Mamici si Gravidute Italia -95-
Raspunsuri - Pagina 5
monica2008 spune:
neata haideti la o
ieri am avut zii de asa ca asera eram varza...dar astazi sunt bine.eee sa vedeti ce rasete pe noi....eu puneam hainele intr_un dulap D le scotea din altul si tot asaeu intindeam rufele si el le dadea jos...dar asta e intr_un final am reusit sa le fac pe toate(cand dorme el,a dormit de la 13_la 17)
acuma ne pregatim sa mergem sa luam paine asa ca revin cand doarme el dupa amiaza
va pupacesc pe toateee
monica2008 spune:
aha aha am vazut si el pe micutu MARCO ...mama ce frumos eeeeesi asi ca seamana cu ALESSIO.FELICITARI MAMICA FRUMOASA AI 3 PRINTISORI
georgyiuly spune:
Neata fetele!!!
Va salut doar ca intentionez sa fac treaba azi,nu asa ca Monica,ci asa mai de ochii lumii sa nu zic ca nu am facut nimi saptamana asta!
Va pup...sa aveti o zi frumoasa!Poate revin dupa amiaza!!!
Kemsy teoretic mai am 2 saptamani si ceva...dar eu sper sa nasc mai repede,ca asa mi-a dat de inteles moasa,ca "terenul"se pregateste de ceva timp!!!Acum de sunt "norocoasa" si ajung la jumatatea lui martie nenascuta,dilatata si cu contractii...asta e ,ma conformez,bebe sa fie saanatos!
Ioana un pupic mare Giuliei ca a fost asa cuminte la analize...eu nu stiu cum sa-i iau urina Giuliei(in continuare),ca mi-a mai ramas doar sa o fugaresc prin casa cu contenitorul!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 37+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Ce fete gospodine asa de dimieata...eu luni am zi de curatenie aproape generala...ca in week este sotul acasa si profitam la maxim de timpul petrecut impreuna...asta pana vine bebe Eddy. Apoi distractia se tripleaza.
Nu stiu sigur care fata a pus ieri acele glume super tari...le-am atasat si la fluturasi de martie aprilie sa se delecteze si ele...sper ca nu te deranjeaza.
Ally , Eduard 35 sapt bebe
AMR 5 saptamani MAXIM !!!
danangie spune:
Buna dimineata fetelor,
Va multumesc ptr cuvinte la adresa picilor.
KEMSY trebuie sa apesi pe albums. Acolo iti apar toate albumele. Si acolo il gasesti si pe cel unde e Marco. Sa-mi zici daca reusesti ca daca nu, iti trimit link direct. Despre rochii....hmmm poate daca gasesti pe net ceva ce ti-ar placea si sa ti-o faci la vreo croitoreasa ceva.....zic si eu ....de fapt stiu ca e mult mai impegnativ asa ceva......la Vulcanu din Sesto San Giovani sunt multe magazine cu rochii de ocazii.Si la parter chiar s-a deschis un magazin de chinezi dar foarte select. Cu lucruri bune si pret bun. Cred ca din 7, 8 martie va veni mama ptr ceva sapt.....2, 3....ca tre' sa se imparta intre mine si fratii mei.Na putin si aici...putin si acolo...tre' sa se intoarca si in Ro ca acolo are alt "copil": taicamiu.
PETRO nu am vrut sa fiu ripetitiva. Apreciez mult puterea ta, vointa ta de a merge inainte.Ai mai facut ceva cu sinuzita? Ai facut infuzia aia?? Stii cred...de fapt mai mult ca sigur il voi boteza pe Marco la biserica ortodoxa din Lodi.....o cunosti? Preotul de acolo a venit acasa sa-mi faca molifta de 8 zile.
STEF stiu ca te bucuri ptr mine.Stiu ca vrei mereu sa ajuti il prossimo. Ai un suflet mare.
Si eu ar trebui sa fac putina curatenie.....dar mi-e asa somn. Am reusi sa duc baietii la gradi...greu...dar nu ma mai plang....si as vrea sa ma intind putin.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .
