Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza tuturor!!

Azi ma simt mult mai bine, desi imi curge nasul(cu sange cu de toate...asa sa fie gama completa). Insa pot spune ca mi-a priit extraordinar de mult faptul ca am stat ieri acasa. Am luat paracetamol si vitamina C toata ziua dar sincer a meritat.
Ma simt bine, ma simt din nou in forma.

am vazut burticutza de ireth, pai pot sa zic ca e ceva mai mica decat a mea..deci, m-am mai linistit. (suntem in aceasi perioada).

In schimb pe bb nu il mai simt deloc. incep sa cred ca poate nu l-am simtit niciodata si au fost gaze...desi si acum am gaze sis tiu clar sa fac diferentza. In fine, poate s-a asezat in alta pozitie mai confortabila pentru el.

Felicitari pentru intalnire. Sper sa va adunati cat mai multe . Va tin pumnii si de aici o sa particip si eu ...dar doar cu gandul

Zilele astea tot am visat ca am nascut prematur, poate din cauza ca am citit la mai-iunie. Asa am un feeling ca bb Lucas o sa fie bine..pentru exact ceva de genul asta am visat. ca nascusem un bb mic, mic de tot insa cu o forta interioara si o dorintza de a trai extraordinara. Sper ca bb Lucas sa fie bine si sa isi bucure mamica.

Cu tensiunea nici ca nu mai am probleme...acum sa nu ma laud...dar chiar nu am mai avut nici un fel de ciudatenii..poate doar niste efecte vizuale, dar poate de la raceala (sigur de la raceala).

Greutatea e cat de cat ok... nu ma plang, desi in ultimul timp am cam mancat numai dulce, nu stiu de ce.

Va pup si sa aveti grija de voi.

Chiar e bine sa fiu din nou bine

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 16+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Irethmultumesc mult . Stiam ca este ceva legat de sarcina, dar nu este zi fara sa ma trezesc cu nasul infundat ...la inceput m-am speriat ca am spus : iar raceala !!!dar bine ca nu este si sper nici sa nu vina .
am nevoie de pumni stransi fetelor pentru eco ...am pitici pe neuron ce isi cam fac de cap
ps: si eu ma gandesc ca au niste paste dementiale acolo
abia astept sa va cunosc

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Multumesc mult pt.info, fete dragi!
Da, asa e traim in Romanica....
Voi deschide ochii inainte sa hotarasc ceva.

Oricum medicul este intr-adevar extraordinar...face tot posibilul sa-ti fie bine intr-un mod cat mai natural, fara prea multe analize si chimicale. Iar preturile la cabinetul lui sunt omenesti. analizam situatia pentru ca am auzit ca nu ar mai lucra anul acesta la maternitate...si ca are ore la CMU si la Eva. Daca pica maternitatea, atunci sigur vom merge la Eva. Am mai multe prietene care au nascut acolo si au fost foarte multumite.
sotul meu-medic ar dori sa ma stie la maternitate, unde sa am aproape toate sectiile in caz de ceva...dar, vom vedea pe 8.
Eu una sunt cam speriata de faza cu spaga in dreapta si-n stanga si de ifosele asistentelor de acolo, asa ca i-am zis ca merg la maternitate cu singura conditie ca el sa se ocupe de toate aspectele astea la nevoie...

Cristina G.
16+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

multumesc de sfat babyblue , am sa incerc diseara cu ceva naturist ca am casa plina de uleiuri si potiuni . Defapt odata cu zugraveala si curatenia am mai aruncat din ele ca ma gandeam ca oricum pana va fi safe sa le folosesc expira , am fost foarte harnica, din dorinta de a termina cat mai repede eram in stare sa arunc tot inclusiv pe sot care parca nu facea nimic bine

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
20+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

eu ma trezesc cu nasul infundat, de abia mai pot respira, si cand il suflu numai venisoare de sange si asta de vreo saptamana pe putin ...

14+

idem! si eu patesc asta de o sapt.
am nasul infundat si cand suflu, suflu sange.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Neatza tuturor!!

Azi ma simt mult mai bine, desi imi curge nasul(cu sange cu de toate...asa sa fie gama completa). Insa pot spune ca mi-a priit extraordinar de mult faptul ca am stat ieri acasa. Am luat paracetamol si vitamina C toata ziua dar sincer a meritat.
Ma simt bine, ma simt din nou in forma.

am vazut burticutza de ireth, pai pot sa zic ca e ceva mai mica decat a mea..deci, m-am mai linistit. (suntem in aceasi perioada).

In schimb pe bb nu il mai simt deloc. incep sa cred ca poate nu l-am simtit niciodata si au fost gaze...desi si acum am gaze sis tiu clar sa fac diferentza. In fine, poate s-a asezat in alta pozitie mai confortabila pentru el.

Felicitari pentru intalnire. Sper sa va adunati cat mai multe . Va tin pumnii si de aici o sa particip si eu ...dar doar cu gandul

Zilele astea tot am visat ca am nascut prematur, poate din cauza ca am citit la mai-iunie. Asa am un feeling ca bb Lucas o sa fie bine..pentru exact ceva de genul asta am visat. ca nascusem un bb mic, mic de tot insa cu o forta interioara si o dorintza de a trai extraordinara. Sper ca bb Lucas sa fie bine si sa isi bucure mamica.

Cu tensiunea nici ca nu mai am probleme...acum sa nu ma laud...dar chiar nu am mai avut nici un fel de ciudatenii..poate doar niste efecte vizuale, dar poate de la raceala (sigur de la raceala).

Greutatea e cat de cat ok... nu ma plang, desi in ultimul timp am cam mancat numai dulce, nu stiu de ce.

Va pup si sa aveti grija de voi.

Chiar e bine sa fiu din nou bine

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 16+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

ma bucur enorm sa aud ca esti bine!

si felicitari pentru burtica, e f frumoasa si delicata! o sa fii o gravidutza sexi pana nasti!

_

14+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

multumesc de sfat babyblue , am sa incerc diseara cu ceva naturist ca am casa plina de uleiuri si potiuni . Defapt odata cu zugraveala si curatenia am mai aruncat din ele ca ma gandeam ca oricum pana va fi safe sa le folosesc expira , am fost foarte harnica, din dorinta de a termina cat mai repede eram in stare sa arunc tot inclusiv pe sot care parca nu facea nimic bine

20+ Doamne ai grija de noi

:))) hehe ma recunosc in tine.
si eu am aruncat saci de haine si de cizme nefolosite de vreo 2 ani.
acum am casa plina de mesteri, instalatorii, zugravii....bocane, troncane...praful cat casa si fara exagerare, cred ca sunt 30 de saci de moloz. pt ca am spart debaralele toate si un perete(m-a gasit modernizare din aia maxima) si ia uite in ce m-am bagat.

baia e desfiintata complet, pt ca am schimbat si acolo toata gresia si faianta si cada si sa ma ierte dzeu dc nu mi vine akms sa mi dau pumni in cap.

si ma simt vinovata ca zbier in fiecare zi la sot, in capul lui se sparg toate nemultumirile mele, iar soacra mea saraca, care a venit sa ne ajute si sa pandeasca mesterii, incearca zilnic sa ma linisteasca, doar doar sa nu l deranjez pe bebe iustin din burtica.

dar eu parca sunt cuprinsa de toate pandaliile lumii. si pt ca ma si simt aiurea, ba fac diaree, ba imi curge sange din nas, ba ma doare spatele....ba ma simt murdara ca ultima baie am facut o akm 2 zile...mereu am nervi. camerele sunt pe post de magazii de lucruri si cutii..pur si simplu innebunesc.

sotul zice ca suferim toate de la odisee, de sindromul de cuib, in care femeia gravida renoveaza casa, ca sa faca cuib pe bebe. cica e descris in psihiatrie, acest sindrom.:)))

deci pt el eu sunt o gravida care sufera de acest sindrom si el a trasat concluziile.

_

14+ cu

Mergi la inceput

fetelor acum am relizat ca astazi schimbam semnatura deci dam de baut la toata lumea

21+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

am fost la analize, maine primesc rezultatele, sper.
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

iti tin pumnii! o sa vezi ca ies bine!

_

14+ cu

multumesc, sa te auda D-zeu.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

babyblue te inteleg desi pentru mine a fost ceva mai simplu pentru ca eu m-am mutat la mama 1 saptamana si sotul s-a ocupat de tot, eu doar dadeam indicatii prin telefon dar si-asa abia asteptam sa se termine si sa dorm in patutul meu. La curatenie a fost ceva mai greu , dar am mobilizat toata familia si in 2 zile am putut sa dorm iar acasa .

Da as fi vrut sa fiu acasa ca sotul si cumnatul cand au mutat dulapurile in dormitor au zgariat iremediabil parchetul , si acum ne intrebam daca sa-l schimbam sau nu avand in vedere ca acolo va fi camera bebelului.

21+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput