Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *10*
Raspunsuri - Pagina 6
monikus spune:
Cat despre somn... Rares parca doarme un pic mai bine de cand il dau cu pulmex baby pe piep si ii pun o pastiluta de inhalant la cap, pe o babetica. Se odihneste mai bine dar se trezeste din cauza mea, a tusei mele.
Dr de la medlife ne-a zis ca in maxim 1 luna vom avea toti caninii aparuti asa ca ma pregatesc psihilogic pt nopti grele.
Am cumparat un sirop de la Milano pt somn. Nu e cel recomandat de Danangie pt ca nu l-am gasit. Dupa ce terminam cu siropurile pt raceala o sa il incerc. Daca e bun de ceva va zic. Mi-l poate trimite o verisoara de acolo la nevoie.
monikus spune:
Multumesc tare mult pt gandurile bune. Nu am mai fost atat de racita de nici nu imi mai aduc aminte de cand. Cred ca cu cel putin 2 ani inainte sa raman insarcinata. Eu duc boala pe picioare de regula, de fapt, o duc si pe asta ca nu am de ales, dar acum imi dau seama ca imi e intr-adevar rau.
Pupici virtuali tuturor ca altfel imi e frica sa nu se ia.
Lali_mete spune:
Buna fetelor,ce faceti?
Voiam sa va las un martisor special de ieri,dar am uitat . L-am vazut si eu la odiseea la care sunt inscrisa cu burtica,si am zis ca meritati si voi un buchetel de flori .
Monikus hai mamico,fa-ti tratamentul si revino in forta,ca noua ne place de tne sanatoasa .Nu ar intelege medicul tau de familie daca i-ai explica in ce context i-ai facut analizele? Eu stiu,sa nu spuna ca ai trecut peste el .
Ioana ce trazbatii mai face Carol?
Catalina voi cum sunteti cu somnul ,ca stiu ca nici voi nu dormeati prea bine .
DAnuta felicitari pentru noaptea dormita bine,la cat mai multe inainte !
Eu va pup,ma bag la un film.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
laura78nico spune:
Buna fetele!
Lali multumim pt buchetul de flori!Vizionare placuta!
Monica ca sa va faceti bine. Eu cred ca ar trebui sa-i arati analizele totusi doc de fam. Ar trebui sa inteleaga de ce i-ai facut analizele.
Noi suntem bine, Ramona a primit ceva martisoare si de la gradi. Dar spre disperarea mea acum iubeste pisicile si le vrea in casa!In fiecare zi mergem sa le dam de mancare .
Dana felicitari pt o singura trezire!
Fetele va pup ca nu ma lasa Mihaita!Noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
Lali Carol face din ce in ce mai multe traznai, poceste cuvintele si ne distreaza teribil, alearga toata ziua de suntem convinsi ca are o sursa independenta de energie de-astea dovlecesti
Danuta1979 spune:
buna dimineata
Cresc, Ioana, cresc si in fiecare zi devin mai independenti si mai energici si mai destepti:)
Laura, multumim pt. gandurile bune. Noaptea ce a trecut a dormit fara trezire pana la 7 dimineata. La ea in patut!!! Nu a facut asta decat o data in viata, pe la 8-9 luni cred. wow!!!
L-am si sunat pe tati ei (care e in delegatie la Cugir-Alba) sa-i spun minunea si ca la printesa ii prieste plecarea lui :))))))))))
Deci, Laura, daca poti sa te gandesti frumos la noi in fiecare seara ar fi minunat:)
Ioanna81 spune:
hola
daaaa, Dana, cresc! maine-poimaine n-o sa mai vrea sa mearga cu mine de mana pe strada ca il vede Roxana sau Elena
monikus spune:
Buna,
Azi am iesit si noi afara 20 de minute cu Rares. Nu mai iesise saracul de martea trecuta exceptand vizitele la medic. A fost placut pt el, tare greu pt mine. M-a apucat tusea si nu m-am putut opri pana nu am ajuns in casa.
Dana ma bucur ca sunteti mai bine cu somnul.
Ioana ai si tu dreptate, cresc, si pe zi ce trece se fac tot mai smecheri. Din pacate Rares pare copilul anti-orice. Orice ai incerca sa-l inveti, sa-l pui sa faca, nu vrea si gata. Tre sa-l lasi in legea lui ca iti bati capul degeaba. La un moment dat le va face el pe toate dar doar cand o sa vrea el.
Laura da, trebuie sa mergem la dr cu analizele. Astept numai sa se mai incalzeasca un pic si sa ma simt mai bine.
Si tre sa ma duc sa declar si buletinul pierdut si asta va fi alta distractie.
Va pupic.
Lali_mete spune:
Buna fetele,ce faceti?
Eu ma uitam pe capitolul in care am intrat eu in dovlecime,l-am recitit cap-coada,si pe urmatorul,si pe urmatorul ... Cat de trista eram,cat de abatuta,si voi ,si cele care au plecat fie de pe forum,fie pe alt topic,cat de vesele si ciripitoare erati !
Ma gandeam asa,la mine,cat de mult m-am schimbat in putin peste un an de zile, cat de mult plangeam atunci,cat de mult negru vedeam in fata ochilor si cum vedeam o palma de la soarta in orice. Si ma mai gandeam la cat de mult bine mi-a facut forumul ,grupul acesta,si grupurile pe care le-am descoperit ulterior,cum fiecare a dat la o parte putin cate putin depresia crunta in care eram. Acum pot spune cu mana pe inima ca sunt alt om,si tot cu mana pe inima pot spune ca singurul lucru de care imi pare rau e ca am fost atat de sincera atunci, trebuia sa mai astept. Dar,faptul e consumat, ma gandesc cu drag la voi, la toate cuvintele bune pe care ni le-am spus unele altora,si la cele mai grele,ca din toate trebuie sa invatam ceva.
Ma gandesc un pic cu groaza ca inceeti munca,se apropie cu repeziciune perioada cand voi ramane singura cuc pe aici,sa cant toata ziua " sunt singurel..biing..bang" ,si sa ma intreb oare ce mai faceti? Azi sunt melancolica,dar o melancolie placuta , e placut sa iti dai seama ca ai prieteni, mai ales niste prieteni pe care nu i-ai vazut niciodata fata in fata,dar care ti-au ridicat moralul din mocirla in care cazuse,l-au curatat bine si ti l-au inapoiat mai curat decat era inainte sa cada . Un brat maaare de flori pentru voi .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii