LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*
Raspunsuri - Pagina 13
Eliza spune:
La multi ani, zuzici mamici!
Nati eu zic ca e baietel:)
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Avem si noi un filmulet de la serbarea de azi :
http://www.youtube.com/watch?v=39YuGbiZP48
Si cateva poze:
http://family.webshots.com/photo/2768734770101722542JIQhMT
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Eladea,
eu am optat in primul an pt program scurt. Din ianuarie merge la lung si s-a acomodat extrem de bine. Mananca si doarme acolo, sta pana la 16.
Gatta,
merg sa vad pozele si filmuletul,.,.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Gatta,
ai o mica soprana in devenire! Ce tare (la propriu) canta! Sunt asa draguti....
Gradi voastra e de stat? arata f fain...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ioanact spune:
Buna, fetele!
gattasalvaje f frumos au cantat, deasemeni si pozele.
Imi place de Sara ca are parul lung ca sa-i poti face coc (sa-l poti strange). Ioana nu-l are asa lung.
A venit si "noua" educatoare?
roli asa e si la Ioana, isi cam decaleaza un pic somnul de la pranz. Cateodata se face si 13 si abia adoarme. In weekend se culca la 11:30-12.
Indiferent la ce ora ajunge de la gradinita doarme.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
eladea2005 spune:
Salutare fetele!
vine primavaraaaaaa...am asa o stare de bunadispozitie azi, nu stiu de ce...va trimit si voua din ea, daca doriti...
roli, ceska, mersi de raspunsuri...roli, la noi nu se pune pb somnului, Eric oricum e marisor deja, si se pare ca de ceva vreme nu mai vrea sa doarma zilnic de amiazi...eu ma gandeam ca daca il scot de la gradi la ora 13, ajungem acasa, mancam si numai bine dormim(daca e sa fie...daca nu...facem altceva...)aaa...si Eric are prostul obicei de a nu adormi singur...asa ca sunt convinsa ca daca ar fi sa-l las la somn, la gradi, n-ar dormi....
asa...mai am un spin in coasta... mamicile cu 2,3 copilasi, am nevoie de sfaturi... se pare ca , asa cum presimteam, incepe razboiul jucariilor la noi...asta micu, evident ca vrea ceea ce n-are...desi e inconjurat de jucariile lui, el le vrea tot pe alea ale lui Eric... Eric, pe de alta parte, cum il vede pe Filip ca apuca o jucarie de-a lui, sare ca vulturul si i-o ia din mana...incerc sa-l fac sa priceapa ca acu jucariile trebuie impartite, ca le pot folosi amandoi...dar na, n-am cu cine vorbi...cum sa-l fac sa priceapa? stiu ca e greu pt el, dar se pare ca a fost mai usor sa ma imparta pe mine cu altcineva decat sa-si imparta jucariile... sa nu ma intelegeti gresit, Eric il iubeste pe Filip, il pupa, il dragaleste, ma ajuta cu el atat cat poate el,dar totul pana la jucarii...asa incat am adoptat o noua strategie, care functioneaza pana acum...am denumit unele jucarii, care sunt potrivite si pt Filip, 'jucarii de bebe'...asa ca Eric, daca stie ca sunt jucarii de bebe, il lasa in pace pe Filip sa se joace cu ele...
so, orice sfat, idee, sugestie...sunt binevenite...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje Avem si noi un filmulet de la serbarea de azi : http://www.youtube.com/watch?v=39YuGbiZP48 Si cateva poze: http://family.webshots.com/photo/2768734770101722542JIQhMT Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTE Povestea nasterii |
ce emotionant... sunt asa de scumpi...
ai o domnisorica tare dulcica si finuta...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Ellenuta spune:
hello
va urez (cu intarziere, e drept) si eu LA MULTI ANI! Sa fiti fericite, iubite si rasfatate!
noi iara am petrecut aseara la un restaurant .. deja parca mi-e rusine de socrela si ai mei cu atatea iesiri. colac peste pupaza, weekednul viitor, isi face ziua un prieten .. la munte, moeciu .. iara 3 zile .. nu stiu sigur daca vom merge.
saru-mana ptr urari, vi le intorc inzecit!
nati ne tii asa in suspans? cum e bebica?
alina scumpa foc ioana ta!! ce serbare frumoasa! si justina e asa un guguloi grasunel .. acus face un anisor .. iti vine sa crezi?
andreea si eu zic program lung ..
gatta ce canta domnisoara sara .. hihi, gurita ei se aude cel mai tare. e o frumoasa! m-am decis si eu s-o tund pe eva .. dupa ce-i trece otita, ma duc s-o tund .. scurt, cu breton caci nu se mai poate ..
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Multumim de aprecieri...daaa , canta cat putea de tare , am reciclat-o acasa si a bagat matza la cap ca trebuie sa aiba forta , sa nu se miorlaie ca o pisicutza
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
eladea2005 spune:
elle, uau mai mami,...ce bine ca va distrati...ce face Eva? cum e? sper ca mai bine...
nati, ce ascunzi acolo? tii pt tine?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...