Mar.Apr 2011 (163) - Felicitari Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

neatzaaa

sigur va intrebati ce-i cu mine la ora asta
pai am motiv puternic ca....nu stiu daca mi s-a rupt apa sau nu

adica pe la 7 am simti ca curge ceva, era intr-adevar ceva, adica un lichid transparent, exact ca apa, dar nu mult asa cat gura unei cani, deci putin...dar e ...no acum ce inseamna asta, mi s-a rupt apa sau doar se pregateste sa se rupa?

in rest nimic nici un simptom

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata si de la noi...

incep prin a o incuraja pe Dorinut care probabil este dejala spital:

HAI DORINUT!!!!NASTERE USOARA SI BEBE MANCACIOS!!!

Felicitas m-am trezit cu gandul la tine ca poate ai nascut si ai dat SMS..,nu era nimic..inseamna ca inca esti cu burtica!!
Roxy..asteptam poze cu bubulina!!
Salo..nu stiu daca s-a rupt apa..bafta orice ar fi si sa obtii un raspuns adecvat aici cat mai repede!!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

sarumana lalely...nici io habar nu am

mai stau putin ca tre sa fug pana in oras sa rezolv ceva si o sao sun pe moasa si pe doctor sa vad ei ce zic...dar inca nu mapanichez ca nu s-a mai intamplat nimic de atunci
oi vedea io

DORINUTTTTTTTTTTTTTTT TINEM PUMNIII SA IL TI PE BEBE IN BRATE CAT MAI REPEDE SI SA FITI SANATOSI SI AMANDOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

neatzaaa

sigur va intrebati ce-i cu mine la ora asta
pai am motiv puternic ca....nu stiu daca mi s-a rupt apa sau nu

adica pe la 7 am simti ca curge ceva, era intr-adevar ceva, adica un lichid transparent, exact ca apa, dar nu mult asa cat gura unei cani, deci putin...dar e ...no acum ce inseamna asta, mi s-a rupt apa sau doar se pregateste sa se rupa?

in rest nimic nici un simptom

Simo, cand se rupe apa stii ca despre asta e vorba, adica curge involuntar si nu se opreste...COntractiile nu incep imediat, dar in 1/2 de ora asa pot incepe...Ai auzit si un poc cumva??? Eu tind sa cred ca nu e apa daca iti pui acest semn de intrebare. Oricum, da fugutza la un control

Anaxena, nici nu stiu ce sa te sfatuiesc. Drul ce zice? Suna-l si intreaba-l...Nu cred ca e ok nici asa racita sa stai langa puiul nou nascut...Poate o amanare de 2-3 zile pana te inzdravenesti???

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

lavi, despre icter mi-a zis ca poate dura si 3 sapt si ca daca dureaza mai mult atunci recomanda niste analize. Eu zic ca nu e nevoie.
De mancat eu in general bag muult iaurt, branza d evaci, pui si morcovi la Steamer, oua fierte, cremvusti, evit painea, bag mult ceai , apa si galactogil. Marti ne-am luat un cantar electornic (..in ideea ca o cantarim pe fata, dar nu merge) si azi dimineata aveam cu 1 kg mai putin. Cred ca inca se elimina lichide din organism..
Cum esti cu sanii? Ai grija sa nu faci rani. Tot asa des a vrut sa suga?
Bebelusii au oricum placerea sa suga indiferent ca le e foame sau nu. Eu daca stiu ca a mancat bine si vrea din nou sa suga o mai amagesc un timp cu suzeta. Daca era doar un moft, adorme; daca nu se pune pe urlat si inteleg aluzia

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

buna dimi

multu de raspunsuri.
da tot asa des suge...dar doar noaptea e asa....rani nu am, vad ca prinde bine sanul...desi sunt destul de mari mameloanele...
eu am in continuare aceas pofta de mancare dar sincer e pt prima data in ultimul an cand nu ma intereseaza.....si vad ca oricum pe mine alaptatul ma ajuta si nu ma ingras. am cu 2 kg in plus fata de cand am ramas gravi...
eu vreau sa trec pe ceai de la hipp, ai folosit??? ca m-am saturat de gustul celui de fenicul, anason, chimen....
cu sanii stau ff bine!!! doamne ajuta, ca nu vreau sa spun de 2 ori! bebe NU a primit nca formula de cand suntem acasa. eu zc ca e bine. si ce e cel mai bine e ca am trecut peste ce era ma greu cu sanii.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

haide dorinuta!!!!!!!!!!!
haide salo!!!

strumf, ioni spre rusnea mea nu am mai facut pozici..trebuie!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

simo nu am auzit nici un poc, eram in pat si cand m-am intors pe cealalta parte am simtit...am mai avut asa o scurgere, dar cat de marimea unei prune acum cateva zile, atunci chiar nu m-am intrebat daca-i apa sau nu ca era prea mica...acum am zis ca cine stie

mai stau ptin si-l sun pe doctor, ca doar luni am fost la el la control...si sa vad daca pana atunci incep ceva contractii

anexena imi pare rau ca esti atat de racita, exact senzatia asta am avut-o si eu acum doua saptamani, ca orice as fi luat nu trecea si-mi era ciuda ca la sf sarcinii eu is racita...pe mine m-=a ajutat f mult ceaiul de ceapa ptr tuse, nas- apa de mare, paracetamol 3 p zi, si oscilloccinum 2 pe zi, ceaiuri multe , si lamaie cu miere si mai puneam miere si in ridiche neagra si beam sucul, si vitam C Radoxon, in rest....dupa 3 zile a inceput sa se amelioreze dar numai dupa 8 zile mi-a trecut si inca si acum mai am secretii de tuse..deci...nu prea avem ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, ma bucur mult de tot ca s-a rezolvat cu alaptatul si ati gasit ritmul....Cat despre kg...stai groooozav.

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata

simona,merci de raspunso sa ii dau si eu vigantol.
e nasoala varicela asta dar las` ca trece repede si ai scapat cu ei.mai nasol a fost de mine ca Ebonee a facut cand eram gravi cu Melissa si eu nu am fost facut cand eram mica si habar nu aveam,era sa o pierd pe Melissa,norocut ca am fo la doc si ei m-au intrebat daca am avut cand eram mica si am zis ca nu stiu :))) am facut rapid niste analize apoi mi-au dat niste injectii de facut,asa nu am luat de la Ebonee.

hai Dorinut@,curaj mamico!!!

salo_sama, eu zic ca e apa,asa am patit si eu la fete,apa cu adevarat mi s-a rupt cu cateva minute inainte de a "iesi" fetele,
cu Melissa mi-am dat seama cand am fost la baie ca facusem pisu un piculet mai mult decat de obicei apoi m-au luat contractiile.
eu zic ca nu strica un control

millie,sa iti traiasca printesa,sa iti fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!

strumphitza,eu cred ca tu esti obsedata de curatenie,ca mine de altfel

multa multa sanatate tuturor

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

hai dorinut, nastere usoara

fetele am pus poze cu bebelina. pozele sunt din spital, acasa inca nu am facut.

bb_yasmi eu aseara i-am dat si lapte praf ca stii cum mi s-au facut sanii.....s-au triplat. nu ma gandeam ca patesc asa. la spital asistentele m-au tras de ei si curgea la lapte ..... dar eu nu pot trage de ei si bebelina nu suge tot, tot doar cat ii trebuie ei. si ramane lapte.
eu am baut si ceai din prima zi si cred ca nu trebuia pentru ca oricum aveam lapte.

azi primesc pompa, zici ca foloseste mult.... vad ca azi sunt un pic mai moi sanii, nu mai dor, dar tot sunt tari si mari.
sper sa rezolv cu ei si sa-i dau la bebelina lapticul meu. oare are ceva daca 1-2 zile ii dau lapte formula? este posibil sa nu mai suga dupa aia? ca asa foame are mereu cand se trezeste.... trebuie sa-i dau, n-am ce face.

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput