduri negre.
Eu imi bat capul invers, ca nu va fi usor la prima nastere sa scot asa un bebelic mare, dar fiecare cu ce are de tras.Nadejdea e la Dumnezeu,sa ne ajute si sa-l lumineze pe doctor sa faca ceea ce trebuie!

AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput