Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann uau super tare ca le-a placut sucu. SI cum faci, maresti cu o lingurita in fiecare zi? Ce alte papici te mai gandesti sa le bagi?

adipapazi schindufu e natural nu iti face probleme de fitoestrogenii continuti, nici nu se compara cu cei sintetici din timpu fertilizarii. Eu inainte sa raman insarcinata (natural) am luat la plante la greu..muguri de zmeur, branca ursului, coada soricelului, napraznic.Cine stie puate daia au esit doi.

Lidia te pupam si noo ne place de Ianis!

Siuta eu am gasit schinduf la farmaciatei.ro. AM mers personal sa il iau.

Azi am avut scene de discutii aprinse cu Ilinca! Taare tare zicea ea si noi o imitam, si ea pe noi!
Cu mancatu degetului - azi i-am pus manusi, si s-a mai calmat; tot si-l cauta.Eu ii bagam suzi, si tot asa..Dupa am zis sa i le mai scot; o perioada nu l-a mai bagat in gura, da pe seara s-a reapucat. Acu seara i-am pus iar manusite.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice75 multa sanatate lu bebe! si putere tie sa treci peste toate cumpenele astea.

sashenka cum merge cu creatu de decoratii pt botez?

Azi am facut baie cu colacii pt ca ratzele au dormit cam pan la 19.30 vreo 2-3h si mi-a fost frica sa nu doarma, si am zis sa le obosim. Muaaama ce figuri, ce zbateri.Sirene ce mai! Le-am patucinizat acuma. Nici nu mai cracne nici una, s-au invatat: papam bibe de seara si puf in patucin.
Maine sunt singurica k Pufi iar lucra sper sa nu mai am asa disco ca azi..Am ramas azi cu impresia ca le-am dat mancare non stooop!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

facem investigatii mai amanuntite si pt constipatie. in viziunea dr stanciu nu-i ok sa nu dea roade nimic-lass baby, lapte praf special pt bebei constipati, humana milchzuker. dr banuie o enzima.pana una alta, m-a sfatuit sa-i dau protectis.

syl, am facut eco

jany, sotul m-a atentionat ca te-a vazut, dar eu eram efectiv ratutita.

dana, va trebui sa-i facem si noi analize pt tiroida, cand, nsh, sa trecem de hopul asta.

legat de constipatie stii ca eu ma plangeam ca nu iese afara fara ajutor....adica ajungea sa urle de durere si singur nu iesea afara....asa am tinut-o pana la 4 luni cand i-am bagat in alimentatie cerealele....toti zic ca cica cerealele constipa dar la al meu a avut efect invers....acum face caca singur in fiecare zi, am avut zile cand a facut si de doua ori...poate e nevoie sa ii bagi ceva in alimentatie, gen fructe,cereale sau poate supica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multa sanatate si de la noi!

heidi f de ajutor siteurile date de tine!

o zi frumoasa!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Salutare barlog

invit mamicile bautoare de cafea ,evident la o...

Beatrice imi pare f rau ca ai probleme cu bebe mic.
si mai ales ca trebuie sa ii ia sange .

imi aduc aminte cand i-au luat sange Sarei, in vederea operatiei...saracuta ce a ma i racnit....
doamne ajuta sa dai peste o asistenta ,care sa stie ce face,sa nu simta bebe nimic.
multa sanatate

sashenkafoarte fain ca ai fost si te-ai vopsit...tre sa ne ingrijim sa fie bb-ii mandri de mamicile lor

sugubina deocamdata le dau suc da mar cate o lingurita-doua, apoi o sa mai maresc un pic doza si pe urma o sa le dau si suc de morcov.
dar nu in cantitati mari.
apoi pe la 4,5 luni, o sa bag cereale la masa de seara...apoi mai vad eu

Ioachim si Ana bebe-i de adipapazi

trupa mea doarme....si se presupune ca eu lucrez la lucrarea de diploma ...
nu prea am chef dar trebuie.

sa avem o zi cat mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Beatrice, si noi ne rugam pt tine si bb. O sa fie bine! ai sa vezi...Robert Alexandru e nume de copil luptator si sanatos :)
Noi i-am recoltat Clarei sange la Medicover de fiecare data inca de cand era bb. Stiu ca au personal specializat pt copii. Sau poti sa-i ceri med de fam trimitere pt analizele recomandate si sa mergi pt recoltare la un spital de copii, Gr. Alexandrescu sau Budimex. Asistentele de acolo recolteaza foarte des la bb-i asa mici si se pricep

Bb meu face kk o data sau maxim de 2 ori pe saptamana, dar fara sa se chinuie prea tare. Dr zice ca nu e constipat si sa-l las in pace ca asta e ritmul lui.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata drag barlog!

Beatrice, va doresc multa sanatate! tu trebuie sa fii puternica pentru puiul tau.Sunt sigura ca nu-i nimic grav si se va rezolva repede. Va tinem pumnii!

sashenka, cum mai stai cu dieta? la mine au inceput sa se vada f bine rezultatele, chiar si sotul imi spunea astazi ca am inceput sa am forme normale, nu de elefantel...ma rog, sunt eu in pasa buna si am luat-o ca pe un compliment

siuta, dr nutritionist la care mergem noi are un site pe care sunt trecute toate analizele necesare www . dietepersonalizate . ro

Ana_o si danait, de abia astept sa vad pozele voastre de la botez, cred ca vor fi superbi bbeii.

heidy, foarte frumoase siteurile recomandate.

astazi mergem si noi sa facem vaccinul de patru luni.

dupa-amiaza ma duc si cu copilul cel mare la casa retro sa luam materiale ptr martisoare si felicitari; micul afacerist al familiei urmeaza sa ii vanda apoi martisoarele sotului meu care si-a luat rolul de client in serios si a comandat o groaza....asa ca in we am program artistic impreuna cu Sebastian.nu ma plang, pentru ca mie imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

La multi ani pentru chimen si anason!

(tare mult mi-a placut semnatura asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Am febra musculara la maini Bebe mic a descoperit ca lumea, daca iti tii capul, e mult-mult mai interesanta si nu mai vrea sa se intoarca la viata la orizontala de dinainte Ieri am facut "avionas" cu el prin aer, si asa i-a placut, incat a cerut iar, si iar si iar. Cum il puneai jos incepea sa urle, cum il ridicai deasupra capului in aer radea in hohote. Mai ales daca faceam "vajjj" la fiecare miscare La un moment dat, nu mai imi simteam mainile

Pe frontul de lupta cu raceala nu stam prea bine. Azi noapte m-am auto exilat in sufragerie, ca tuseam asa mult si tare incat trezeam tot ce doarme in jurul meu (sot, caine, bebe). Asa ca m-am dus pe canapea, sa tusesc in singuratate. Sper sa imi treaca mai repede, ca m-am saturat de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna dimineata si de la noi

sugu muncesc in fiecare zi lasa ca o sa pun poze de la botez.

andreea merge bine dar parca un pic anevoios cu dieta...adica mari am o luna si am dat doar 7 kg jos dar nu ma las...si la mine se vede ptr ca fiind inalta orice kg dat jos se vede. dar vorba ta drumul este lung.... si mai este o chestie nu prea am timp sa fac sport si asta cred ca a contat...unde este casa retro ca suna bine mai ales ca imi place sa fac si eu lucru de mana.....vreau si eu

Joann sa stii ca ma simt mult mai bine cand ma aranjez

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput