Mamici si Gravidute Italia -95-
Raspunsuri - Pagina 8
abramburika spune:
Frig, frig, toata lumea la caldurica, da' nimeni pe-aici ...
ally - tu esti la Crema? Sper sa fie vremea buna maine sa venim la carnaval pe-acolo ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
ely2304 spune:
sal fetele!
andreea.multumim de intrebare,suntem bine momentan...am avut o saptamana grea din pc de vedere emotional,bn k o am pe Denise k m-as duce rau la vale.broscutik e bine,vorbeste tot mai mult si tot mai bine in lb italiana,degeaba ma chinui eu cu romana k ea o tine pe a ei,ma intelege dar imi raspunde in italiana.despre mine ce sa zic,toate bune..analizele usor sccazute,limfocitele mele sunt sub nivelul normal,am facu t si eco cea de 12sapt..e totul ok..m-am simtit asa emotionata,Denise se uita si spunea k bb face nani..dar nu-ti spun cat se misca...
altceva nush ce sa-ti zic...burtica creste zic eu,dimineata se vede cel mai bine....cred k am simtit cateva miscari fetale..medicul spune k e pura imaginatie dar sunt gata sa-l contrazic oricand...e ceva special...asa ceva am simtit si cu Denise si atat!nu am reusit sa venim,sa ne vdm din pacate
mor de ciuda...o sa vb mai multe la tel...cand o sa am putin tp te sun k imi ia astia toate minutele.pupam gasca...am vizionat pozicile pe facebook....asa m-am emotionat sa-l vad pe Giorgio in 1zi de viata
sunteti f frumosi...!
georgy.sanatate maxima la aman2...odihneste-te cat poti k va fi mai greu dupa aceea...cred eu!
bucura-te k o ai pe maia langa tine...![]()
despre marea intalnire nush ce sa zic,dk ar trebui sa decid doar eu as veni chiar acum dar va fi cam greu cu sotul,nu-i plac deplasarile,nu ma pot pronunta momentan.mi-ar face placere dar cine stie!
dana:ce nastere grea..ufff...curaj mare ai avut!ma duc sa aut ozicile k nu le-am vz.
nu mai nominalizezk nu-mi mai aduc aminte ce am citit,ma simt f obosita,desi am dormit la pranz...incerc sa arunc o privire la album sa vad pozicile de la botezul lui RICCARDO...apoi dk ma mai tin bateriile va mai scriu dk nu...ma bag la somn!
ely
mamica
10sapt...
.MARINA-DENISE 
pozici cu noi

nasterea broscutei 
slimatei spune:
neata! va las o
-luta de duminica dimineata ..
sa aveti o zi frumoasa!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania
, mami de
Stefania (22.12.07)Stela, stelina..
danangie spune:
Buna dimineata,
STEF multumim de cafeluta. Ce mai faci?
Si aici e urat, frig, umezeala.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel(1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) !
.Pozici cu noi
Roxali spune:
Multumim de cafeluta
Se vede ca m-am simtit bine vineri seara, ca am uitat de voi
...normal ca sant luata cu asalt de pitici care stiu sa aprofite ![]()
Proful de fitness a fost f emotionat ca multa lume a venit ptr el, deci este iubit si apreciat...el fiind un romanas de la Timisoara care e venit in italica de vreo 15 ani
,lucreaza la un bar +prof de gimn, barbat bine, nu cel palestrat musculos etc inalt, zdravan si musculos ,dar nu de "spectacol"...fost balerin, coregraf si venit bineneteles cu trupa ptr night...partea nasoala e ca la cat de bine arata si nu mai pun la socoteala si caracterul, e gay
Abrambu fara lacrimi sant si eu de cand tata s-a imbolnavit ...cand am aflat vestea ca avea cancer la pleura plamanului am plans un pic, i-am dat voie mamei sa planga cat vrea, dar eu "am luat viata "in piept...aveam atatea de platit si de trebaluit...moartea lui m-a imbarbatat, m-a transformat poate in ceva neuman
nu sunt o mare credincioasa , dar sper mereu ca ne vom revedea mortii...
Ally f bine ca aprofitati de ultimele momente in doi
Kemsy nunta unde va fi in Ro sau aicea?...daca e in Ro mai bine iti cumperi de acolo si ca pret si ca model(adik la noi sant pompoase ptr nunta)...aici cu o rochita neagra sau ceva din due pezzi de la Benetonn e ok )...depinde de cat vrei sa cheltuiesti![]()
AllyLaur spune:
Buna ziua fetelor
!!!!
Petro, nu sunt din Crema....sunt aproape de Cremona...
!!!
Aici astazi este asa de urat afara, ploua si este tare intunecat
.
Ieri, am cumparat salteluta pt patul lui bebe si este mica
...Am masurat acasa si patutul este de 125/65 si salteluta etse 120/60 si nu se potriveste deloc. Ne-am luat ca fraierii dupa vanzatoare care a zis ca asta este cea potrivita si este mica vizibil. Aiurea este ca in magazin au mult mai mari si nici nu o sa intre si...nu stim ce sa facem
. Poate sa o ducem inapoi si sa luam altceva de aceeasi valoare sau sa o pastram pe asta ...Voi ce spuneti???
Va doresc o duminica frumoasa in ciuda vremii de afara
!!!
Va pup pe toate fara exceptii
!!!
Ally ,
Eduard 35 sapt bebe
AMR 5 saptamani MAXIM !!! 
ely2304 spune:
"neata"....si aici e frig si ploaie,vreme numai buna de
ally:cred k ar trebui sa o duci inapoi magazinului,este in garantie si dupa 1an minim...dk nu-ti da valoarea saltelei inapoi cred k cel mai bn ar fi sa iei alt produs,sa nu pierzi nici banii...ar fi pacat!eu oriunde am mers si am cumparat ceva,am pastrat chitanta,dk nu au fost idonee le-am dus inapoi,pespectiv schimbat!cel mai bn era sa cumperi salteaua de unde ai luat si patutul...spot la shoppingareala in continuare
Deniseare alti 2canini nou-nascuti..iupiii..mai lipseste 1 si gata...trimit k se fofileaza pe langa mine![]()
ely
mamica
10sapt...
.MARINA-DENISE 
pozici cu noi

nasterea broscutei 
ely2304 spune:
roxali:da pe unde ai umblat vineri,k am pierdut firul
sa stii k cei mai draguti,educati,stilati barbati sunt gay...am cunoscut si eu cativa(nu ff bine)dar la prima parere asa imi par majoritatea.![]()
astazi cred k ma voi plictisi
ely
mamica
10sapt...
.MARINA-DENISE 
pozici cu noi

nasterea broscutei 
danangie spune:
ALLY si eu zic sa o schimbi.Ca se poate.Important e sa ai scontrino.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel(1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) !
.Pozici cu noi
monica2008 spune:
buna sera fetelee
DANA cf mamica?cum MARCO i_au mai trecut colicile?baietii mai mari ce fac?
ALLY si eu spun sa o duci inapoi salteaua si daca nu iti dau bani(ceia ce nu prea cred)ia altceva de bani aia
ELY tu cf?de ce spui ca ai avut o saptamana grea din punc de vedere emotional?
ROXALI imi pare bine ca te_ai distrat...asa se intampla mereu cei mai buni ori sunt gay ..ori luati![]()
![]()
PETRO ati mai fost la carnaval?
la noi e o vreme naspa...eu abia m_am trezit am adormit cu D la 13.30 si numai ce m_am trezit,D doarme si acum...