Mar.Apr 2011 (163) - Felicitari Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Lavi, ma bucur mult de tot ca s-a rezolvat cu alaptatul si ati gasit ritmul....Cat despre kg...stai groooozav.

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

imi e tare dor sa mai stau de vb cu tine...cu voi...de ale noastre :)
cred ca am gast ritmul.....am trait asa simtri: furia laptelui, galmele, tentatia cu lp....acum mi se par prea moi sanii....o fi normal si asta????

strumf am vazut pozicle de cand le-ai pus....si cu caruciorul si toate dar nu am ajuns sa iti spun.

salo ti se poate rupe apa fara sa ai contractii deloc....si nu e oblgatoriu sa curga mult o data. cum esti???/

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

neatzaaa

sigur va intrebati ce-i cu mine la ora asta
pai am motiv puternic ca....nu stiu daca mi s-a rupt apa sau nu

adica pe la 7 am simti ca curge ceva, era intr-adevar ceva, adica un lichid transparent, exact ca apa, dar nu mult asa cat gura unei cani, deci putin...dar e ...no acum ce inseamna asta, mi s-a rupt apa sau doar se pregateste sa se rupa?

in rest nimic nici un simptom

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 39+

Neata fetele!!!

Salo...cred ca ar trebui sa suni mediul,e posibil sa ti se fi fisurat membranele,cand se rupe apa cantitatea e mult mai mare...dar cand se fisureaza membranele curge putin cate putin!
Eu le-am avut fisurate la Giulia si in inconstienta mea( ca ma gandeam ca scap pipi)am stat vreo saptamana asa pana am povestit la medic.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 37+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Danielle, poate trebuia sa fac si eu ceva cand mi-a facut David...dar drita mi-a spus la tel sa iau Vit C si sa sper ca am facut cand eram mica..>Atata tot...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata fetele

hai dorinut, nastere usoara

fetele am pus poze cu bebelina. pozele sunt din spital, acasa inca nu am facut.

bb_yasmi eu aseara i-am dat si lapte praf ca stii cum mi s-au facut sanii.....s-au triplat. nu ma gandeam ca patesc asa. la spital asistentele m-au tras de ei si curgea la lapte ..... dar eu nu pot trage de ei si bebelina nu suge tot, tot doar cat ii trebuie ei. si ramane lapte.
eu am baut si ceai din prima zi si cred ca nu trebuia pentru ca oricum aveam lapte.

azi primesc pompa, zici ca foloseste mult.... vad ca azi sunt un pic mai moi sanii, nu mai dor, dar tot sunt tari si mari.
sper sa rezolv cu ei si sa-i dau la bebelina lapticul meu. oare are ceva daca 1-2 zile ii dau lapte formula? este posibil sa nu mai suga dupa aia? ca asa foame are mereu cand se trezeste.... trebuie sa-i dau, n-am ce face.

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy ai grja mami ca mai rau faci cu lp dc ai atata lapte. pune bebelina la san cat de des poti si asa mai scapi de lapticul in surplus. mulgi putin sanul inainte sa l poate lua bb....si sa incerci sa nu o lasi sa doarma la san....sa suga.
eu am patit-o la ambii copii

merg sa vad pozicile.

cum ai nascut? cu epi?

Mergi la inceput

roxy e minunata bebelina!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi nu mi-a facut epi pentru ca a zis ca nu mai are rost, pana mi-a facut clisma si pana m-am chinuit sa ajung la sala de nasteri deja aveam dilatatie 7-8.
o sa incerc sa pun bebelina la san, chiar daca sunt asa tari. stiu ca nu-i bine sa-i dau lp dar daca nu se satura si plange.....abia astept sa primesc pompa, sper sa rezolv cu ea, imi pun baza in ea.

in rest este asa cuminte, la spital am stat in salon cu 2 paturi cu bebelina in camera si noptile am dormit ca valizele. doar dimineata la 6 s-a trezit. aseara la 11 i-am dat ultima masa si s-a mai trezit pe la 4 azi noapte. si azi ne-am tzit amandoua la 8.45.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

a facut si maria febra ..acum ma gandesc ba la virusul meu,ba la epidemia de varicela..ufff!!am pompat in ea nurofen de vreo 3 zile,ea zice ca o dor dintii,sa speram ca e doar o noua masea

roxy pune copilul la san..eu nu inteleg tentatzia asta cu lapte praf..cum sa ai lapte in sani si sa nu dai la copil?cea mai buna pompa este copilul..nu s-a inventat pompa la fel sau mai buna ca suptul sugarului!!!

bb_yasmi sa nu zici ca nu ti-am spus ...+2kg!!!mie mi se pare un vis!eu nu am cum sa dau atata jos,n-am dat la Maria,dar acum!ma bucur ca ati rezolvat cu lapticul..sper sa alaptezi cat iti doreshte inimioara!!

revin: stie cineva ceva de albumul meu??

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 3 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxy, pai cum sa-i dai lp daca ai lapte???? Nici gand. Pune-o la san, chiar daca dureaza...la inceput sug mai mult, dar in citeva luni in 5 minute vor termina de papat.
Vaaai, e o dulcetzica Anastasia, doarme asa linistit. Pup fetele....si fara lp!!!!!

Mergi la inceput

roxy mult curaj ca o sa fie bine....stiu prin ce trec cu sanii. dupa ce vine pompa sa te mulgi putin inainte sa pape bb, sa detensionez sanii, ii dai sa pape si daca tot mai sunt betonnn mai mulgi putin. eventual pui cu 10-15 min inainte in prosop cald.
majoritatea nou nascutilor dorm mult acum , mai ales ca multi au icter,

mica printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Bebe Yasmi felicitari pt bebe Lucas,e un dragalas si un grasunel!!!

Roxy ...dar de ce vrei sa ii dai lapte praf daca ai asa mult laptic???Vezi sa prinda bine sfarcul si sa suga bine.Sunt bebelusi are sug mai incet,mai adorm ...si trebuie stimulati,altii in 5minute golesc sanul.
Eu nu-m-as grabi cu laptele praf,mai ales ca nu sunt problemecu laptele tau!

Madutza...ai o dulceata de fetita..si cuminte foc!

Strumphitzo ..esti o draguta!Da de unde mai ai atata energie sa muti canapele???Ca eu daca ma misc asa discret cu aspiratorul si cu mopul...deja simt ca mi se dezmembreaza toate oasele!!!Asa ca la mine curatenia tot "discreta"e!!!

Sanatate multe fetelor racite!

Millie La multi Ani Timeei!!!

toate fetele!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 37+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput