Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Heidy, merci de pont. Sper sa fie bine,mai avem asta seara o tura de aerosoli si niste siropel de tuse si vedem. Cred ca siropelul pot sa-l mai dau si maine si picaturile de nasuc, in rest...

Beatrice, nu-mi place deloc ce aud. Imi pare foarte rau de bebe, saracutul. Eu am avut aceasi problema cu Ati. Tu ai facut pana acum ecografe bebelului, inimioara, rinichi ceva?
Pe cuvant daca nu este al 3-lea mesaj care-l scriu si-l sterg inainte sa-l trimit ca nu stiu ce sa zic ca sa nu te impacientez dar te-am intrebat de ecografe ca eu asa am patit, ma duceam la toti medicii si toti imi dadeau analize de sange astfel incat cand am descoperit la inima o problema pentru mine a fost un soc dar si o eliberare in acelasi timp ca stiam si eu un diagnostic dupa 10 luni de chin.
Ai spus la un moment dat ca vrei sa mergi la Stanciu, nu stiu daca ai fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

beatrice o sa treceti cu bine si peste asta! si la botez o sa mergeti cu inima deschisa si libera de griji. dar ce banuiti ca ar avea? alt simptom nu are?

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Of, draga de tine, Beatrice... ce rau imi pare. Ai trecut prin atatea suparari... Din suflet, multa sanatate lui Robert!
Sun, ma bucur ca doarme scorpiuta ta si ca nu mai ai nopti albe!
Adi, super tare ca ai cabinetul langa tine. Asa, sa te tot duci. Si nici scump nu e...! Vreau si euuuuu!
Syl, teoretic si eu aveam sambata mortilor la Gorj, dar ai mei sunt superstitiosi si nu au facut parastas pana nu botezam bebicul. Oricum, mi-e tare dor de Gorjul nostru. Tu de unde esti, mai exact? Mama ta, adica...
Dana, super tari astia de la e-accesorii. Am fost acolo cu bebe, am probat Micul Lord si da, avem tot trusoul lor, in afara de lumanare, pe care-o luam de ;a Cherubin Lily, site-ul recomandat de Heidy. Noi avem burtica mare... Lucas e lung... au ei cate ceva aparte, doar sunt nascuti in aceeasi zi.
Heidy, urmeaza sa merg la ales lumanarea, am vb cu doamna de la reprezentanta. Spune-mi, te rog,(eventual pe PM), mai multe despre hortensii si aranjament, Pana acum mi-ai dat numai idei bune si frumoase!
Sashenka, Amelia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana ma bucur ca ti-au placut cei de la e-accesorii. Eu de abia astept sa ii fie gata costumelul de Mic General. Ii voi face o sedinta foto acasa inainte de botez imbracat in general, si apoi la botez la plecare dau la invitati un fel de thank you notes cu una din pozele facute.

Trebuie sa le facem cunostiinta cat de curand celor 2 "atipici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Beatrice .... Imi pare tare rau pentru bebe Robert! Va doresc din tot sufletul sa fie sanatos si sa treceti cu bine peste aceste incercari.
Ana_o eu am vazut poza asta cand ma uitam pt aranjamente pentru botez pentru bb meu, dar am vorbit cu ei si mi-au zis ca nu imi pot face rost de horetensii in perioada asta a anului si nu am mai incercat la alta florarie:
http://www.pinkhouseevents.ro/images/stories/aranjamenteflorale/cod%20079.jpg
Daca vrei horetensii, cred ca ai putea sa incerci la floraria Iris sau cu tipul asta:
http://dariusdadooblog.blogspot.com/
Eu am descoperit blogul cautand tot felul de idei. Mi se pare fabulos ce face el acolo, dar nu am avut curaj sa intru in contact cu el si sa vad un pret ceva...

Pentru lumanare, eu nu cred ca mai e nevoie de aranjament floral, pentru ca ea e scrisa, are model, ce ai putea sa adaugi este la baza lumanarii sa zicem un cerc subtire de flori delicate. Nu prea stiu ce flori albastre ai putea pune in afara de hortensii(poate irisi combinati cu cateva frezii albe delicate sau cu orhidee imperiale)si pentru mese sa mergi la fel.
Daca nu gasesti hortensii albe si albastre, eu asa as vedea aranjamentele, orhidee albe, frezii albe, lalele albe cu mici nuante de albastru date de cateva flori de iris care sa apara ici colo..

Hai ca am inceput sa vorbesc mult.... asa fac cand e vorba de flori...

Pentru fetele care au la botezat fetite.. uite o idee draguta.. sa folosesti borcane de muraturi ...
http://3.bp.blogspot.com/_W-HEbg1RjP4/S9iaZdVjDgI/AAAAAAAABsc/bcY1LkaNsPA/s1600/_MG_0126_600x600_100KB.jpg
Cu muschiul e mai greu, dar, poti sa improvizezi si sa pui iarba sau felii de lamai verzi sau exista niste bilute de gel in diverse culori.

Sau:
http://3.bp.blogspot.com/_W-HEbg1RjP4/TEypVw9RzNI/AAAAAAAACAk/f2uf8_DSIbo/s1600/_MG_5201.JPG

Iertati-ma ... pls.. nu dati cu pietre.. e vorba de flori si nu ma pot opri .. iertare..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Beatrice, imi pare rau sa aud ca aveti probleme! Si chiar inainte de botez! De ce trebuie sa ii ia neaparat din vena? La noi ne-a luat din degetel, si cand am facut analizele generale, la 3 luni, sa vedem daca e anemic, si cand am facut acum de curand cele de tiroida. La Synevo cel de pe Stefan cel Mare am vazut ca au cabinet special de copii. Si la Sanador (Victoriei) la fel. Poti sa ii suni inainte sa ii intrebi. Noi am luat sange la Sanador, si intai i-au cautat vena lui Lucaselu, dar, ca si mine, nu are vene bietul de el. De aia i-au luat din degetel, nu ca nu s-ar fi bagat sa ia din vene. Dar ce banuieste doctorul ca are? A scazut mult in greutate?

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

tre sa-i ia mult sange ca una dintre analize e ptr intoleranta la lactoza si tre 2 fiole luate. mi-e grrrrooooaza. mergem la medlife din cadrul budimexului ca acolo cica e o singura aistenta care s-pecializat pe recoltare sange vena bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

facem investigatii mai amanuntite si pt constipatie. in viziunea dr stanciu nu-i ok sa nu dea roade nimic-lass baby, lapte praf special pt bebei constipati, humana milchzuker. dr banuie o enzima.pana una alta, m-a sfatuit sa-i dau protectis.

syl, am facut eco

jany, sotul m-a atentionat ca te-a vazut, dar eu eram efectiv ratutita.

dana, va trebui sa-i facem si noi analize pt tiroida, cand, nsh, sa trecem de hopul asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui heidy
Hai ca am inceput sa vorbesc mult.... asa fac cand e vorba de flori...

Pentru fetele care au la botezat fetite.. uite o idee draguta.. sa folosesti borcane de muraturi ...
http://3.bp.blogspot.com/_W-HEbg1RjP4/S9iaZdVjDgI/AAAAAAAABsc/bcY1LkaNsPA/s1600/_MG_0126_600x600_100KB.jpg
Cu muschiul e mai greu, dar, poti sa improvizezi si sa pui iarba sau felii de lamai verzi sau exista niste bilute de gel in diverse culori.

Iertati-ma ... pls.. nu dati cu pietre.. e vorba de flori si nu ma pot opri .. iertare..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Uite muschi artificial pentru aranjamente de genul celor din poza:
http://www.decorix.ro/muschi-artificial.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

facem investigatii mai amanuntite si pt constipatie. in viziunea dr stanciu nu-i ok sa nu dea roade nimic-lass baby, lapte praf special pt bebei constipati, humana milchzuker. dr banuie o enzima.pana una alta, m-a sfatuit sa-i dau protectis.

dana, va trebui sa-i facem si noi analize pt tiroida, cand, nsh, sa trecem de hopul asta.

Zic si eu... Daca tot ii iei singe acum, cere si tsh,t3 si t4, si scapi de o grija, si nici nu il mai intepi apoi. E putin sange necesar.. Unul din simptome la hipo e constipatia, asa mi s-a zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Beatrice, multa sanatate! Sper sa aflati repede care este cauza. Sunt sanse sa nu fie nimic? Sa fie doar o perioada?

Mergi la inceput