Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)
Raspunsuri - Pagina 7
geniusamb spune:
Neata
Am baut cafeaua, am hranit copilu care acum chiuie de mama focului in patut
Beatrice, multa sanatate puiului Robert
Ana, si Micul Lord e super dragut Noi am avut o salopetica intreaga neagra gen frac, cu papion inclus, revere si tot tacamul.. Toata lumea a zis ca era mai frumoasa costumatia decat hainutele aduse de la nasi insa asta e.. Avem poze si asa si asa
Azi m am cantarit si eu si am revenit la cele 52 dee kile dinaintea nasterii. S multumita
Saptamana viitoare vine pediatra si o sa o intreb si eu despre diversificare desi imi pare a fi reticenta sub varsta de 5 luni. Nu ma grabesc nici eu si inca o luna de laptic (oricare ar fi el) e binevenita
Sugubina, geniale puficele cu palarioare
Azi am inceput sa iau schinduf capsule. Voi ce concentratie aveti? Pe astea scrie 400mg.. Nu stiu cate sa iau insa.. Le am luat de la naturalia pe Calea Floreasca.. Cica 1 capsula de 3 ori pe zi. Voi spuneati de 2 capsule de 3 ori pe zi..
Pupam ursuletii si ursoaicele
Ana, mami fericita Matei [b] (1.11.2010)
Leeloo21 spune:
deja vorbiti de diversificare! bravo mamici..aveti bebei mari:D noi sunem pro diversificare..prinde foarte bine copilului orice aliment nou introdus cu rabdare si atentie!
ma bucur ca reusiti sa slabiti asa in masa! v-ati mobilizat si sunteti un exemplu de urmat! si eu vreau sa le dau jos..ma simt k o balenuta..e asa mare burtoiul!!! legat de vergeturi ati facut ceva?..se gandeste vreuna din voi la o opperatie de tipul abdominoplastiei?
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 33+
nasterea in apa
pozici dragute
MSymo spune:
Buna dimineata, la pranz!
Am facut si noi vaccinul ieri si nu am avut nici o reactie adversa. Insa de cateva zile Diana nu vrea sa pape, abia ma lupt cu ea pt cate 70_90 ml. Strange intr-o zi cam 600-700 ml si ea avea peste 750 ml. Nu stiu ce sa-i fac. ...
Hera25 spune:
Nici bebelul meu nu mai vrea sa pape. Si nu inteleg de ce. Doct mi-a recomandat sa-i dau Debridat, ca cica poate avea gaze si sa-l doar burtica si deia sa refuze mancare. Insa el nu plange e f vesel, activ parca nu ar avea nimic. Ieri mi-a stat 6 ore fara sa manance si ar mai fi stat dc nu ii bagam biberonul in gura, pt ca san nu voia. Si a trebuit sa-l plimb ca sa pape si el tot biberonul.
Ce poate fi fetelor, ca vad ca suntem cateva fete care au bebeii asa mofturosi.....El a crescut f bine pana acum vreo 2-3 sapt de cand au inceput mofturile.....
lorin7774 spune:
salutare la barlog...
si noi am avut perioade de "mofturi" la mancare...a fost seara in care a mancat si 30 de ml si s-a culcat linistita pana dimineata, ca de obicei...a tinut-o vreo 2 saptamani asa, apoi si-a revenit, fara sa-i fac nimic.
acum parca si-a stabilit cat de cat cantitatea pe care o prefera : dimineata si la pranza mananca 200-210 ml la o masa, apoi urmatoarele scad, dar nu mai putin de 120; asa ca per ansamblu sunt multumita.
eu zic ca sunt doar etape trecatoare, nu va faceti griji
Beatrice, multa sanatate puiului mic!
distractie placuta fetelor care vor avea botezul in we!
andreeacc spune:
Ne-am intors de la dr. Mandra a luat cam 600 gr intr-o luna, isi pastreaza curbele de crestere peste medie la inaltime si sub medie la greutate, dar se pare ca asa ii e felul.ea mananca 4 mese pe zi a cate 180 ml si una de 220 ml, dar nu mereu, are si zile mai proaste.Dr s-a declarat multumita.
Am stabilit ce sa facem si cu diversificarea in functie de nevoile copilului asa ca la 4 luni jumate incepem cu cereale cu lapte dar fara orez (din cauza predispozitiei spre constipatie) dupa care vom introduce sucul de mar crud (a spus mere dulci nu acre), apoi legume si branzica.Mi-a facut o schema pe 2 pagini, detaliate pas cu pas.
Ilinca a fost tare cuminte, a facut o fata mirata cand a intepat-o si a scancit de vreo 4-5 ori cand a scos acul si gata...foarte curajoasa fata mea.
sashenka, danait si mie mi se pare ca uneori nu slabesc la fel de repede pe cat as vrea, insa rezultatele se vad; astazi la medicover, dr si asistentele care m-au vazut s-au minunat, fara ca eu sa le fi spus ceva.Deja am doua runde de aprecieri astazi, asa ca sunt f motivata sa merg mai departe. Ceaiul de anghinare mi l-a dat si mie si mi-a spus ca nu mi-l scoate din cauza transaminazelor marite care mi-au iesit, asa ca eu strang din dinti si nas si-l beau. A fost si nasul meu la nuritionista si am comparat meniurile si ceaiurile si intr-adevar sunt personalizate dietele astea.
sashenka, casa retro e pe la pta victoriei, in spatele bancii transilvania, pe intrarea geneva: www . casaretro .ro : in magazin au mai multe lucruri decat pe site.
geniusamb, felicitari ptr greutate, esti f tare; eu mi-am promis ca ma voi delecta cu un ecler cand schimb prefixul kg.
aaaa, si ca sa mai laud fata, de ieri am renuntat la ladou ptr ca nu mai vrea sa stea in el sub nicio forma, asa ca acum stam in carucior ca bbii mari, la 45 de grade inclinate si e f multumita.
andreeacc spune:
Hera25 si MSymo, si noi am avut probleme din astea de greva foamei, aparent fara motiv si tot asa au disparut, dr zice ca daca bb e vesela si fericita sa o las in pace....insa cand a fost bolnava (bronsiolita) manca doar 200-250 ml/zi.Sa speram ca si la voi e ceva trecator.
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Sun, ma bucur ca doarme scorpiuta ta si ca nu mai ai nopti albe! |
din pacate m-am laudat degeaba eram bucuroasa ca de vreo luna avea un program de somn relativ ok dar de vreo saptamana s-a dat iar peste cap si ma chinuie rauuuuuuuuu poate revenim la sentimente mai bune
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
danaint spune:
Andreeacc, sashenka - eu nu am ceai de anghinare... sa inteleg de la voi ca nu trebuie sa imi para rau ca ratez sa stiu cum este la gust Eu mai inghit cate o lingurita de galactogil, si imi pare rau, ca e tare dulce... credeti ca afecteaza cu ceva? Tb sa imi caut si eu schinduff de asta!
JoAnn spune:
hello
l-am trimis si eu pe al meu sot sa caute pastilute de schinduf. sa vedem ce se intampla.
eu am mai luat si galafor dar nu am fost chiar multumita.
si Marti face figuri la masa. cand ii dau biberonul ,intai se ratoieste la el vreo 5 minute apoi se pune muncitoreste pe supt.
fetele mananca acu aprox 120 ml lapte la o masa si...bineinteles au tot 8 mese pe zi.
ce bine de mamicile ai caror bebei au mai putine mese....macar noaptea.