Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
lisssa_ana spune:
Bun venit mihaa,esti pe prima pagina,nus tii ce o sa ai??? SArcina usoara
laura
,ma gandesc la tine...sunt sigura ca totul va fi bine
cristi,si la tine,ai sa vezi
mai fetelor,imi e ciuda cu intalneala voastra
,vreau si eu
Krisspy,daaaa...suntem f multe cu RH-,aproape jumatate,la inceputul odiseei,toate care ne iscriam eram cu RH-
...asa sa ne sustinem una pe alta
Ana,inca nu s-a trezit,dar peste noapte nu a avut temperatura. A dormit mai bine,sper sa fie mai bine. Gandurile buna ajuta intotdeauna. Va multuemsc pentru asta
Cat de grav e daca papi ficat de pui patee? Eu am facut in casa pt Ana...dar nu m-am putut abtine si am mancat vreo 2 felii,una dim si una seara. Mai parca iti e pofta numai de ce nu ai nevoie![]()
Mama de Ana si
20+
Ireth spune:
Lisa, stai calma, nu e grav.. mai grav din punctul meu de vedere e sa bei cola, sau sa fumezi.
O felie, doua de pate, sau chiar o cutie intreaga odata, de pofta, nu e o tragedie..
16+
adra_bell spune:
Lissa, nu e grav deloc, ideea e ca ficatul contine vit A, vitamina care consumata in cantitati mari de se ajunge la hipervitaminoza, poate da malformatii fetale. Ori tu nu ai o dieta bazata exclusiv pe ficat, ca eschimosii (aia fac hipervitaminoze A)
Dar Ana nu tine regim?
Voi vreti sa va intoarceti in Ro?
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
ilida spune:
Buna fetelor! Gata, m-am trezit si eu si am recuperat cu cititul cele doua zile lipsa !
sdcristian - ce ma bucur ca ti-a trecut varicela
Poate ca totusi nu iti stresezi pielea "raschetand-o" in perioada asta, e inca vulnerabila la microbi. Daca ti-au ramas semne, vezi ca la farmacii exista niste creme speciale, care ajuta la refacerea epidermei (eu am folosit Retinol si una de la Uriage, nu mai stiu numele, mi le-a dat dr dermatolog anul trecut cand am patit-o si eu). Succes la eco!
anaemi - Anamaria, si eu patesc la fel cu visurile, numai de-astea prapastioase
. Mi s-a spus ca parca suntem bantuite in sarcina si nu crezusem!
Mie mi se intampla in zilele in care am ganduri mai negre, sunt asa...ca o continuare. Deci gandirea pozititva si filmele de comedie ne sunt leacul!
mihaaa - bun venit si din partea mea, o sarcina usoara si bebe sanatos! 
pufi79 - imi parare rau de starea ta. La mine simptomele astea au fost de la o cadere de tensiune, cand mi s-a recomandat sa am in permanenta cu mine in oras o sticla de cola (ca e lichid cu zahar si cofeina si urca repede tensiunea si gicemia in caz de nevoie). Iar durerile de la burtica poate sunt de la efort, nospa poate fi de ajutor. Ai vorbit pana la urma cu doctorul, ce a zis? Sanatate iti doresc!
Laura13 - succes cu analizele!
Lissa - eu stiam ca pate, ficatul in general, nu e recomandat in primul trimestru, cand se formeaza structurile importante ale lui bebe. Eu dupa asta nu m-am mai ferit si am mancat. Acum sper sa fie totul bine...
Ireth - pai eu o data la 3-4 zile nu pot sa nu beau cola, pur si simplu mi se scurg ochii
desi inainte de sarcina nu consumam. Dupa cum spune si Lissa, parca doar ce e interzis as vrea, pcatoasa de mine! ![]()
Sunt ca un ou kinder!
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana Cat de grav e daca papi ficat de pui patee? Eu am facut in casa pt Ana...dar nu m-am putut abtine si am mancat vreo 2 felii,una dim si una seara. Mai parca iti e pofta numai de ce nu ai nevoie |
Anei sa treaca si sa-i revina zambetul pe buze.Eu am intrebat dr ginecolog si a zis ca atata timp cat e gatit (si tu daca l-ai facut in casa cu atat mai mult) si nu e mancat in excess (adica in fiecare zi) nu e bai...asa ca mai poti baga o felie, doua
Pe mine ma scuzati ca nu scriu asa des, va citesc in fiecare zi cu mare interes.
Insa am intrat sa va mai inclin un pic balanta si spre fetite, se pare ca vom avea si noi o fetita
O zi usoara tuturor
Crisspy,
fericita de
Razvi si
13+ sapt
lisssa_ana spune:
multumesc...m-am mai linistit
adra,da,vrem sa ne reintorcem in tara. Cat de repede daca se poate
ilida,bine ai revenit
crisspy,fata zici?? Sa o faci cu gropite,da??

si frumoasa ca si Razvi
Ireth,frumoase poze,esti o draguta
Mama de Ana si
20+
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana crisspy,fata zici?? Sa o faci cu gropite,da?? ![]() ![]() ![]() si frumoasa ca si Razvi |
Io ma multumesc macar sa semene cu mine, ca Razvi nu are nici o legatura
Crisspy,
fericita de
Razvi si
12 sapt
mihaaa spune:
Ms mult lissa_ana. Nu stim sigur ink ce este,doctorul a spus 51% ca e fetita dar nu e sigur pana la eco de morf tr 2,adik pe 9 martie,abia asteptttttt.
20+
alexia_ada spune:
gata revenit 
vesti f bune , bebe este ok, dar nu a putut sa o masoare ...se misca incontinuu si plus mi-a zis ca nici numai poate de la varsta asta de sarcina ...se pare ca o semene cu tati, deja da demne de "craci" , are femurul maricel
1.4cm
fetelor, la 14 saptamani suntem in trimestrul II sau tot in I ?
14+
Ireth spune:
alexia, eu stiu ca tot in I... acum depinde, unii masoara pana la 13 sapt. trim I, altii pana la 14 sapt. esti la granita, oricum ![]()
16+