Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Neatza si de la noi...

Deci cand va aud ca slabiti.. GATA! Ma duc si eu la nutritionista ca nu se mai poate. Daca dau 10 -15 kg jos eu sunt multumita MAXIM.

adipapazi La multi ani puilor tai!! Sa creasca mari, sanatosi, voiosi si la punga grosi.

andreeacc, Leeloo

Am cafeaua aburinda (da, beau cate putin de tot in fiecare dim chiar daca alaptez), dar azi cred ca o beau rece, ca s-a trezit puiul.. Fug..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Buna dimineata drag barlog!

[bng, pentru ca mie imi place.]Beatrice, va doresc multa sanatate! tu trebuie sa fii puternica pentru puiul tau.Sunt sigura ca nu-i nimic grav si se va rezolva repede. Va tinem pumnii!

sashenka, cum mai stai cu dieta? la mine au inceput sa se vada f bine rezultatele, chiar si sotul imi spunea astazi ca am inceput sa am forme normale, nu de elefantel...ma rog, sunt eu in pasa buna si am luat-o ca pe un compliment

siuta, dr nutritionist la care mergem noi are un site pe care sunt trecute toate analizele necesare www . dietepersonalizate . ro

Ana_o si danait, de abia astept sa vad pozele voastre de la botez, cred ca vor fi superbi bbeii.

heidy[/b], foarte frumoase siteurile recomandate.

astazi mergem si noi sa facem vaccinul de patru luni.

dupa-amiaza ma duc si cu copilul cel mare la casa retro sa luam materiale ptr martisoare si felicitari; micul afacerist al familiei urmeaza sa ii vanda apoi martisoarele sotului meu care si-a luat rolul de client in serios si a comandat o groaza....asa ca in we am program artistic impreuna cu Sebastian.nu ma pla

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Bafta astazi la vaccin, sa fie fara efecte adverse si sa nu planga fetita deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

adipapazi, la multe lunite si multi ani bebeilor!

Andreeacc, bafta la vaccin! Si noi il facem luni, si am emotiiiii!

Cu dieta, ma bucur cand aud ca se vad rezultate! Eu sunt de abia in ziua a treia, ma lasa sa ma cantaresc de abia in a 8-a, e enervant asta. Mi se pare super multa mancare Acum de dimineata am avut 200g iaurt + fulgi ovaz + migdale o lingura. Parca nu se mai termina iaurtul ala Cum va impacati cu toate ceaiurile alea? Am avut un soc cand am vazut ceaiul de brusture - niste bucatele de lemn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna dimineata,

O cafea va rog si la mine, o infuzie de ceva ca nu mi-am facut somnul si sunt zombi. Thomas simte ca nu e Buni ca a plecat cu "bratele", imi vine sa-i dau concediu jumatate de an pana creste si nu mai are nevoie in brate. Acum stau cu el in carut si legan carutul ce sa fac...

Ana_O, n-am stiut nimic de aceasta superstitie, mie nu mi-a zis nimeni nimic. Ce poate fi?
Eu sunt de la Sadu dar socrul meu este de la Tg_jiu.

Beatrice, ce faci, cum esti tu si bebe?

ma duc sa citesc din urma si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

neata si de la noi...nu prea reuesc sa intru si cand intru nu stiu ce sa citesc mai repede. multa sanatate puilor!! a dat sau da cineva lui bebe BABY'S JARRO DOPHILUS?of abia astept sa iasa soarele sa se termine odata vremea asta mohorata.pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

ahh arpopos de slabit...in sarcina am luat 15kg si de cand am nascut am dat jos 23kg.fara dieta dar am un bebe vomicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

dana eu nu am avut probleme cu ceaiurile dar nu am reusit sa beau deloc ceaiul de anghinare imi vine sa de la el si mi l-a scos.

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

neata si de la noi...nu prea reuesc sa intru si cand intru nu stiu ce sa citesc mai repede. multa sanatate puilor!! a dat sau da cineva lui bebe BABY'S JARRO DOPHILUS?of abia astept sa iasa soarele sa se termine odata vremea asta mohorata.pe toate

de Theodor-Matei 16 noiembrie 2010

eu ii dau

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kamik

de Theodor-Matei 16 noiembrie 2010

Kamik, eu ii dau lui Tudor Baby Jarro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

syleu sunt din tg-jiu si asa cum zice ana asa e obiceiul..acasa de dimineata inainte de plecarea la biserica vine moasa si imbraca copilul in hainele ei si tot ea il duce pana la biserica,la biserica da copilul nasei care la randul ei imbraca bb-lu in hainele ei dar dupa botezul in apa si acasa il intorci tu sau nasa cum vreti.

ana_o imi pare rau ca nu ai reusit ceea ce ti-ai propus, insa sunt ferm convinsa ca prin bunul tau gust le vei rezolva

beatrice off lasa sa speram ca nu este decat o alarma falsa, o liipsa de mancare pe fondul unei raceli sau altceva..eu totusi cred ca nu e asa grav. sa nu chinuie rau puiul. sanatete si putere draga mea.ai incredere va fi bine

noi am facut vaccinul miercuri nu am prezentat reactii adverse decat un pic de temperatura si aceea seara,dar s-a rez cu supozitor...pe dimi il am bolnavior,dar suntem spre mai bine.

spor la treaba fetelor care urmeaza sa isi mai boteze comorile

va pupam si va doresc numai bine

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput