Mar.Apr 2011 (163) - Felicitari Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

DORINUT@, FELICITARI
BINE AI VENIT BEBE EDUARD-GABRIEL!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

medeea felicitari!!!
te rog spune-mi inca o data (scuze daca ai mai raspuns..nu am citit scuze) de unde ai cumparat servetelele alea cu care sterilizai tetinele si protectiile de san..vreau neaparat sa-mi iau..da-mi un pont ca eu nu am vazut de la mine putere prin magazine si supermarketuri..ce-i drept..abia de la tine am aflt ca si exista asa ceva!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

FELICITARI DORINUT@BUN VENIT BEBE EDUARD

33sp+ AMR 6SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy bun venit acasa, superba printesica! spor la alaptat

millie la multi ani pentru Timeea!!!

lavi,simo,pisucmic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

CINE IMI SPUNE SA MA UIT LA CARUCIOARE SI SCOICI PE NET? mi-e lene sa citesc din urma sa vad cine
- dar ieri, asta ma vrut sa fac sa comand scoici-ma hotarasem la cele de la primii pasi-1,5 mil.,le-am vazut si in cora,erau albastru cu alb, si rosu cu alb.ieri ma tot sunat la firme, si nu mai au asa, nici in depozite,ci albastru cu verde,sau cu galben, rosu cu verde/galben.nu mi-a placut asociatia de culori,paote doar albastru cu verde..dar cand sa comand imi dau seama ca si modelul l-au schimbatm-am luat la telefon un pic de ei, ca de ce nu au schimbat si pe site pozele ,apoi dupa ce am inchis tel, la cateva minute le-au schimbat si pe siteam sunat la mai multe firme, ca poate gaseam din editia veche prin vreun depozit, dar nimic..
in cora erau cu 200.000 mai scumpe ca pe net, chiar si asa ieri le-as fi luat pe alea,- dc tot mi s-a pus pata pe ele,dar sotul a venit ieri la 9 acasa, poate ma duc azi..dc le mai gasesc, ca le-am vazut acum o sapt..

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Felicicitari Dorinuta!!! Bine ai venit Eduard Andrei!!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Minunea Eduard Gabriel s-a nascut la 10.30, are 3590 g, 52 cm si apgar 10. Sunt o mamica fericita!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Felicitari Dorinut@!!!!
Bun venit bebe Eduard Gabriel !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata fetele!!!

Nu a nascut Dorinuta? ca vad ca nu e schimbat titlul capitolului ?

eu glontz am venit din pat la laptop sa vad daca a nascut dorinuta

cred ca maibine ar trebui sa ma apuc de citit nu ?

ma dor toate alea, curatenie mi-a trebuit, curatenie am gasit...

sa ma duc sa imi fac si eu un cappuccino si sa citesc din urma ca vad ca ati avut ceva spor de aseara pana acum

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ia uite somnoroasa de mine, nu am vazut in postarile de mai sus ca s-a nascut bebe Eduard

Felicitari Dorinuta!!! Bun venit pe lume bebe Eduard Gabriel !!!

Ma duc sa imi fac o cafea sa ma trezesc!!!

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac tu cand nasti?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Acum am vb cu dr, inca nu stiu exact dar cel mai probabil duminica sau luni. In cateva ore o sa aflu si eu exact. Am niste emotii cumplite.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput