Mar.Apr 2011 (163) - Felicitari Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Lalely nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai mai luat in greutate, ca bebe ia, fara nicio problema. Oricum el ia cam 200 de grame pe saptamana.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Deea ti-am trimis pm.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

pai,mai strumph- cine sa modifice capitolul? ca voi 2 erati baza.acum ca ea are alta treabatu esti pionul pricipal, sau nu pionul- regina

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Lalely nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai mai luat in greutate, ca bebe ia, fara nicio problema. Oricum el ia cam 200 de grame pe saptamana.

AMR cateva zile

Mandreac...Multumesc de raspuns..asa sper si eu ca el sa ia in continuare ..Voi vedea maine daca este in grafic..

Iar pt tine noroc..ca este duminica sau luni sa ai nastere usoara si bebe Rares sa fie sanatos si cuminte!!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Bine ai venit bebe EDUARD GABRIEL! Felicitari Dorinut!

Multa sanatate, sa cresti mare si cuminte bebe de Dorinut!

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

aaaa..o uitasem pe madutza.cum ea e mai ocupata totusi cu bebica, tottu rami sa fii pe faza.m-am zapacit,na,ca dc tot m-am apucat si eu sa dau un aspirator si-un mopdar na, sa nu ma certati ca la mine, amandoua camerele legate au 20 m2, deci nu se compara strumph- cu cat ai de facut tu dc te apuci la parter si etaj.uite ca am si eu un avantaj la camerele mici, fac mai putina treabace za zic si eu,dupa ce am venit de la garsoniera de 50 m2,unde puteam juca fotbal in camera..dar na, asa a fost sa fie, sa stau afara cu bebicii vara,eu sa sparg seminte, ei sa mearga in premergator

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Minunea Eduard Gabriel s-a nascut la 10.30, are 3590 g, 52 cm si apgar 10. Sunt o mamica fericita!

AMR cateva zile

CE GRASAN!!!!!!!!!!!!!!!

BINE AI VENIT PE LUME EDUARD!!!!

sa fi sanatos,papacios,necoloicos....sa o bucuri pe mami ta frumoasa, sa ai parte de o viata plina de bucurii,impliniri,sanatate si fericire alaturi de cei care te-au asteptat cu f mult drag!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 38

2 weeks to go

AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Uf ce ciuda mi-e atata am scris si-am stres mesajul!

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit cu cafeaua in dinti si lectia citita, sa vedem daca imi fac si tema bine

Dorinut@ sper ca acum te odihnesti dupa ce ti-ai vazut si tinut minunea de bebe in brate, ca vad ca azi noapte nu ai putut dormi de emotii, draga de tine... te credem ca nu, asa am fi toate inainte de marele eveniment, mai ales daca e programat, cel putin eu nu as dormi 2 sapt inainte daca as sti data exacta la care nasc Felicitari pentru bebe grasunel si asteptam pozici cu frumuselul cand ajungi acasa

scrish, azi nani nani pentru tine sa iti mai revii putintel ca prea te chinuie raceala aia, bat-o vina

Monas, rau rau iar vad....si plus nesomn , cred ca ai o stare "excelenta" off mamicuto, treci tu si peste asta, nu mai e mult , curaj!!

anaxena, schimba parola daca e asa, ca iar se umbla la albume in ultima vreme s-a mai dat parola si la fetele mai noi si care nu au album si poate cineva a incurcat borcanele, oricum, eu propun sa nu se mai dea parola la nici o persoana noua care vine cu 5 mesaje in spate si apoi dispare ca ala in ceata sa stea pe forum la odisee, sa dovedeasca cumva ca sunt gravidute, macar printr0un numar de mesaje mai mare , nu asa 5-10 mesaje si hop si primesc parola, ar trebui numai la fetele care stau cel putin cateva saptamani printre noi si sa scrie un numar considerabil de mesaje sa se dea parola !! nu e asa fair play ???

Acum o sa fiu privita cu un ochi si stramb de fetele noi, dar eu cel putin asa cred ca e bine si fair play, nu fetele? voi ce spuneti ?

salo_sama, e rost de ? hai sa ne spui cand sa scoatem motatele

bb_yasmi, sa pui mana sa faci pozici , ne-am inteles? eu una le astept ca am mai spus eu aseara, nasc undeva la paste... dar cred ca ala a cailor si trebuie sa imi bucur ochii cu minunile voastre mici

danielle, stii cumva vreun remediu, tratament la boala asta a noastra ?? ca tare-i grea mama ma dor toate alea azi, abia m-am ridicat din pat lucru manual, ca doar mi-am facut-o cu mana mea

Roxxxxyyyy... da ce comoara ai tu acolo sa va traiasca si sa fie sanatoasa , e asa frumusica cred ca iti seamana?!

georgy, nu am multe canapele, numa 2 in living , si nici nu le-am mutat mult si tare, numai 2-3 palme la stanga si la drapta sa trag cu aspiratorul , ca nu pot sa le mut din loc, ca eu una le-as muta , dar sunt cam grele si daca nu as fi putin inscarcinata le-as muta, dar bebe trebuie sa mai stea putin la mami in burtica, azi abia am incheiat sapt 36 , intru in 37 sa mai stea 1-2 sapt, ca sa termin si eu de calcat lucrusoarele ei si dupa aia poate sa vina mami si tati o asteapta... Mi-a placut aia cu "curatenia" discreta scuzati cucu-cacofonia nu am gasit la ora asta nici un alt cuvant cu care sa inlocuiesc si sa evit cacofonia

Miki, aseara rugam pe una din fete sa iti dea un tel sau sms de dimineata sa intrebe de tine ca eu na aici cu diferenat de fus orar mai greu , dar bine ca ai intrat sa ne spui cum sunteti draga de tine, ce-o fi si in sufletul tau acum, eu ma rog sa fiti bine si o a 2a parere nu strica , un alt eco...nu stiu ce sa spun, numai in locul tau nu as vrea sa fiu ... te pup tare si curaj

Ally, scriu de juma de ora la romanul meu, ia sa trimit eu mesajul si continui in alt mesaj, ca mi-e ca se schimba si capitolul pana termin eu de scris

revin

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

vai,mandreac,te inteleg. cate emotii pe tine trebuie sa fie..nu numai ca afli data exacta, dar aceasta data ca e duminica sau luni, e tare aproape hai ca mai ai un pic, un picma tot uitam pe semnaturile voastre,AMR cateva zile..cate 1-2 saptamani..am devenit is noi odisee serioasa, nici nu mai am timp sa citesc si la cea din urma noastra.

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput