Mamici si Gravidute Italia -95-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Curatenia mea de azi s-a dus pe apa sambetei,ca de ieri tot ma jena o usturime la "dansa"asa ca am sunat-o pe moasa care m-a urmarit in sarcina si m-a chemat la consultoriu.Si uite asa am venit acasa cu tratament pt infectie la dansa.Asta imi lipsea acum.!
Uffaaa!

Abramburica foarte frumos locatia propusa de tine.Pt noi e putin cam departe...daca am gasi ceva asemanator mai pe la mijloc tare bine ar mai fi!!!

Tare bine cu ajutor...eu obisnuita sa o iau mereu pe Giulia cu mine,azi am lasat-o cu mama si tare relaxata am fost,mai ales ca nu am mai impins la carut.Am ajung odihnita acasa.

poate adoarme mandra!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 37+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

georgy - pai nu, ca eu n-am propus locatia aia ... am dat-o doar ca exemplu. Ce fel e in campig. Pt. noi e aproape .

ali - stai asa, ca acusica fac incalzirea la pitici ... vine postarea pe blog!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello fetelor!
Monica-acum mi-am amintit de actele tale....saraca de tine cit ai asteptat si nu ti-au facut rezidenza
de obicei se face intr-o luna
eventual mergi si depnue actele de gradi si explica-le situatia ce s-a intimplat si le duci restul actelor cu rezidenza dopo
poate ai noroc
Abramburika-da e fain tare locul unde ati fost
si pt mine e departe tare
dar asa un loc e fain tare ,de-am gasi ceva camping deasta fain asa mai la mijloc sa fie pt toate cit de cit cu distanta
Georgy-parca nu-ti vine sa crezi ce te relaxezi
ma bucur pt tine,profita zilele astea de riposo si cite-o plimbare singura,face bine la pshic,imediat nasti apoi o sa fii obosita
sa iti fie de folos si rapid tratamentul
Alina(D)-nu staim pe unde ai disparut
bine ca le-ai rezolvat pe toate cumva
Roxali-distractie placuta stasera

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

PETRO ti-ai facut un nou blog? Ca ala profumo di mamma parca nu il mai ai nu? Si da, Cazacu se chiama preotul.Super de treaba. Imi povestea ca multe familii au botezat al treilea copil. si ca intr-o zi vine o lauza la el la biserica sa-i citeasca molifta si dupa ce-i citeste molifta preotul ii zice mamei: Sa va traiasca copilul si sa va mai dea d-zeu si altii. La care femeia se ridica si-i raspunde: Eh...parinte....daca asa spuneti DVs si asta vrea sa fie voia lui -Dzeu asa sa fie....dar sa stiti ca asta-i al cincilea. Saracu parinte Cazacu zicea ca a inghitit in sec. Da, de treaba. PE 7 mai cred ca voi face botezul si da poate ne vedem cum sa nu da asta ti-am si spus ca vin acolo la botez.Poate 5 min ne vedem.Si nu ma supar daca vrei sa participi.Oricum nu vom fi multi, vom fi in familie. Eu nu am fost niciodata la biserica asta.Tu ai mers? Am vazut poze ca e destul de maricica fata de asta de la Monza. Apropo de asta, preotul de acolo e destul de treaba. Serios.Dar si din cauza poate a varstei. Preotul din Lodi il vad mai din popor, tanar fiind il vad mai disponibil nu stiu.Pe cel din Milano nu-l cunosc. L.-am vazut o data si atat.

Nu stiu ce se intampla cu Alessio. Nu are pofta de mancare, este foarte nervos.Il bate incontinuu pe Mattia care el il adora. Azi la gradi mi-au zis ca a cautat incontinuu sa-l bata pe Mattia.Sunt foarte mahnita. Au incercat sa-i desparta dar nu au reusit ca Mattia plangea dupa Alessio.Acum Alin zice ca parerea lui e ca astea ascund fundul altui copil si-l baga pe Alessio la inaintare . Nu stiu ce sa cred. Nu stiu cum sama comport. De parca Mattia s-ar fi nascut si nu Marco.Si nu e ca stam pep Mattia la alintat,etc. Il certam si pe Mattia cand trage in Alessio ca Mattia nue cheie de biserica. Oare ce i se intampla?? Mamici stiti ceva? Ce poate fi?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

mmmda cica ma duc sa_l culc pe praslea si revin....am adormit eu inaintea luim_am trezit mai inainte ca am uitat sa inchid tel si a inceput sa sune de mi la speriat pe D,in sfarsit am reusit sa_l readorm si acum va citeam si savuram o cafea
Yoanag da asa am si facut am depus actelòe pt nido asasi ala a spus ca incearca el sa o grabeasca pe cucoana ca e colega cu el...acuma am sa vad ce o fii
GEORGY naspa cu infectiile aste si eu am avut cand eram insarcinata de vreo 3 orida te cred ca ai ajuns acasa odihnita si eu cand a fost socrul la noi si ma mai duceam undeva singura era asa misto...nu ca cu D NU AR FII sa nu ma inteelegeti gresit
ALI D bine ca ai reusit sa_ti rezolvi treburile si imi pare rau ca nu iti mai trece gatul...
PETRO nu toata lumea isi arat suferinta prin plans,daca nu plangi nu inseamna ca ai uitat inseamna ca esti mai puternica...tin minte can a murit fratele mamei mele erau toti distrusi si la 1 luna amurit si bunicul de pe mama si fratele mamei cel mic nu plangea deloc si toti se uitau urat la el...el saracul nici lacrimi nu mi avea ca le plansese pe toate ....gata ca imi vin amintiri dureroase...
ALE lasa draga bine ca reusesti sa faci prezenta .frumosul tau cu ochi albastri ce face?areusit sa pape toate borcanasele castigate la plasmon^?
ELY pe unde umbli??denise ce mai combina?
ei uite ca sa trezit si printul ma gandeam eu ca doarme cam mult
pup la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

danangie-parerea mea e ca Alessio se comporta asa pt. ca e afectat de nasterea fratiorului.Nu in sensul rau,dar se manifesta asa.E normal sa vezi schimbari in comportamentul lor,pana se obisnuiesc cu Marco.La Ambra i-au trebuit 2-3 luni,pana sa revina la comportamentul ei noprmal.Dar vezi ca fiecare copil are felul lui de-a fi,poate ca ai tai o sa accepte mai repede,si nu o sa dureze asa de mult.Nu stiu,asa zic eu...poate gresesc.Si nu ai de ce sa te simti vinovata,nu gresesti cu nimic,doar ca nu mai ai cum sa fii ca inainte sa se nasca Marco,pt. ca trebuie sa te ocupi de el,asa ca incet,incet o sa revina totul la normal si pt. Alessio si Mattia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Plec la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
danangie, am vazut si eu in sfarsit fotografiile
Ce baieti frumosi ai!!Sa va traiasca!!Cand te-am vazut cu Marco in brate, mi-a trecut asa un sentiment cum nu ma asteptam, de ..."vreau si eu".Foarte frumosi sunteti!!

Ma duc la somn... Noapte buna.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy
Cand te-am vazut cu Marco in brate, mi-a trecut asa un sentiment cum nu ma asteptam, de ..."vreau si eu".Foarte frumosi sunteti!!

Hahhaaaaa ... vrei un sfat? Uite-te pe fotografii de la odiseele recente si o sa pui si in practica sentimentul asta.

Neata!!

Azi e soare si frumos ... da' friiiiig!!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Sa aveti un week odihnitor si placut!!!

Noi ne-am trezit pe la 8, am bagat la spalat , am aspirat si ATAT....restu luni ca atunci este zi de curatenie.

Acum imi astept soata de la munca..sa mergem la cumparaturi si poate la o plimbare ca este asa frumos afara....soare si frig.

Va !!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput