Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *10*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Un pupic dulce si din partea noastra:)
Lasa ca ne vom face timp:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Lali mama, lasa ca obiceiurile vechi se uita greu. Nu plecam pe alta planeta, doar ne intoarcem la munca si apoi la telefon se poate vb la orice ora.

Deci eu am nevoie de niste pastile care sa ma opreasca din tusit si nu mai stiu cum se cheama. Stiu ca sunt unnele Bromhexim parca dar care se dau pe reteta si inca unele care cica s-ar da si fara reteta. Stie careva cum se cheama? Nu ma pot orpi din tuse. O tuse seaca si tare enervanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Nu stiu, dar du-te la farmacie sau trimite sotul, mama sa cumpere si sigur iti da ceva bun farmacista. Eu asa as face.
Nu am sfaturi pt. tuse, eu patesc rar asta. dar bine si nu-mi trece cu nimic.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Dana pai cred ca asta imi ramane de facut daca vreau sa inchid ochii la noapte.

Stiu ca v-am inebunit cu raceala mea si imi cer scuze dar nu mi se intampla foarte des sa racesc iar cand o fac....pai atata imi trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Monikus, ceai de leustean,sau de cimbru ,ori de ceapa,sirop de ridiche neagra cu miere . Astea babesti . Pastile pentru tuse [:d] ,flavamed,bromhexim ( astea habar nu am daca sunt si pastile,stiu de sirop) , stodal ,dar dupa stodal o perioada tusesti si mai rau,cam o zi,abea apoi iti mai trece putin.

www.homeopathicmd.ca/ROArticles/Tusea.html" target="_blank">aici gasesti remedii homeopate pentru tuse, dar nu spun si concentratiile care trebuie luate. Eu cand am plecat cu viroza aia nenorocita din spital ( cand l-am nascut pe Paul) , am luat belladona ch9 ,ferrum phospgoricum ch9 , bryonia ch30 si inca ceva ce nu imi amintesc,parca apis,tot ch 30. Prima zi a fost groaznica,febra urcase la 40,desi cand am fost la dr nu aveam, a doua zi deja ma simteam mai bine. Tusea nu mai era asa chinuitoare,febra a disparut ca prin minune, nu ma mai dureau toate...

Ma bucur ca nu v-am indispus cu melancolia mea,dar era una placuta,da? adica nu eram smiorcaita,da? Eu va pup , ma duc sa mananc ceva .

PS mare . Pastilele erau humex,alea pe care nu ti le aminteai ?
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Monik taie pe din doua o ridiche neagra mai mare, scobeste miezul destul de generos si pune miere de albine. lasa la macerat 6 ore si apoi bea sucul. pui miere din nou si tot asa pana se inmoaie si nu o mai poti folosi. in cateva zile ai scapat de tuse.

stiu sigur ca functioneaza pentru ca noi nu luam nici un fel de medicamente si cu sirop de ridiche neagra l-am vindecat pe Razvan acum vreo 3 ani de o tuse din asta pacatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Monik taie pe din doua o ridiche neagra mai mare, scobeste miezul destul de generos si pune miere de albine. lasa la macerat 6 ore si apoi bea sucul. pui miere din nou si tot asa pana se inmoaie si nu o mai poti folosi. in cateva zile ai scapat de tuse.

stiu sigur ca functioneaza pentru ca noi nu luam nici un fel de medicamente si cu sirop de ridiche neagra l-am vindecat pe Razvan acum vreo 3 ani de o tuse din asta pacatoasa

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

MONIKUS imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Asa e, si mie mi-a placut mai mult Roma. Milano mi s-a parut mereu gri. Cu "vecinii" infocati si noi am patit-o cand am fost in "luna de miere". 10 zile de in fiecare zi ziceam: asta e.gata acum.inca putin si darama zidul. Naspa experienta. Nici eu nu as putea sa plec fara copii. SPer sa va reveniti.Si tu cu febra. Cum se chiama siropul?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel(1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna seara,

MONIKUS imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Asa e, si mie mi-a placut mai mult Roma. Milano mi s-a parut mereu gri. Cu "vecinii" infocati si noi am patit-o cand am fost in "luna de miere". 10 zile de in fiecare zi ziceam: asta e.gata acum.inca putin si darama zidul. Naspa experienta. Nici eu nu as putea sa plec fara copii. SPer sa va reveniti.Si tu cu febra. Cum se chiama siropul?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel(1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Buna dimineata tuturor,

Eu nu am inchis un ochi toata noaptea de tuse iar Rares a vrut sa imi tina companie, deci nici el nu a dormit. Pot spune ca sunt zombie. Dar voi fi bine la un moment dat.

Dana, poate ca felul meu de a povesti nu a fost tocmai unul placut, dar nu avea cum sa-mi placa de fapt la cat de rau mi-a fost. Paote ca alta data voi vedea altfel orasul asta.

Siropul se numeste SedaNam bimbi. Inca nu l-am incercat dar asta mi-a fost recomandat de farmacist. Eu intre timp auzisem si de Melamil dar.... in fine. Acum astept sa ne revenim din raceli si o sa incerc. Doamne ajuta sa mearga.

Tu cum te descurci acum cu 3 copilasi mici? Cred ca e frumos dar si tare greu. Sper ca Marco sa fie un copilas cumintel si sa te lase sa te odihnesti.

Lali, Ioana eu nu prea le am cu astea homeopate si de cate ori am incercat sa cumpar asa ceva nu am gasit si m-am enervat. Cat despre ridiche.... s-ar putea sa incerc cand v-a gasi cineva sa imi cumpere.

Pupici tuturor si o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Monikus, imi pare rau ca esti inca bolnavioara! Cu ridichea neagra stiam si eu, soacra mea are frecvnt probleme cu tusea si face asa,doar cu zahar in loc de miere, si functioneaza.

Noi dormim cat de cat, desi acu suntem mucosi,deci ne trezim din motive de nasuc infundat. Eu i-am mai bagat o masa in timpul zilei,o fi bine, o fi rau, nu stiu... Mananca asa:
9-fructe simple, pasate
12-pranz(legume, carnita,ou)
Aici intra somnul(1.5 -2 h maxim)
15-un iaurt mic
17-branza calcica cu banana
21-cereale

In rest, mai rontaie 2-3 felii de portocala,2-3 pufuleti(dar ff rar, poate 1 data pe saptamana, daca imi amintesc sa cumpar), cate un sfert de rondea de orez(tot rar). Mai suge la somn la amiaza si seara, si noaptea nu stiu cat de des. Are 13,300 kg,deci ia in continuare bine in greutate.

Va pup, azi sper sa fiu mai activa,macar pana dupa amiaza, cand ma duc la sala

Mergi la inceput