LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*
Raspunsuri - Pagina 12
gattasalvaje spune:
Nati , tinem pumnii pentru eco !Eu zic ca e cu putza !
Cristina , multumesc pentru recomandare ! Dr. de care vorbesti are specializare ORL ?
I-am facut tratamentul complet Sarei si nu se constata nicio ameliorare ...cred ca tot la operatie ajungem .Am sa intreb doctora si de Maxitrol si Betadioptal...thanks Nati !
Elle...aniversare fericita ! Va urez sa aveti o casnicie lunga si in armonie, cu intelegere si respect reciproc!
Din pacate , cu educatoarea ai dreptate ...dar cred ca si-a dat si singura seama ca nu e dorita , nici de parinti , nici de colega ei si nici de directoare . Sper sa renunte , ca daca insista , avem de gand sa-i facem zile fripte
Rox, ti-a placut "Discursul regelui" ? Am programat si noi sa-l vedem in week-endul asta.
Astazi avem o mini-serbare la gradi...speciala pentru mamici si bunice . Abia astept sa-mi vad zuza !
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
ginnette spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE PUI, MAMICI DRAGI!
Wow ... 14 ani (cu un singur barbat , cum zic eu) !!!
Felicitari Helen ! Multi ani fericiti si de-acum inainte!
Sa petreceti pe cinste (dar cu grija cu sampania aia, sa nu se lase cu vre-un 'ou kinder' cum zice Nati)
Simo, mi-a placut filmul - mie-mi plac astea bazate pe istorie, mai ales daca se refera la regi si regine. Amandoi actorii (si principal si secundar) joaca de milioane.
Lunea urmatoare ma duc la 'Lebada Neagra'.
Nati, ma bag si eu la ghicit: eu zic fetita!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani
ceska777 spune:
NataliaS,
parca n-ar strica sa faci pereche pentru fiecare baiat al lui Miri, de exemplu, dar eu zic ca voua ca familie v-ar face f bine un baietel.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Mitsu,
din pacate eu am plecat de mai bine de 4 ani din Timisoara. Mai este o mamica zuza, Mary_mary din Timisoara; cu Radu al ei e prieten de vara gaza mea.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, tuturor mamicilor!
Sa fiti sanatoase si sa aveti o zi minunata astazi!
Eu m-am emotionat toata cand am ascultat poeziile copiilor de la gradinita.
Am facut cateva poze si filmulete .
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta noi azi facem 14 ani de cand suntem impreuna .. n-am iesit in oras dat fiind ca ne-am cam facut de cap in ultima vreme, maine iesim iara cu prietenii .. insa, am pus la rece sampania mea preferata .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Multi ani fericiti impreuna!
In seara asta sunt invitata la o petrecere, numai cu mamici (intre femei), asa ca tati tb sa stea cu fetele acasa.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roli25 spune:
Ellenuta, multi ani fericiti impreuna!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
eladea2005 spune:
DRAGELOR, VA DORESC O PRIMAVARA FRUMOASA,MULTA IUBIRE, INTELEGERE, BUCURII SI LINISTE SUFLETEASCA! SA FITI MEREU ZAMBITOARE SI PLINE DE VIATA!
elle, felicitari si voua...si distractie frumoasa...si noi facem pe 1 aprilie 14 ani de cand ne-am cunoscut si de cand suntem impreuna...
nati, uauuuu...cand a trecut timpul??? eu sincer iti doresc si un baietel...dar orice ar fi, sanatos sa fie... tot la Diculescu mergi? si tot normal vrei sa nasti?
fetelor, multu pt raspusuri ref. la gradi...cam asa ceva caut si eu...am gasit una care imi place(cel putin ce am citit pe site-ul ei)...acu va trebui sa si dau o fuga pana acolo sa vad cu ochii mei si sa vorbesc cu directoarea...
si va mai intreb ceva: program scurt sau lung?
va pup!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
roli25 spune:
Eladea, eu am mers pe program lung de la inceput pt ca asa o impunea situatia. Depinde de tine sau de cine se va ocupa de el.
Cu Marc, cand era mic, am incercat prima saptamana cu program scurt si a iesit o varza, ca pana ajungeam cu el acasa ii sarea somnul de amiaza si pana seara facea un mare balamuc de oboseala, iar eu eram zob cu el si cu Andrei bebe.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)