Pozici cu noi
yoanag spune:
hi!
uppssss ca ultima data am scris pe la capitolul trecut
se vede ca m-am lasat pagubasa ca nu tin ritmul cu voi
am terminat curateni,mai am de intins rufele si apoi dupa giza si la lucru
ce distractive sinteti
Kemsy-ce-ai patit????
mama ce hazlie esti :) vad ca esti pusa pe sotii
ce figura mai esti,ce te mai descrii de ne faci sa ridem
nu stiu ce rochie sa-ti propun
mie mi-a placut fffff mult rochia Elisei(Nafi) cea neagra si asa cu volanase parca,superba rochia,una deaia as proba si as exersa un pic pantofii cu toc dar nu inalt ca nu-s de mine dar cu tocuri se mai aseaza gambele
Nafi-Stefi-multumim pt bancuri
ne distrati un pic
Stefi-bafta sa vina barza
Stefi merge volentieri la gradi acuma? i-a mai trecut?
ce bine a gasit Nafi cuvintele la pozele voastre,asa e emanati caldura si aveti imaginea aia de oameni buni
Vivi e lascia vivere!
abramburika spune:
Neata!!
Repede sa-i raspund Danei, ca acu' n-am timp de povesti.
Ai facut alegerea cea mai buna cu preotul din Lodi (Cazacu, nu?). Nu-l cunosc pe cel din Monza unde mergeai tu, dar cel de la Milano e sub orice critica. Asta ca sa fiu draguta si sa nu zic altfel. Am avut de-a face cu el acum, de cand cu decesul lui Gabriele (el fiind la Mangiagalli) si nu am fost deloc multumita. In fine. Da, e tare omenos preotul de la Lodi. Cu el am botezat-o pe S. si a fost la inmormantarea lui G. Cunosc si biserica, e vis-a-vis de spital.
Cand faci botezul? Poate ne vedem acolo, mi-ar face placere. Nu acasa, la biserica, sa nu se inteleaga gresit ca ma auto-invit.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
yoanag spune:
Laura-ma bucur mult ca a inceput sa bea asa bine laptic si tu esti mai bine
te asteptam sa ne mai pove cum e cu acomodarea si cum iti revii si bineintele povestea nasterii
Danangie-felicitari!
ai toata admiratia mea si a fetelor
si cind iti spunem ca esti tare sa ne si crezi,ai multa putere si te descurci f bine si singura
sa treaca repede pina vine mama ta si apoi sa profiti sa te odihnesti
ce bine ca s-a descurcat asa de bine sotul tau,cred ca tare multumita ai fost de el
ai 3 baieti minunati si f frumosi,sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei
ai suferit mult cu nasterea,acum a trecut goditi il bebe si nu te mai gindi la nastere
ai 3 baieti superbi
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Brambu-povesteste mai multe de vilaggio unde ai fost tu
de preturi la casa/bungalow
ideea asta e super sa mergem intr-un camping si fiecare cu casuta
cu cortul nu ca n-avem conditii
daca ai link lasa-l sa ne uitam si noi
eu va pun de unde am fost noi daca vreti sa vedeti
Ally-sa poarte sanatos bebe achizitiile
cred ca abia astepti sa nasti
vezi sa anunti sa incepem galeria
Georgy-la noi a fost tare simplu cu urina
ea deja vroia sa faca seara
si ce se mai distra de numa
pe marti merg dupa analize
bafta sa prinzi gogoasa in actiune sa poti face analiza
gata bagajul de spital?
cred ca abia astepti sa nasti
te-am mai intrebat dar ai uitat
ce v-ati gindit sa-i pregatiti Giuliei?
a mea deja a comandata tort cu shrek
si toata mindra ca o sa aiba 2 unul pt gradi si unu acasa
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Monica-ce bine te-ai distrat tu cu Denis
si noi am trecut prin fazele alea
Alexandra-ti-ai mai gasit timp de noi? ca de astepti pina face Alessa 20 de ani ne uiti
Nafi- nu fii trista ca a plecat mami
ce repede a trecut...
Vivi e lascia vivere!