Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *10*
Raspunsuri - Pagina 5
laura78nico spune:
Hola! O primavara cu multe flori si sanatate!
Monica pacat ca nu afost asa cum te asteptai. ca sa va faceti bine!
Noi suntem bine si ne pregatim de culcare si de baie.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
'neatza !
?
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 13+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
neatza:)
Raportam si noi in sfarsit o noapte buna, cu doar o trezire:)
La 07.30 cand mi-a dat trezirea mandra mea, parca altfel se vedea viata:)
monikus spune:
Buna,
Este a treia oara pe ziua de azi cand incerc sa scriu un mesaj. Nu ma lasa Rares sa fac nimic. De fapt, de cand am venit acasa nu se mai dezlipeste de mine. Si la baie trebuie sa ma duc cu el. Daca plec din camera se lasa cu urlete infioratoare.
Danuta dar voi de la ce nu ati mai dormit in ultima vreme? De la dinti?
La noi au iesit analizele. Se pare ca Rares e tare anemic. Siderimia a iesit <6 . Asa scrie. Iar intervalul normal e de 21-29. Calciu e la limita si asta. Acum caut solutii sa il aduc pe linia de plutire. Sa vedem cum reusesc sa-l conving sa manance spanac.
In rest... e un pic mai bine el, un pic mai rau eu. El nu mai are febra dar inca tuseste foarte urat. Eu fac si febra si tusesc intr-una. Nu stiu cum ne-a prins viroza asta asa de bine ca nu mai scapam de ea.
Pupici.
Laura, a primit Ramona martisoare?
Danuta1979 spune:
Monikus, de prin noiembrie doarme f rau, se tot trezeste, se foieste continuu, plange etc. Banuim ca sunt dintii si mai nou maselele.
Monikus, spanacul nu e asa bun pt. fier cum umbla vorba acum ceva ani. Pt. anemie se recomanda altele, gasesti pe net. Ce stiu e ca ficateii si carnea rosie- vita de ex. sunt ff indicate.
Uite, ma puneti pe ganduri sa-i fac si eu analize de rutine Alexandrei. O sa vorbesc cu sotul cand se intoarce din delegatie, vineri-sambata...
Sanatate multa lui Rares!
Danuta1979 spune:
Uite, am gasit aici:
http://www. reclama/Fierulsialimentelecareilcontin-articol-947.html
Sunt 2 spatii dupa www care trebuie sterse
Danuta1979 spune:
iti scriu pe facebook ca aici nu merge.
Oricum, ca idee de baza:
Alimentele care contin fier e de preferat sa le consumati impreuna cu vitamina C si in orice caz nu impreuna cu lapte si produse lactate.
x_ggg spune:
Neata!
Monikus, dc e asa de mica sideremia trebuie sa ii dai supliment de fier. Rares al meu ia 1 ml de Hausman(20 pic)+10 pic de vit C de 1 luna deja, ii mai dau 1 luna si ii repet analizele. Dr mi-a zis ca ar trebui sa ii dau 6 luni ca sa ajunga cat de cat normal. El avea 23, iar intervalul era 65-150.
La calciu,eu i-am mai dat Osteocare sirop, are si zinc, magneziu, vit D, si, din cate am mai citit, il poti da in aceleasi zi, dimineata calciul si mai dupa amiaza fierul.
Oricum, pe fondul bolii lui e posibil sa fie asa de mica.
Si noi suntem acum mucosi, cu 2 masele in eruptie, deci parfum..Mai stiu ca deficitul de magneziu mai poate cauza agitatie. La noi, insa, magneziul a iesit ok.
Alimente bogate in fier: carne rosie, linte, ardei gras, ou,brocoli, telina, sfecla rosie. Cam astea i le dau eu mai des lui Rares.
Sanatate!
Ioanna81 spune:
helaaaaau
bine ai revenitMonik . si eu stiu ca pentru anemie este recomandata carnea rosie, ficat, linte, ou etc. si eu cred ca ar trebui un supliment de Fe. pediatrul ce zice?
eu eram decisa de mult sa-i fac lui Carol un set de analize la 18 luni. uite ca mai sunt 12 zile si vine termenul tre sa mai vorbesc si cu pediatra
monikus spune:
Multumesc pt ajutor fetelor. Eu recunosc, inca nu am studiat corespunzator problema. Eu i-am mai dat ferrum haussman lui Rares cand i-a iesit hemoglobina mica. Acum am facut analize ca sa vedem daca enevoie de antibiotic de fapt. Si daca tot il intepa, i-am rugat pe cei de la Medlife sa ii faca si siderimia si calciu si analizele hepatice. Aveam eu o banuiala ca nu ar fi grozave.
Ideea e ca medicul de familie habar n-are ca eu i-am facut analize copilului.
Deocamdata, imi e si foarte rau si nu as vrea sa ies din casa o perioada. Cand o sa se mai incalzeasca o sa il iau pe Rares si fugim la dr de familie. Vit C ii dau in fiecare dimineata cate 8 picaturi pt imunitate.
Pupici.
Fug sa mai iau un algocalmin ca iar nu vrea febra mea sa scada de la nurofen. De parca nu ar avea cu cine semana fi-miu.