Mamici si Gravidute Italia -95-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Inca una si ma duc ... iote www.campingsanmarco.it/index.aspx" target="_blank">aici am fost. SUperb, conditii si proprietarii.

georgy - decat sa o alergi prin casa cu borcanu, nu merge sa ii pui www.selfpediatrico.it/-sacchetto_urina_istruzioni.html" target="_blank">sachetti sterili per raccolta urine? SUnt in farmacii.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Dana ai niste baietii minunati Sa-ti traiasca si sa aibe parte numai de bucurii!

Gagici asta seara bag un pub cu fetili si profu de gimnastica...peste mancam si muzica dall vivo

numai bine...m-am chinuit sa pun pozici si nu-mi accepta...doar am mai pus off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Inca una si ma duc ... iote www.campingsanmarco.it/index.aspx" target="_blank">aici am fost. SUperb, conditii si proprietarii.

georgy - decat sa o alergi prin casa cu borcanu, nu merge sa ii pui www.selfpediatrico.it/-sacchetto_urina_istruzioni.html" target="_blank">sachetti sterili per raccolta urine? SUnt in farmacii.

Abramburica multumesc pt sfat dar in cazul Giuliei nu pot folosi saculetii ca ea are o forma de candida la pasarica care nu trece deloc
si nu trebuie atinsa proba de urina de pasarica,de aici problema ca trebuie in contenitore.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 37+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

saluta fetelor,am gasit asta,o pun sa o cititi si voi,mie mi-a placut. Ce forma are lacrima?
Ce gust are? ce greutate are?
Este importanta cantitatea?
Sau este de ajuns una singura?
Ce importanta are lacrima?
Ce spune ea despre noi?
Si ce vrem noi sa aratam printr-o lacrima?

Viata si moartea sunt parte din ciclul universal.
Fiecare dintre noi avem un mod special in care ne comportam intr-una din aceste situatii.
Cum ne bucuram pentru un nou-nascut si cum ne intristam pentru un mort?
Ca femei, majoritatea plangem. In ambele cazuri.

Unele dintre noi insa isi manifesta bucuria sau durerea intr-un mod diferit.
Poate ca sarim in sus de bucurie, cu lacrimile pe obraji, la vestea unui nou-nascut intrat in viata noastra, in familia noastra sau a unei prietene.
Dar poate ca nu ne plangem neaparat mortul cu lacrimi multe; poate ca nu ne jelim in public; poate ca nu oftam pe umarul nimanui; poate ca nu suntem gata sa acceptam disparitia; poate ca tinem in suflet doliu si cand vom fi pregatite, poate vom varsa si lacrimi; si poate ca pana atunci, plangem numai inauntru sau nu plangem deloc.
Ne face oare asta insensibile in fata celorlalti?

Lumea judeca. Mai ales in cazuri extreme: viata, moarte.
Lumea e rea, ridicol de rea. Din lumea asta facem parte si noi, cateodata, cand nu putem accepta o bucurie sau o durere manifestata intr-un mod diferit de al nostru.

Mergi la inceput

Revin ...

georgy - am inteles. De aia ii faci analizele de urina? Nu poti sa o convigi prin joaca, sa faca in paralel cu vreo papusa, maimutoi ceva?

Mergi la inceput

apoi mai am si asta, http://www.youtube.com/watch?v=J0BkdKGPTxw.imi pare rau dar4 nu ma lasa sa-l pun cu videos,poate ma ajuta careva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daviduca

saluta fetelor,am gasit asta,o pun sa o cititi si voi,mie mi-a placut. Ce forma are lacrima?
Ce gust are? ce greutate are?
Este importanta cantitatea?
Sau este de ajuns una singura?
Ce importanta are lacrima?
Ce spune ea despre noi?
Si ce vrem noi sa aratam printr-o lacrima?

Viata si moartea sunt parte din ciclul universal.
Fiecare dintre noi avem un mod special in care ne comportam intr-una din aceste situatii.
Cum ne bucuram pentru un nou-nascut si cum ne intristam pentru un mort?
Ca femei, majoritatea plangem. In ambele cazuri.

Unele dintre noi insa isi manifesta bucuria sau durerea intr-un mod diferit.
Poate ca sarim in sus de bucurie, cu lacrimile pe obraji, la vestea unui nou-nascut intrat in viata noastra, in familia noastra sau a unei prietene.
Dar poate ca nu ne plangem neaparat mortul cu lacrimi multe; poate ca nu ne jelim in public; poate ca nu oftam pe umarul nimanui; poate ca nu suntem gata sa acceptam disparitia; poate ca tinem in suflet doliu si cand vom fi pregatite, poate vom varsa si lacrimi; si poate ca pana atunci, plangem numai inauntru sau nu plangem deloc.
Ne face oare asta insensibile in fata celorlalti?

Lumea judeca. Mai ales in cazuri extreme: viata, moarte.
Lumea e rea, ridicol de rea. Din lumea asta facem parte si noi, cateodata, cand nu putem accepta o bucurie sau o durere manifestata intr-un mod diferit de al nostru.

ALI,mami de daviduc(23.01.2009)

multumesc. Simt ca-i mai mult pt. mine asta ... apropo si de ce spuneam ieri ca-s cam rece, fara lacrimi.

Tocmai aia e ... durerea mea e tot acolo, o simt, dar nu ma mai manifest in exterior. Nu pt. ca ma abtin sau mi-e rusine de cineva/ceva ... nu mai iese, nu stiu cum sa explic. Si de aia ma mir ... a trecut totusi putin timp si mie mi se par ani distanta de la necazul nostru. Mi se spune ca trecerea timpului mai estompeaza din durere ... dar nu a trecut asa de mult timp.

Mda, azi am si eu pitici ... nu are legatra cu ce spuneam mai sus, ci de alta natura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui daviduca

apoi mai am si asta, http://www.youtube.com/watch?v=J0BkdKGPTxw.imi pare rau dar4 nu ma lasa sa-l pun cu videos,poate ma ajuta careva.

ALI,mami de daviduc(23.01.2009)

ciao, fetelor...eu am doar timp sa ma plang

Ali...fii-miu s-a apucat sa danseze pe melodie

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

si acum,despre noi.
am umblat toata dimi pe la uffici,dar macar am rezolvat.am rinovat tesserele,le-am dus la respectivii medici,ca avem fiecare al nostru.apoi de la medicul meu am luat alta reteta de antibiotic ca m-am trezit cu durere de gat de nu pot inghiti parca vad ca pana diseara sunt plina iar...si fiind maine sambata,am zis sa ma pregatesc.
asaaaaaaaaaaa
apoi am trecut in comune sa las copia ISEE ptr asilo lui davide,si ptr ca era cu 29 de euro mai mare decat anul trecut tre sa platesc cu 55 euro in plus OGNI MESEEEEEEEEEEEEEEE.incepand de luna viitoare.deci.....sunt neagra.si mai avem un an de asilo ininte,mi-e mila sa-l dau la scuola materna de la toamna,ziceam sa-l mai tin un an aici.acum ,om vedea.
cat despre citadinanza,tre sa ai 4 anni di residenza in italia,apoi din prefettura iti spun ei ce acte ai nevoie.o sa trec si pe acolo,cand oi avea timp,ca e in alt oras.
no,astea-s ispravile mele pe ziua de azi,acum trec la partea domestica,intins rufe,calcat,desenez un ragu....si merg dupa daviduc,cai tarziu.
am citit,nu am tinut minte niik...
ba da,pe kemsy,hahahahaha,parca m-ai descris pe mine.vroiam sa iau si eu ceva de pe net,dar nu ma incred.careva ati incercat??cum a mers??
asa,deci KEMSY,eu in ultimul timp me ne frego de picioarele lungi si strambe si iau rochii de alea scurte,ma simt bine cu ele.asta e,asa suntem,ce sa facem.idei n-am,imp ptr mine e sa pot sa pun sutien sotto ca si akolo....ioc.
va,revin...asa zic mereu apoi....ma iau cu munca.
STEFANIA-abea vineri 4marzo suntem la otorino.om vedea..

Mergi la inceput

ms BRAMBU si eu.cand am timp,intru la bloggereala,mai bag si eu ceva pitici langa ai tai,poate facem o echipa ceva.....
ALE- si pe voi,bn ca danseaza,atunci e di buon umore.cum esti??mai rezisti??

Mergi la inceput