Mar.Apr 2011 (163) - Felicitari Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

a facut si maria febra ..acum ma gandesc ba la virusul meu,ba la epidemia de varicela..ufff!!am pompat in ea nurofen de vreo 3 zile,ea zice ca o dor dintii,sa speram ca e doar o noua masea

roxy pune copilul la san..eu nu inteleg tentatzia asta cu lapte praf..cum sa ai lapte in sani si sa nu dai la copil?cea mai buna pompa este copilul..nu s-a inventat pompa la fel sau mai buna ca suptul sugarului!!!

bb_yasmi sa nu zici ca nu ti-am spus ...+2kg!!!mie mi se pare un vis!eu nu am cum sa dau atata jos,n-am dat la Maria,dar acum!ma bucur ca ati rezolvat cu lapticul..sper sa alaptezi cat iti doreshte inimioara!!

revin: stie cineva ceva de albumul meu??

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 3 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

anaxena
offff imi pare rau ca maria e bolnovioara....:(( si iasmi e cu tuse de ceva timp,,,,
cat despre kg....astept un mesaj pe mess inainte sa pleci la nascare

aaa si cu albumul...am patit-o si eu odata... nu stiu cine le sterge...cred ca ar trebui sa il sterg si eu pe al meu./....cine ste cine are acces..

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, anaxena, e normal sa fie sanii mai moi acum??? m-am obisnuit cu ei beton...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

simo

anaxena, pe tine te a apucat raceala daca tin minte odata cu mine, cam luni/marti...eu zic k in mod normal ar tb sa treaca pana luni, cat naiba sa tina? dar pt orice eventualitate, poate ar tb sa vb cu doctorul sa amane o zi doua nasterea.., si multa multa sanatate!! incearca stodal pt gat, pe mine ma ajuta ft mult!

roxy, ce-am vazut eu la tine in album? o printesa?? e superba anastasia, va pricepeti sa faceti copii felicitari, e minunata, si daca e si asa cuminte...copilul perfect

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anaxena, nu stiu nimic de album...sper sa nu fie varicela la voi...Uite la David a fost mai usor, dar Matei e plin bietul, are si pe ochi, urechi, pe limb a si in funduletz. E marait, nu doarme noaptea, nu ma inteleg cu el...Ooof, sper sa treaca si la voi repede. Da-i panadol si nurofen, o ajuta sa nu raceasca!

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dc l-a shters cineva din gresheala sa-mi zica,altfel am sa schimb parola si am sa va rog insistent sa nu o mai dati la alte persoane
si dc putetzi verifica daca mai are cineva albumul sters sau sunt singura
al meu era aseara,azi dimi pauza
nu de alta dar aveam si eu burticile puse in ordine si puteam compara,acum tre sa stau sa le caut sa le ashez iar...in fine..urat din partea celui care a facut asha ceva!

AMR 3 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, anaxena, e normal sa fie sanii mai moi acum??? m-am obisnuit cu ei beton...

da, sanii se detensioneaza dupa un timp...deci nu iti face probleme

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

sunt tari cand e furia laptelui..atata timp cat ai lapte consistentza lor nu conteaza
eu i-am avut mereu tari,dar eu aveam mereu exces de lapte si dc nu-i goleam faceam mastita ca aveam sfarcurile rupte si imediat se infectau canalele
atata timp cat bebe suge nu are cum sa dispara laptele
laptele este ca cererea si oferta..cu cat este mai multa cerere cu atat creste si oferta!!dc nu suge bebe nici sanul nu mai produce

AMR 3 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Roxy, este minunata Anastasia...multa sanatate!!!

Anaxena, nu stiu nimic de albumul tau, cert este ca inainte sa plec in tara si al meu a fost sters si m-am suparat foarte tare pt ca abia invatasem toti pasii pt a atasa pozele...in fine, ceva nu etse in regula. Hai sa schimbam parola IARASI si sa o avem decat cele care intram regulat....parerea mea.

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza!!!
sa scutur motatele putin si sa fug sa vad fatuca de anastasia
HAI DORINUT@

HAI SALO_SAMA

oare ce face Miki....nu a zis nimic....are trebui si pt ea o motata
HAI MIKI

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 11 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata!

iony, pupici nsi de la Cristinel pt tine, ca a inceput sa fie fff pupacios

salo, sa ne ti la curent. Oricum e timpul sa-si faca aparitia bebe

lavi, ma bucur tare mult ca totul incepe sa mearga lin

anaxena, ai incercat cu paracetamol cum zicea si scrish? Of ce nasol sa-ti perteci ultimele zile cu burtica racita in pat..dar las' ca tb s ate faci tu bine pana apare bebelinul
..nu stiu de album..al meu este..probabil ca cineva a fost invidios pe pozele tale . Oricum in curand cu noile poze ale bebelusilor ar tb s ao schimbam din nou. Imi pare rau ca e si Maria racita, off

roxy, ce beleina frumoasa si falcoasa ai tu acolo Sa creasca mare si frumoasa, asa ca mami a ei!! cat despre pompa sa nu o folosesti mult, ca tb ca sanii sa-si adapteze productia de lapte la nevile bebelusei.

pupici multi fetele!

salo, sa ne spui daca e rost de scos majorete

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput