Mar.Apr 2011 (164) - Bv Dorinut@! Bv Speranta!
Raspunsuri - Pagina 10
lalely07 spune:
Neata burtici...
Matinala ca de obicei..pai ce mai pot sa dorm cd stiu ca imi vad bobul mic la eco azi???
Ma streseaza faptul ca vad ca apar decalaje intre masuratori ecografice si varsta bebelusului (Cami,Miki).oare de ce se intampla acest lucru si cum putem noi influenta???
Cami..
Ce a zis medicul este cazul sa te ingrijorezi??Ti-a zis ceva sa faci in continuare sau doar sa astepti???
Alina06 daca Felicitas ne face vreo surpriza azi
si primesc SMS ti-l trimit tie sa-l postezi pe site..
Va pup si va doresc weekend placut!!!
32+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 8 saptamani!!!!
anaxena spune:
buna dimineata!
din nou treaza de la 5...m-a terminat tusea asta,cred ca am o rana in gat,e o tuse seaca care ma termina psihic,ash fi in stare sa inghit orice numai sa scap de ea..nu o mai suport,de la ea am si niste dureri intercostale care ma termina,am sa ajung la spital tare obosita
vreau sa se termine!!am si uitat ca sunt gravida de cand cu raceala asta!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
37+
cum creste Alex
AMR 2 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
lavi02 spune:
Scuze ca ma bag si eu in vorba, mai citesc pe aici:
Anaxena te-ai gandit sa incerci sirop Prospan? http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2901
E din extract de iedera, f bun pe tusea seaca, nu stiu sigur daca e permis in sarcina, eventual poti intreba la farmacie. (la mine si la fetele mele are efect bun si e natural)
Alta idee: ceai de cimbrisor. Se bea caldut, nu fierbinte, cate o cana inainte de cele 3 mese.
medeea76nou spune:
Am tras toata noaptea o nemernica de febra, ma ustura foarte rau nasul si gatul, NU AM DORMiT din nou, de data asta dia cauza usturimilor astora, plus nasul infundat si gura extrem de uscata de la respirat.
Anaxena, ma tot gAndesc la tine, imi doresc sa te refaci repede, eu am scapat de rana aia despre care vorbesti cu Decasept, ieri, macar nu ma mai urc pe pereti cand tusesc...
Stiti cumva cat e de grav pt. Bebe faptul ca am avut toata noaptea febra 38 si putin peste (sub bratz)?
Ma dor toti muschii, zici ca sunt batuta marunt, marunt.
Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou
34+, bineinteles tot 
viss spune:
buna dimineata, fetelor.
- anaxena - ce semnatura frumoasa ai!!imi pare tare rau ca esti atat de racita.din pacate asta e..o sa-ti fie ceva mai greu,dar o sa treaca,sa speram cat mai repede
- speranta- sa ai o zifrumoasa, una dintre cele mai frumoase din vaiat ta, nastere usoara si bebic sanatos!
- cami- imi pare rau ca si la tine a cam stagnat bebe.din pacate singura solutie acum e sa astepti urmatoarea eco, asa? groaznic. iti urez sa ti se para ca trece timpul ca vantul si ca gandul pana atunci, desi din propie experienta stiu, ca atunci cand ai ceva pe suflet se misca ca melcul
mi-a placut mult ce ai zis ieri, sa incerc sa nu ii mai judec pe altii.da,sa stii ca ma stradui in cea mai mare parte a timpului..de fapt,mai mult incerc sa le inteleg reactiile, vorbele,ca sa nu le iau in nume de rau..are cine sa-i judece[pup
-]off, fetelor, hai ca nu mai avem mult, si in curand scapam de grijile astea, si de ganduri, si de temeri
nu de alta, dar sa aiba unde sa-si faca loc altele- dc bebele mananca, cat mananca, la ce intervel, cum e caca, verde ,galben, prea des, constipat? varsa?de ce nu doarme, dc doarme il sculam? iritatii, pete?
dar na,macar scapam de astea vechi..mai diversificam si noi un pic, trecem la nivelul 2.de-abea astept![]()
35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 2 SAPT.?
scrish spune:
buna dimineata...si eu sunt treaza de pe la 7 tot din cauza nemernicii de raceala, m-a apucat azinoapte un acces de tuse de am zis ca ma urc pe pereti. m am saturat de lamai, de portocale si de ceaiuri
am facut ieri si gargara cu apa cu sare, ceva ceva tot a ajutat, macar a amortit temporar zona....problema e acum ca vad ca de la gat incepe sa urce si sa ma doara (intepe) urechea stanga...dar macar azi e prima zi cand simt totusi ca m am trezit o idee mai bine...
medeea si eu am facut febra, 38.2 si am luat paracetamol simplu. ieri am luat 3 toata ziua si azi continui la fel desi febra nu mai am. pt bebe o febra relativ mica am citit ca nu mai dauneaza in partea asta a sarcinii, mai problematic era la inceput, dar oricum nu e bine sa stai asa, ia un paracetamol ca altfel nu prea ai cum sa scoti raceala din tine...multa sanatate
azi ne vine patutul!!
in sfarsit, nu imi vine sa cred, de abia astept...imi pare rau doar ca sunt eu asa de varza si nu pot sa dau randament maxim pe langa oamenii astia dar asta e..
Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena buna dimineata! din nou treaza de la 5...m-a terminat tusea asta,cred ca am o rana in gat,e o tuse seaca care ma termina psihic,ash fi in stare sa inghit orice numai sa scap de ea..nu o mai suport,de la ea am si niste dureri intercostale care ma termina,am sa ajung la spital tare obosita vreau sa se termine!!am si uitat ca sunt gravida de cand cu raceala asta! Ana-Maria mami de 37+ cum creste Alex AMR 2 zile!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
ai incercat TusEnd sau sirop de patlagina? eu din astea am luat cand am avut tuse si mi-a trecut imediat.ajunsesem sa fac pipi pe mine de la tuse,era ingrozitor :((

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si
cu Benyamin (07.03.2011)Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
simonacip spune:
neata fete 

Anaxena, ooof, va doresc sanatate multa tie si fetei...Patlagina am luat eu in sarcina la Matei si mi-a fost foarte buna culmea...si nu prea aveam incredere...Cred totusi ca pana nu-si face raceala asta damblaua nu ai ce sa-i faci. Iti doresc sa treaca cat mai repede!!!
Medeea, eu am stat cu o febra cand eram insarcinata la Matei...aveam frisoane si nu-mi treceau nici cu paracetamol.bb n-a avut nimic..Sanatate multa si tie!
Scrish..tu esti spre vindecare...daca ajunge si patutul azi vei fi si mai bine

Cami eu nu mai ma bazez deloc pe eco...e adevarat ca e imposibil sa nu te afecteze cand iti spun ca a stagnat, ca e mai mic, etc...dar la cat de relative sunt...sperantza la DUmnezeu ca doar EL le stie pe toate!
tare
Lalely...unde-s kilogramele tale, burtica nu mi se pare ca ti-a crescut, iar piciorusele sunt atat de slaaabee..Arati foarte bine. Succes mult la eco/control azi!
Sperantza 

Ah...strumpfi, ieri am fost un pic invidioasa pe vremea de la voi

SI tu ai trebaluit la greeeeu, hmmmm!
Mai avem un picutz fetelor...sa dea Dumnezeus a scapam si de ger si de boli si de bube...sa rasara soarele si pe strada noastra!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
danielle02 spune:
`neata
cred ca e un virus ceva in aer ca prea multa lume se imbolnaveste asa dintr-o data,am auzit o multime de cazuri de gripa,prin asta cu febra,frisoane,tusit am trecut si eu,e oribila.paracetamol,ceaiuri cu lamaie fierbinti,doo lingurite de miere de albine amestecata cu putina zeama de lamaie (pt gat),stat numai in pat si mi-am revenit.
multa sanatate si insanatosire rapida la toata lumea

speranta,nastere usoara draguta,o sa fie bine,o sa vezi!! 

pt toate fetele la termen,sa aveti nasteri super usoare,recuperare super rapida si bebelushi sanatosi si papaciosi!!

lalely,bafta la eco azi,sa vii cu vesti bune
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si
cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
simonacip spune:
Lavi, am pus burta uriasa de alaltaieri seara...Numai cand o vad simt cit e de grea...
Simona, mami de baieti
David, Matei si
39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"