Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia_ada fetele eu am plecat spre dr . Va pup si revin cu vesti cand ajung acasa ![]() 14+ |
Bafta multa si numai vesti bune sa ne aduci

babyblue stai linistita stim cum e
sindromul cuibului e bine dezvoltat si acum nu ai ce sa faci. Trebuie sa te supui naturii. Oricum gandeste-te ca atunci cand bb vine totul va fi nou si va fi curatpufi felicitari pentru curatenie.
Ia uite ce de oameni harnici.
Noi nu avem mare speranta. Stam la bloc pentru o perioada pana ne vom lua casa, asta cand vom avea si noi joburi mai permanente asa.
Mi-e dor de casa, de curte, de flori. Deh, am stat 3 ani la casa si asa de placut e. Sa ai spatiul tau sa nu te frece la melodie vecinii ca copilul tau tzipa si alearga. Ca vrea sa se joace, nu poate din cauze de babe pe care le asteapta moartea. Deh...niste tzarani
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
16+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
pufi79 spune:
eiiii la asta si noi visam fecian , din pacate si noi stam la bloc, dar ca sa nu-l suparam pe Dumnezeu mereu ne gandim ca se poate si mai rau si incercam sa ne bucuram de ce avem si sa speram la mai bine
.
viitoare mami de bebe strumf nazdravan 
21+ Doamne ai grija de noi 
Ireth spune:
Alexia, bafta multa, sa vii cu rezultate bune inapoi, ca de nu... nuielusa de asteapta ![]()
Ah, ce mi-as dori si eu o casuta cu gradina mica... nici nu vreau lux, sunt adepta lucrurilor mai modeste, mai finute.
La noi in bloc ma gandesc totusi ca nu o sa zica nimeni nimic de copil ca urla, vecin in lateral nu avem, doar deasupra. Iar cel de de-asupra e batran si surd tare, plus ca are vreo 5 caini in casa.. sa vedem care pe care
tare sunt curioasa cine o sa urle mai tare ![]()
Felicia, ma bucur ca te simti mai bine!
16+
gogoshika10 spune:
Fetele, eu fug in oras la cumparaturi, ca maine am botezul finutului meu, Tudor-Mihai. abia astept!
Va pup! Ne revedem diseara, tarziu...poate. Daca nu, duminica dimineata!
Cristina G.
16+
http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
ramyy spune:
babyblue nu e chiar de psihiatrie ![]()
dar pt noi e foarte important progatirea cuibului..e ca un ritual![]()
abia astept si eu sa ma apuc de camera ...daca ar fi dupa mine maine as incepe ![]()
si noi stam tot la bloc si slabe sanse sa ne mutam la casa anul asta ...asa ca o sa fac si eu debanda cand o sa incep sa pregatesc camera ![]()
16+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Krissy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana Odiseea fetelor cu RH- si a baietilor ![]() ![]() . |
He, he, he, n-am stiut ca suntem multe si cu Rh negativ, ca si eu ma incadrez
Legat de renovari si "nest syndrom", si noi ne-am intors casa pe dos cu schimbat geamuri si remochetat, iar acum schimbam mobila din living room
Va invidiez ca va puteti intalni in persoana, as fi venit si eu cu placere
. Have fun!Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
15+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
mihaaa spune:
Multumesc fetele pt ajutor si pt primire.Pt prima pag.:DN 10.10.1985, UM 30.09.2010, DPN 07.07.2011
Pufi79, super Doamne Ajuta sa vina bebei la termen.
Eu nu am aflat ink ce am, pe 9 martie am eco morf de trim 2 si abia asteptam sa il vedem pe bb si sa aflam ce este,eu imi doresc f mult fetita ,iar sotul baietel, dar nu conteaza,sanatos sa fie.
Va
si multumesc pt primire.
20+
fecian spune:
wow multe aveti Rh negativ.
Sunt norocoasa atunci : Am B pozitiv ...aa si fain de tot mi-au dat si card cu grupa de sange si toate info pe el...ma simt asa de importanta
.
Il mai sichanez pe al meu, ii zic ca el nu e aasa de important, eu am card cu grupa de sange, el nu, hihihi
.
sunt curioasa ce grupa de sange are piticul meu si viitorul praslea.
al meu are O+ eu B+ (exact ca si ai mei: mama B+ si tata O+...si ca un facut si ai mei bunici din partea mamei tot asa au fost bunica B+ si bunicul O. iar pe parte paterna toti O). De 3 generatii aceasi combinatie.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
16+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
adra_bell spune:
Felicia, intre 0 si B iese fie 0, fie B, depinde mult de configuratia genetica a B-ului tau (daca e homozigot sau hetero). Fratiorul mai mare ce grupa are?
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world